UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

FLAŞ! FLAŞ! FLAŞ! DANİMARKA'DA GÖZALTINA ALINAN GALATASARAY TARAFTARLARI SERBEST BIRAKILDI!

FLAŞ! FLAŞ! FLAŞ! DANİMARKA'DA GÖZALTINA ALINAN GALATASARAY TARAFTARLARI SERBEST BIRAKILDI!

FLAŞ! FLAŞ! FLAŞ! DANİMARKA'DA GÖZALTINA ALINAN GALATASARAY TARAFTARLARI SERBEST BIRAKILDI!

Danimarka'da gözaltına alınan Galatasaray taraftarlarından müjdeli haberler gelmeye başladı... Galatasaray Spor Kulübü İcra Kurulu Başkanı Lutfi Arıboğan'ın da katıldığı mahkemede, taraftarlardan Mehmet Karahan ve Cihan Balı serbest bırakıldı. Diğer taraftar ve Ali Büyükdoğan'ın duruşmasına devam ediliyor.

SARI kırmızılı kulüp, Kopenhag ile 2 Kasım’da oynadığı şampiyonlar ligi maçında Danimarka polisi tarafından göz altına alınan ve 17 gündür hapiste bulunan 3 taraftarı için kayıtsız kalmadı. Galatasaray İcra Kurulu Başkanı Lutfi Arıboğan dün gece Kopenhag’a uçtu. Parken Stadı’nda oynanan maçta statta bulunan özel güvenliklere saldırmakla itham edilen 3 taraftarın duruşmasına Arıboğan da katıldı...

2'si serbest 1'i için haber bekleniyor

Galatasaray'ın Kopenhag ile Danimarka'da oynadığı mücadele sonrası tutuklanan taraftarlardan Cihan Balı da serbest bırakıldı. İlk duruşmanın ardından serbest bırakılan Mehmet Karahan'dan sonra bir sonraki duruşmada da Cihan Balı serbest kaldı. Ali Büyükdoğan'ın duruşmasına ise devam edilecek.

ARIBOĞAN: SUÇSUZ OLDUĞUNA İNANIYORDUK

Karar sonrası konuşan Galatasaraylı yönetici Lutfi Arıboğan da, "Bizim taraftarımız en iyi taraftardır. Burada da Cihan'ın suçsuz bulunması hem bizi hem de taraftarımızı sevindirdi. Biz onları desteklemek için buradayız ve taraftarımıza olan desteğimiz her zaman devam edecek. Ayrıca taraftarımıza böyle maçlarda daha sakin olmalarını rica ediyorum" şeklinde konuştu.

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERgalatasaray taraftarı  danimarka