UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

“SİZLERE MUTLAK ULAŞMAM LAZIM”

TAMAR TANRIYAR, SİYASET VE HUKUK DÜNYASINDAN “KİMLERİ” ARIYOR?

“SİZLERE MUTLAK ULAŞMAM LAZIM”

TAMAR TANRIYAR YAZIYOR: “BAŞLIĞI GÖRÜNCE, KOCAMI CEZAEVİNDEN KURTARMAK İÇİN BİRİLERİNİ ARADIĞIMI SANMAYIN! BİZ ÖYLE BİR AİLE DEĞİLİZ. AMACIM BAŞKA ÇOK BAŞKA!!!

“Bayrağı ondan ben ve çocukları devraldık. Evet benim daha 1 yaşında bir bebeğim olabilir. Ama bunların hiçbiri kocamın yanında durmamı engelleyecek şeyler değil.

Can, aslanlar gibi yatıyor. Biz baştan hiçbir suçu olmadığı için isyan ediyorduk. Ama şu ortaya çıkan yargı skandalından sonra Can Tanrıyar’ın bu kavganın tam ortasında olduğunu ve mücadele etmeye kararlı olduğunu gördük. Biraz tesadüf eseri de olsa, Anadolu Başsavcısı HSK Raporu’nda da yer alan gerçeklere birebir şahit olmuş. Yani, bırakın cezaevini kocamı karakolda bile öldürtmeye kalktı bunlar… Öncelikle Can, Silivri’de yüksek güvenlikli bölümde… Yani orada ona bir şey yapamazlar. Biz de ziyarete gittiğimizde oradaki ciddiyeti gördük içimiz rahat etti. Can da bırakın beni, bu yakaladığımız olay ülke için, Adalet’in birilerinin tekelinden çıkması için büyük fırsat deyince artık biz de kolları tamamen sıvıyoruz.

HSK, Anadolu Bakanlığı, Organize çetelere bakan savcılar ve gerekiyorsa tekrar Cumhurbaşkanımız’a gitme dahil her şeyi yapacağız.

Seninle gurur duyuyorum Can…

Ben bu Can’a, bu yürekli duruşuna bir daha aşık oldum. Kocamın yanında aslandan daha aslan duracağım. Minicik kızımız Lilya’ya her akşam seni anlatıp, videolarını izletiyorum o da Zeyna gibi olacak.

ŞİMDİ… SİZLERİ ARIYORUM!

Öncelikle eşlerini, bir kadın olarak! Av. Mustafa Doğan İnal’ın eşi, Doktor hanım lütfen beni arayın, size ulaşamıyorum. Sayın Cemal Kalyoncu’nun değerli eşi size de ulaşamadım. Sayın Adnan Çebi, siz boşanmışsınız o yüzden direkt siz arayabilir misiniz? Sayın Mevlüt Çavuşoğlu, size direkt mesaj attım. Birileri sizi direkt “Ortak” diye gösterdiği için… Bana döner misiniz? (Bakın Sayın Çavuşoğlu, yanlış dostluklar ve ortaklıklarla o kadar aktif olduğunuz siyaset dünyasından-Ak Parti’den bile nasıl üstünüz çizildi? Değer miydi?) Asistanlarınız benim Instagram hesabım (tamaronerofficial) DM yazabilirseniz, size hemen dönerim. Sakın, destek-yardım isteyeceğimi düşünmeyin. Bizim buna ihtiyacımız yok. Ama esas sizin bazı şeyleri bilmeye ihtiyacınız ve hakkınız var!”

 

Son Güncelleme: 31.10.2023 17:56:50
ETİKETLERyazı