UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

PES! CAN TANRIYAR’I “OTEL FARESİ” YAPTILAR!

ADRESİ BELLİ OLDUĞUNDAN, “TUTUKSUZ” YARGILANMAK İÇİN BAŞVURAN TANRIYAR’A, MAHKEME, “ANKARA’DA BİR OTEL’DE YAŞADIĞINI” YAZIP, RED VERDİ!

PES! CAN TANRIYAR’I “OTEL FARESİ” YAPTILAR!

“BÖYLESİ GÖRÜLMEDİ” DENECEK BİR YARGI HABERİ!.. HSK’YA ANADOLU ADLİYESİ’NDEKİ YOLSUZLUK VE USULSÜZLÜKLERİ RAPOR EDEN BAŞSAVCI İSMAİL UÇAR O KADAR JAKLIYMIŞ Kİ!..

Uydurulmuş-yalancı şahitlerle “süslenmiş” bir “yağmaya teşebbüs” iddiasıyla 6 aydır Silivri marmara kapalı cezaevi’nde “tutuklu” bulunan Can Tanrıyar, doğduğundan beri İstanbul’da oturduğunu belirtip, “Adresim belli, bari tutuksuz yargılayın” diye Anadolu 2.Ağır Ceza’ya başvurmuş. (Davası Anadolu 1.Ağır Ceza’da ancak orada, her itirazı hemen reddedildiği için, bir üst mahkemeye olan başvuru hakkını kullanmış)

CAN TANRIYAR’I TAŞIMIŞLAR!!!

Anadolu 2. Ağır Ceza da “tutukluluğun kalkması” talebini redderken bakın Can Tanrıyar’ın adresini neresi göstemiş!!!

Ankara Swis Otel…

6 aydır Silivri’de boş yere tutuklu bulunan Can Tanrıyar’a sorduk bu adresi ve aldığımız cevap:

 “Yahu bari bir kez, sadece bir gece kaldığım bir oteli yazsalardı. Hayatımda Ankara’da o otelde hiç kalmadım ki… Ankara’ya da çok nadir giderim zaten… Olacak şey değil… Sıkıldım artık yargının geldiği bu durumdan. Amaan ben iyiyim burada, can güvenliğim de var. Tüm bu yapılanlarla ilgili öyle bir hukuki mücadele vereceğim ki! Buradan çıkmama da gerek yok. Kaldığım her gün bunlar suç işlemiş oluyor. Şimdi Anayasa Mahkemesi’ne de, HSK’ya da, Adalet Bakanlığı’na da, her yere başvuracağım artık. Eğer bu adresi de Anadolu Adliyesi’ndeki (Başsavcı’nın raporundaki) ÇETE yapıyorsa!!! Anadolu Başsavcısı’nı hiç tanımıyorum. Ama helal olsun, çok yürekli bir insanmış. Bu çıkardığımız da bir delil, bunları da gönderin lütfen hem başsavcılığa, hem de Terör ve Organize Savcılığına belli ki onlar bu temizliği yapmakta kararlı… Benim gibi, ülkesindeki yargının düzelmesini isteyen herkes bu savcılara delil ve belge göndermeli… Daha bende çok var. Her şeyin zamanı var. Allah büyük. Hep dedim. Birilerinin planı büyük olabilir ama Allah’ın planı yanında hepsi minnacık kalır”

Son Güncelleme: 22.10.2023 11:25:29
ETİKETLERcan tanrıyar