UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

TANRIYAR: “BENDEN 2 MİLYON DOLAR İSTEDİLER, 1.5’A DÜŞTÜLER!”

CEZAEVİ’NDE TUTULAN CAN TANRIYAR’DAN ANADOLU ADLİYESİ BÜFECİSİ BİLE PARA İSTEMİŞ!

TANRIYAR: “BENDEN 2 MİLYON DOLAR İSTEDİLER, 1.5’A DÜŞTÜLER!”

ANADOLU ADLİYESİ BAŞSAVCISI İSMAİL UÇAR’IN RÜŞVET SKANDALLARINI HSK’YA RAPOR ETMESİNDEN SONRA İDDİALARIN ARKASI ÇIĞ GİBİ GELİYOR! AMA BU TAM BİR REZALET!.. ANADOLU ADLİYESİ’NİN BÜFECİSİ BİLE “HAKEM” VE “ŞAHİT” KİMLİĞİ TAKINIP, BU İŞLERE BULAŞMIŞ!

Kendini güya “hakem” ilan etmiş! Can Tanrıyar’ın davasında!.. Anadolu Adliyesi’ndeki davada, Anadolu Adliyesi’nin büfecisi Fevzi Siverek, savcıya gidip, “Ben hakemdim bir araya getirdim bunları” falan diyor, savcı da iddianameye yazıyor, Anadolu Adliyesi’ndeki mahkeme, 1.Ağır Ceza da buna göre karar veriyor!!! Büfeciye hiç soran yok: “Elinde bir delil, fotoğraf, buluştuğunuz yerde bir kamera kaydı falan vardır muhakkak bile” demiyor!!!

CAN TANRIYAR’I, DİLAN POLAT’LA KARIŞTIRDI HERHALDE!

Anadolu Adliyesi büfecisi Fevzi Siverek, geçen hafta da şu kara para olayında, Dilat Polat olayında da kendini hakem ilan etmiş. İnternet, büfeci Fevzi’nin (Sanki Anadolu Adliyesi’nin kadrolu hakemi) Dilan Polat’ın eşiyle olayları toparlamak için yaptığı hakemliği yazıyor.

KİMDİR BU FEVZİ?

Şimdi kendini böyle yetkili ilan etmiş biri Büfeci Fevzi kimdir diye merak edebilirsiniz.

Esasında çok bilinen aşiret lideri Fatih Bucak’ın şoförüydü. Onu piyasaya Fatih Bucak soktu, herkesle tanıştırdı. O da kendini herkese Fevzi Bucak diye, Fatih Bucak’ın akrabası diye tanıttı! Ama sonra Fatih Bucak, bir şeylerini yakalayıp kovunca, o da ismini Fevzi Sivarak yaptı.

DOSYADA AÇIK AÇIK 1.5 MİLYON DOLAR YAZIYOR!

2 milyon dolardan sonra 1.5 Milyon dolara indiğini gece yarısı 03.00’te Can Tanrıyar’ın oğluna “manyalli mesaj” atarak yazmış!

Demiş ki. “Ben babana 1.5 Milyon dolar verdim!!!” (Kim kaybetmiş de bu büfeci bulmuş) sonrasında da “Baban cehennemlik olacak” demiş, alenen… Bu dosyada var. Türkçesi 1.5 Milyon dolar vermezse cehenneme 😊 Sonuç; Can Tanrıyar “2 dolar bile vermem deyince sonuç Fevzi şahit, Can Tanrıyar cezaevinde!

Dosyaya bakan bir savcı, bir hakim, sormaz mı, “Sen  bu parayı nasıl verdin. Hangi banka, çek, senet v.s bir belge göstersene” dese zaten film kopacak da!

Var mı Anadolu Adliyesi’nde bir tanıdığı olan, yani bu soruyu sorabilecek bir tanıdığı olan??? Varsa bir savcı tanıdığınız bize yazın da Can Tanrıyar’a iletelim!

(Ne cesaret bu! İfadesinde bile milyon dolarda, hakemliğinden bahsediyor! Bununla ilgili tek bir delil var mı acaba? Yalan olur da, bu kadar kuyruklusu!!!)

Son Güncelleme: 23.10.2023 10:08:40
ETİKETLERfevzi siverek