UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

TÜRKİYE YENİ YILA BÖYLE GİRDİ!

TÜRKİYE YENİ YILA BÖYLE GİRDİ!

TÜRKİYE YENİ YILA BÖYLE GİRDİ!

FOTO GALERİ! TÜRKİYE’DE YENİ YIL COŞKUYLA KARŞILANDI!

 

Yeni yıl tüm Türkiye'de coşku ile kutlandı. İstanbul'da Taksim, Nişantaşı ve Bağdat Caddesi'nde kutlamalar yapılırken, Ankara'da Kızılay Meydanı'nda Güvenpark'taki kutlamalarla girdi. İzmir'deki kutlamalarda ise adres Cumhuriyet Meydanı'ydı

İSTANBUL
Nişantaşı’nda toplanan binlerce kişi ışık gösterisi, yapay kar ve müzik eşliğinde yeni yılı karşıladı. 

Yeni yıl kutlamaları Nişantaşı’nda akşam saatlerinde başladı. Abdi İpekçi Caddesi’ne kurulan platformun etrafında toplanan binlerce kişi, 2014’ü karşılamak için ışık gösterisi, yapay kar ve canlı müzik eşliğinde doyasıya eğlendi. Geri sayımın ardından dakikalarca havai fişek gösterisi yapıldı.

BAĞDAT CADDESİ
Bağdat Caddesi'nde toplanan İstanbullular, 2014'e coşku içinde girdi. Kutlamalar sırasında vatandaşların caddeye çıkarak trafik akışını kesmeleri, renkli görüntülere sebep oldu. 

Yeni yıl kutlamaları sebebiyle Bağdat Caddesi'ni akşam erken saatlerde dolduran İstanbullullar yeni yıl için yapılan geri sayımı, trafiğe kapattıkları cadde üzerinde gerçekleştirdiler. Geri sayımın ardından 2014'e coşkuyla giren vatandaşların yakmış oldukları meşaleler ve dilek balonları renkli görüntüler oluşturdu. Yaklaşık 15 dakika cadde üzerinde eğlenen kalabalık, kutlamaların ardından caddeyi tekrar trafiğe açtı. 

TAKSİM
Binlerce İstanbullu yılbaşına Taksim Meydanı ve İstiklal Caddesi'ndeki kutlamalarla girdi 

Binlerce İstanbullu yılbaşına Taksim Meydanı ve İstiklal Caddesi'ndeki kutlamalarla girdi. 

Yılbaşı için özel olarak süslenen Taksim Meydanı ile İstiklal Caddesi, akşam saatlerinden itibaren yoğunlaşmaya başladı. Saatler gece yarısına yaklaştıkça kutlamaların yapıldığı alanlar tamamen doldu. Vatandaşlar İstiklal Caddesi ve Taksim Meydanı'nı doldururken, çok sayıda vatandaş da yılbaşı kutlaması için eğlence mekanlarını tercih etti. 

İstiklal Caddesi ve Taksim Meydanı'nda akşam saatlerinden itibaren polislerin yoğun güvenlik önlemi aldığı görüldü. Polis ekipleri değişik nedenlerden bazı kişileri gözaltına aldı. 

İZMİR
İzmirliler 2014 yılına Cumhuriyet Meydanı'nda düzenlenen Teoman konseriyle coşkuyla girdi 

İzmirliler yeni yıla Cumhuriyet Meydanı'nda şarkıcı Teoman'ın konseri ve havai fişek gösterisiyle girdi. 

Cumhuriyet Meydanı, Türk rock müziğinin önde gelen isimlerinden Teoman'ın konseriyle, yeni yıla sevdikleriyle coşku içerisinde girmek isteyenlerin tercihi oldu. 

İzmir Büyükşehir Belediyesince düzenlenen konser programı için saatler öncesinden meydanı dolduran her yaş gurubundan İzmirliler, 2013 yılını Teoman'ın şarkılarıyla uğurladı. Sanatçının tamamına yakını kendi eserlerinden oluşan bir repertuvarla sevenlerinin karşısına çıktığı konserde, şarkılara seyirciler de eşlik etti. 

ADANA 
Yeni yıl kutlamaları için Adana Büyükşehir Belediyesi'nce özel ışıklandırılan trafiğe kapatılan Uğur Mumcu Meydanı'nda akşam saatlerinden itibaren kutlamalara başlandı. 

Adanalılar soğuk havaya rağmen meydandaki kutlama programına yoğun ilgi gösterdi. Kutlamalara yaklaşık 20 bin kişi katıldı. 

Gece sonunda geri sayım eşliğinde yeni yıla giren vatandaşlar belediyenin havai fişek gösterisini ilgiyle izledi. 

ANTALYA
Antalyalılar, 2014 yılına, Cumhuriyet Meydanı'nda suni kar altında girdi. Cumhuriyet Meydanı'na akşam saatlerinde gelen vatandaşlar, saatler gece yarısına yaklaştığında meydanı doldurdu. Dilek feneri uçuran kalabalık, meydanda kurulan sahnenin önünde müzik eşliğinde eğlendi. Meydana sahnenin yan tarafına kurulan makinalar ile suni kar yağdırılan yılbaşı eğlencesinde, vatandaşlar doyasıya eğlendi. 

KOCAELİ 
Yeni yıla Samanlı Dağları'nın zirvesindeki Kartepe Kayak Merkezi'nde girmeyi tercih eden tatilciler, çeşitli etkinliklerle yeni yıla girdi. 

Sapanca Gölü ve İzmit Körfezi'nin aynı anda izlebildiği merkezde yeni yıl coşkusunu yaşamak isteyen yerli ve yabancı turistler, otelde yüzde 90'lık doluluk oluşturdu. 

KAYSERİ 
Türkiye'nin en önemli kayak merkezleri arasında yer alan Erciyes'te yılbaşı kutlamaları kapsamında 25 kişilik sporcu grubu mehter marşı eşliğinde yaktıkları meşalelerle kayarak yeni yılı karşıladı. 

EDİRNE 
Edirne'de yeni yıla girer girmez kritik noktalarda trafik kontrolü arttırıldı. Eğlenceden dönen sürücüler durdurularak alkol testi yapıldı.

BOLU 
Türkiye'nin önemli kış turizm merkezlerinden biri olan Kartalkaya'da tatilciler yeni yıla coşkulu bir şekilde girdi.

Bazı tatilciler Platforma çıkan dansçı eşliğinde tatilciler gecenin ilerleyen saatlerine kadar dans ederek yeni yıl coşkusunu yaşadı. 

SAMSUN’DA YENİ YIL COŞKUSU
2014 yılına çeşitli mekanlarda düzenlenen etkinliklerle coşku ile girdi.

GAZİANTEP’TE COŞKULU YENİ YIL KUTLAMASI
GAZİANTEP’te, yeni yıl, oteller, restoranlar ve barlarda düzenlenen yılbaşı partileriyle kutlandı.

Yeni yıla saniyeler kala geri sayıma başlayan vatandaşlar, hep birlikte kendileri için hazırlanan pastayı kesti. Geri sayıla birlikte yeni yıla girenler sevdikleriyle kucaklaşarak 2014’e merhaba dedi.

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERyeni yıl  yılbaşı  2014  istanbul  izmir  ankara