UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

HAPŞIRIĞINI TUTMAYA ÇALIŞAN KİŞİNİN BOĞAZI PATLADI

İskoçya'da hapşırığını tutmaya çalışan bir kişi ölümden döndü. Boynunun her iki tarafı şişen, hareket etmekte zorlanan kişi hastaneye gittiğinde hayatının şokunu yaşadı. Çekilen röntgende boğazının patladığı, boynunun kemikleri arasında yırtık olduğu tespit edilen adamın akciğerleri arasındaki boşlukta hava biriktiği belirlendi. Ameliyat edilmeyen adama ağrı kesici verildi.

HAPŞIRIĞINI TUTMAYA ÇALIŞAN KİŞİNİN BOĞAZI PATLADI

Hapşırığını tutmaya çalışan bir kişinin boğazında patlama meydana geldi. Hastanede çekilen röntgende boynunun her iki tarafında yırtık tespit edilen kişi ölümden döndü.

HAPŞIRIĞINI TUTMAYA ÇALIŞAN ŞAHIS ÖLÜMDEN DÖNDÜ

İskoçya'da ilginç bir olay meydana geldi. Hapşırığını tutmaya çalışan bir kişi, bir süre sonra rahatsızlandı. Boynunun her iki tarafı şişen şahıs, neredeyse hareket edemeyecek hale geldi. Hastaneye giden şahıs hemen röntgene alındı.BOĞAZI PATLADIRöntgende doktorlar karşılaştıkları manzara karşısında şaşkına döndü. Şahsın boğazının patladığı, boynunun her iki tarafında yırtık olduğu belirlendi. Göğsündeki akciğerler arasındaki boşlukta hava biriken şahıs, ameliyata alınmadı. Ağrı kesici verilen şahıs daha sonra taburcu edildi.

HAPŞIRIĞI TUTMAYA ÇALIŞMAK ÖLÜMCÜL OLABİLİR

Hapşırmanın hava yollarındaki basıncın artmasına neden olduğunu belirten doktorlar, bunu içeride tutmanın basından 20 kat daha artmasına yol açacağını belirterek uyardı.

 

Son Güncelleme: 12.12.2023 23:27:18
ETİKETLERHAPŞIRIK