UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

ÜNLÜ OYUNCU TOLGAHAN SAYIŞMAN KİMİN HAYATINI KURTARDI?

ÜNLÜ OYUNCU TOLGAHAN SAYIŞMAN KİMİN HAYATINI KURTARDI?

ÜNLÜ OYUNCU TOLGAHAN SAYIŞMAN KİMİN HAYATINI KURTARDI?

Tol­ga­han Sa­yış­man son fil­mi ‘Bü­yük Sür­gü­n’de dub­lö­rü­nün ha­ya­tı­nı kur­tar­dı­ğı­nı açık­la­dı. Sa­yış­man, “Dub­lör yüz­me bil­mi­yor­muş. Su­ya at­la­yıp kur­tar­dı­m” dedi.

 

Tol­ga­han Sa­yış­man, baş­ro­lü­nü Saa­det Işıl Ak­so­y’­la pay­laş­tı­ğı ‘Bü­yük Sür­gü­n’ isim­li si­ne­ma fil­mi­nin çe­kim­le­rin­de ba­şın­dan ge­çen il­ginç bir anek­do­tu pay­laş­tı. Dub­lö­rü­nün ha­ya­tı­nı kur­tar­dı­ğı­nı ilk kez açık­la­yan Sa­yış­man, “İl­ginç­tir. Her za­man dub­lör­ler oyun­cu­la­rın can gü­ven­li­ği­ni ko­ru­mak için gö­rev alır­lar. Bu kez ben dub­lö­rü­mün ca­nı­nı kur­tar­dı­m” de­di.

YILANLARLA YÜZDÜM

Ter­kos Gö­lü­’n­de çe­ki­len bir sah­ne sı­ra­sın­da ya­şa­dık­la­rı­nı an­la­tan Sa­yış­man, “Me­ğer ge­len dub­lör yüz­me bil­mi­yor­muş. Gö­le at­la­ma­sam dub­lör bo­ğu­la­cak­tı. Res­men can çe­ki­şi­yor­du. Bu yüz­den göl­de su yı­lan­la­rıy­la yüz­mek zo­run­da kal­dı­m” di­ye ko­nuş­tu.

GİŞENİN ÖNEMİ YOK

1964 yılında Rumlar’ın Türkiye’den sürgün edilmelerini konu alan ‘Büyük Sürgün’ gişede hayal kırıklığı yaşattı. Filmi ilk haftasında sadece 15 bin 783 kişi izledi. Ancak bu durum dizisi reyting rekorları kıran Sayışman’ı üzmedi. Ünlü oyuncu,“Filmden gişe beklentim yok, hiçbir zaman da olmadı. 1 kişi bile izlese bana yeter. Önemli olan izleyicide güzel bir etki bırakması. Gişesi olmuş olmamış dert değil. Tarihe güzel bir film bıraktığıma inanıyorum.  Oyuncuları yaşatacak olan sinema filmleridir” dedi.

 

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERtolgahan sayışman