UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

FLAŞ! ARAMIZDA KALSIN PROGRAMINA KATILAN FATİH ALTAYLI'DAN ÇOK KONUŞULACAK AÇIKLAMA! "ÜNAL AYSAL'I 65 YAŞINDA GALATARASAY'A BEN ÜYE YAPTIM."

FLAŞ! ARAMIZDA KALSIN PROGRAMINA KATILAN FATİH ALTAYLI'DAN ÇOK KONUŞULACAK AÇIKLAMA! "ÜNAL AYSAL'I 65 YAŞINDA GALATARASAY'A BEN ÜYE YAPTIM."

FLAŞ! ARAMIZDA KALSIN PROGRAMINA KATILAN FATİH ALTAYLI'DAN ÇOK KONUŞULACAK AÇIKLAMA! "ÜNAL AYSAL'I 65 YAŞINDA GALATARASAY'A BEN ÜYE YAPTIM."

"Ünal Aysal'ı, Galatasaray'a ben üye yaptım"

TV8'de hafta içi her sabah ekrana gelen Aramızda Kalsın programına konuk olan Fatih Altaylı, usta magazinci Salih Keçeci ve Pelin Çini'ye çok konuşulacak açıklamalar yaptı.

İşte Altaylı'nın konuşmasının satır başları:

"BENİM DÖNEMİMDE KULÜBÜ İYİ YERLERE GETİRDİK"

11 yaşımdan beri Galatasaray Kulübü'nün içerisindeyim. Son olarak 2001 yılında Faruk Süren'in istifa etmesiyle kulübü üç kağıtçı bir yönetime kaptırmamak için aday oldum. Kulübü aldık iyi yerlere getirdik. Borçları falan azalttık. Yaklaşık 14 milyon dolar borçla devrettik takımı, alırken de 100 milyon dolardan fazla borcu vardı takımın. Bugün ne halde olduğu biliniyor.

"ÜNAL AYSAL'I 65 YAŞINDA KULÜBE BEN ÜYE YAPTIM"

Futbolcularla diyaloğumuz iyiydi. Hepsini çocukluğundan beri tanıyordum. Fatih Terim'le dostluğumuz 40 yılı aşmıştır mesela. Bir gün çok önemli bir maçımız vardı. Başkan, bir yemek organizasyonu yapalım dedi. Hep beraber yemek yedik arkadaşlarla. Dediler ki Fatih Abi yapsın konuşmayı. Konuştuk çocuklarla. O dönemin takım kaptanı da Bülent Korkmaz'dı. Konuşmamdan sonra Bülent şöyle dedi: 'Merak etmeyin. Biz gerekeni yapacağız. Çünkü bizim saha dışında tekmeye kafa uzatan bir yönetimimiz var ve biz de saha içinde tekmeye kafamızı uzatırız.'

Futbolcu bilecek ki yönetim her zaman onun yanında ve haklarını yedirmemek için mücadele ediyor. Çünkü 'kulüp' bu. Kulüp ne demektir? Ortak amacı, ortak eğlencesi, ortak keyfi olan insanların bir araya geldiği yerdir. Paylaşmıyorsanız ve sadece kulübü başka amaçlarla kullanıyorsanız olmaz. Bugünkü Galatasaray Kulübünün temel problemi bu zaten. Bugünkü Galatasaray Başkanı'nı Galatasaray Kulübü'ne 65 yaşındayken ben üye yaptım. Kulüp ruhu 65 yaşındayken ortaya çıkmaz. Biz on yaşından itibaren bu kulübün içerisinde niye bulunduk. Amacımız yönetici olmak değildi ortamı seviyorduk. Rahmetli Mehmet Ali Birand getirdi Ünal Aysal'ı yanıma üye yapayım diye. Sınıf arkadaşım dedi üye yapmamı rica etti, ben de amatör branşlara yardım ve Galatasaray Adası'nın imarı karşılığında üye yaptım kendisini. Herkes Başkan olabilir ama sevmek, tanımak, bilmek bambaşka bir şey. O nedenle anlamaz kulübü, o havayı bilemez. 65 yaşında 'ben bir de Galatasaralı olayım' demekle olmaz bu iş.

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13