UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

BANKER BİLO FİLMİ GERÇEK OLDU! NASIL MI?

BANKER BİLO FİLMİ GERÇEK OLDU! NASIL MI?

BANKER BİLO FİLMİ GERÇEK OLDU! NASIL MI?

Yurt dışına gitmek isteyen yoksul köylüleri Münih diye İstanbul'a bırakan dolandırıcının anlatıldığı Banker Bilo filmi gerçek oldu. 37 afgan umut tacirleri tarafından burası Avrupa denilerek Keşan'a bırakıldı.

Keşan İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri, Çobançeşme Köyü yakınlarında tarlalarda bekleyen 37 kaçak yakaladı. Karşılarında Türk askerlerini görünce şaşıran kaçaklar, ‘Burası Yunanistan değil mi?’ diye sordu. Türkiye olduğunu öğrenen kaçaklar, ardından Keşan Jandarma Komutanlığı’na getirildi. Jandarmada ifadeleri alınan kaçaklar, sınırdışı edilmek üzere Edirne Emniyet Müdürlüğü Yabancılar Şubesi’ne gönderildi.

BANKER BİLO FİLMİNİ HATIRLATTI

1980 yılında Ertem Eğilmez'in yönettiği, Şener Şen ile İlyas Salman'ın başrollerinde oynadığı 'Banker Bilo' filminde; uyanık ve dolandırıcı 'Maho’ karekterini canlandıran Şener Şen, köylüsü 'Bilo' (İlyas Salman) ve arkadaşlarını bir kamyon kasasında kaçak olarak Almanya’ya götürmek için para karşılığı anlaşmış ve İstanbul’un bir semtine, "İşte burası Münih" diyerek bırakmıştı.

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERbanker bilo  ilyas salman  şener şen