UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

ADLİYE BARONLARI “UÇAR’A YÜRÜYÜN!!!”

ANADOLU ADLİYESİ BAŞSAVCISI İSMAİL UÇAR, “BÜYÜK TEMİZLİK” BAŞLATTI! VE KORKU DAĞLARI AŞTI!

ADLİYE BARONLARI “UÇAR’A YÜRÜYÜN!!!”

ADLİYE BARONLARI, “DÜZEN BOZULACAK” DİYE, İSMAİL UÇAR’A KARŞI “GİZLİ” “YER ALTINDAN” , “TAM MAFYA USULÜ” VE “MEDYA AYAĞI”NI DA KULLANARAK SALDIRMAYA BAŞLADI!

Ama unuttujları çok önemli bir şey var, “MAĞDURLAR”!!!

Şimdi ismi geçen hakimlerden Sidar Demiroğlu öyle bir açıklama yapmış ki!.. Ağzımız açık kaldı. Hemen en basitini biz söyleyelim. Kendisi bize öyle bir “engelleme” kararları aldırdı ki!.. Ayrıca hep aynı İSİMLER!..

Ve kaldırılan haberleri görseniz!.

Sayın müfettişler, sayın HSK üyeleri bizim yerimiz yurdumuz belli… Çağırtın hepsini gösterelim.

“Birileri” Sayın İsmail Uçar’ı tek başına zannediyor. Biz de kendisini hiç tanımıyoruz, yüzünü hiç görmedik, bu olaya kadar “adını” bile bilmiyorduk.

Ama şimdi sonuna kadar arkasındayız.

Bu “Adliye Baronları” özellikle SOL-MUHALİF basına ACAYİP sızmış durumdalar. Biz hepsini biliriz…

Ancak diğer tüm MAĞDUR’ların da ortaya çıkma zamanı… Korkmayın, Adalet için savaşın… Mağdur olmayanlar siz de… Çünkü yarın-öbürgün sizin de başınıza gelebilir.

Sakın “Baksanıza Can Tanrıyar direndi, cezaevine attılar. Hem de sıfır delille… Hatta davasına bakacak bir mahkeme bile bırakmadılar. Silivri’de “BİR MAHKEMESİ BİLE OLMAYAN” tek tutukluymuş diye düşünmeyin.

Adam aslanlar gibi yatıyor. Ailesi hatta 1 yaşındaki çocuğu her hafta gidip görüyor. Ve şaşkınlar.. O koca göbeği gitmiş. 18 Metrekare koğuşta sürekli spor yapmış. Sağlıklı beslenerek 18 kilo vermiş. Hatta saçında beyaz kalmamış. Saçı gençlik günlerindeki gibi kumral-sarı olmuş. Şeker-insülin problemi, göbek gidince bitmiş. En büyük mücize, 19 yıldır yaşadığı prostat problemi tümden bitmiş (Her akşam ayçekirdeği yemiş) tığ gibi olmuş, 39-40 yaşında gösteriyormuş. Kitap yazmış. Adliye Baronlarının ipini çekecek her şeyi toparlamış. Kur’an’ı 3.5 ayda tedebbür edip, şimdi (Arapça) okumayı öğreniyormuş cezaevi vaizinden… Hep, “Bazen şer görünen şeyler hayır olabilir” diyecek kadar mutluymuş. Bu nedenle, kendinden şüphelenip, cezaevi psikoloğuna bile gitmiş. “Hayatımda böyle mutlu olmadım” diye… Psikolog sorup-dinlemiş, “Sizin ruhunuz burada özgürlüğe kavuşmuş. Normalde 10-15 yıl yatanlarda olabiliyor. Siz 7 ayda yakalamışsınız ve farkındalığınız çok yükselmiş” demiş.

Yani neden birilerinin beklediği gibi Can Tanrıyar’ın boş yere cezaevinde yattığı için ağlayıp, sızlanmamasının nedeni kendi deyimiyle Allah’ın hikmeti…

Kısacası, hiç korkmayın. Eşi Tamar Tanrıyar, 1.5 yıl önce Cumhurbaşkanı’na anlatmış ve hatta yazılı olarak vermişti. Sonrasında “bir sürü isimler” yok oldu!!! Bunların hepsi de Tanrıyar ailesine kin kustu.

Yani biz Sayın Uçar’ın dediklerinin doğru olduğunu 1.5 yıl öncesinden biliyoruz. Ve Can Tanrıyar, cezaevinden bile olsa, delillerle-belgelerle bunu ispatlayacak kişilerden biridir.

Üzücü olan, Çağlayan Adliyesi’nde konulara vakıf bazı savcıların hala bazı dosyaları göz ardı etmesidir. Ama nereye kadar!!!

Bunları lütfen bir ihbar kabul edin HSK!..

Bu yazıyı da yine kaldırtmak isteyeceklerdir. Bu kez Çağlayan tarafına “dikkatle” bakın!!

(DİKKAT: Kim bu skandalı, İsmail Içar’la hakim Sidar Demiroğlu’nun arasındaki bir kavgaya çeviriyorsa (medya dahil) bilin ki bu TEŞKİLAT’ın içindedir!)

Son Güncelleme: 30.10.2023 23:36:26
ETİKETLERyargı adliye