UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

“İSTEDİĞİNİZ KADAR TUTUN CEZAEVİNDE; SUSMAYACAĞIM!”

MAHKEMESİ BİLE OLMADAN 6 AYDIR HAPİSTE TUTULAN CAN TANRIYAR, “ARTIK ÇIKMAK İÇİN BİLE DİLEKÇE YAZMAYACAĞIM” DEDİ!

“İSTEDİĞİNİZ KADAR TUTUN CEZAEVİNDE; SUSMAYACAĞIM!”

“ÇETE” TUTUKLANMADAN, ÇIK-MA-YA-CA-ĞIM!” UÇANKUŞ MEDYA YÖNETİM KURULU ÜYESİ CAN TANRIYAR’IN İYİCE TEPESİ ATTI! İŞTE AÇIKLAMASI:

“Beni buraya (Silivri) attıran “ÇETE!” kendini ne sanıyor! Benim buradan çıkmak için yalvarıp-yakaracağımı mı zannediyorlar? Çok beklerle… Bugüne dek hukuken itiraz hakkım olduğu için yazdım, durdum. Ama artık yeter. Ben bu ülkenin vatandaşıyım. Kimsenin de oyuncağı değilim. Benim, bir-iki rahatsızlığım olduğu, ayrıca daha 1 yaşındaki kız çocuğumdan uzak kalamayacağımı düşündükleri için 15-20 günde pes edeceğimi sandılar. Çok beklerler. 6 ay oldu, alıştım da… Hatta hırs yapıp kendime o kadar iyi baktım ki, tamamen iyileştim. Bu önüne gelene çökenler, finalde kanunlar önünde öyle “çökecekler” ki, cezaevleri esas onların hayat boyu cehennemi olacak. Çünkü, onlar 1 gün bile dayanamazlar, bunları çok iyi tanıyorum! Burası muz cumhuriyeti mi ya… Ben Silivri’deyken, evimi basıyorlar, her yeri arıyorlar. (Hem illegal, hem de kapıyı kırıp eve girenler polis) Haber vermişler, oğlum yakalamış evden çıkarken bunları, “Pardon yanlış oldu. Evden bir şey almadığımıza dair imza atın” deyip öyle gitmişler! Karakol içinde beni öldürtmeye çalıştılar, kalbime bıçak saplanırken, bir kahraman polis ile karakolun kurt köpeği kurtardı. Yapan kişi, polislere, kimin azmettirmesiyle yaptığını anlatıyor, Çağlayan’daki Ağır Ceza, bir yıldır polisleri bulamıyor. Yapanla-yaptıranın ilişkisini ispatlayabileceğimiz HTS kayıtlarını söylüyoruz, “MAHKEME DUYMUYOR”! İstanbul’un göbeğinde kanalımızı basıyorlar, polisin tuttuğu tutanak: “Arabanın kime ait olduğunu bulduk ama sahibini bulamıyoruz!!!” daha neler var neler… Bunların hepsi delilli, kanıtlı, belgeli görüntülü… Tüm bunları yaptıranlar NET BELLİ! Yapılan bir şey var mı, yok! Beni öldürtmeye çalıştıkları adam bile TUTUKSUZ yargılanıyor. Beni buraya göndermeden önce sürekli evimizin oralardaydı. Şimdi TUTUKLU olan sadece benim… Lafı uzatmayayım, benim davama bakan Anadolu 1. Ağır Ceza, sayın başkanı Murat Erten ne oldu birden bire bizim davayı ortada bırakmışsınız, hem de benim tutukluluk halimi devam ettirerek! İtiraz ettiğimiz 2. Ağır Ceza, kaleminiz son itirazımızı “Bilerek göndersinler” diye geri göndermiş! İstediğiniz kadar uzatın…

Ben artık sizlere dilekçe de vermeyeceğim. Zaten duruşma da yapmıyorsunuz!!!

Bundan sonra beni çıkartsanız da çıkmayacağım; gerekirse hakimlere-savcılara hakaret edip, cezaevinde kalacağım, HUKUK mücadelemi buradan vereceğim! Ben Eyüp’te doğdum, Üsküdar Sultantepe’de büyüdüm, gençliğim de Beyoğlu-Sıraselviler’de geçti. Biz böyşe yok yere-boş yere-tamamen suçsuz hukuksuz-mahkemesiz hapislerde yatırılıp, pes ettirileceklerden değiliz.”

Son Güncelleme: 22.10.2023 11:26:04
ETİKETLERcan tanrıyar