UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

ARENA'DA SON SÖZÜ GALATASARAY SÖYLEDİ!

ARENA'DA SON SÖZÜ GALATASARAY SÖYLEDİ!

ARENA'DA SON SÖZÜ GALATASARAY SÖYLEDİ!

Ziraat Türkiye Kupası B Grubu'nda Galatasaray, Tokatspor'u 2-0 yendi. TT Arena'da oynanan maçta Cimbom'un gollerini 69'da penaltıdan Selçuk İnan ve 90+1'de Amrabat kaydetti. Selçuk İnan, 86'da bir penaltı atışından ise faydalanamadı.

MAÇTAN NOTLAR

Ziraat Türkiye Kupası B Grubu'ndaki ilk maçında Tokatspor'u konuk eden Galatasaray, ideal 11'e yakın bir kadroyla sahaya çıktı.

 Teknik direktör Roberto Mancini, genç oyuncuların ağırlıkta olduğu bir kadroya şans vereceği yönündeki beklentinin aksine, birçok önemli ismini Tokatspor maçında sahaya sürdü.

 Tokatspor karşısında, Ufuk Ceylan, Semih Kaya, Felipe Melo, Hakan Balta, Albert Riera, Bruma, Emre Çolak, Selçuk İnan, Wesley Sneijder, Burak Yılmaz ve Umut Bulut 11'ini tercih eden İtalyan teknik adam, sakatlıkları bulunan Hamit Altıntop ile Gökhan Zan'ın yanı sıra Muslera, Drogba, Chedjou, Eboue ve Sabri'yi ise kadroya almadı.

 YABANCI OYUNCULARIN 4'Ü 11'DE 2'Sİ YEDEK

Galatasaray'da Tokatspor maçının 18 kişilik kadrosunda yer alan 6 yabancı oyuncunun 4'ü ilk 11'de, 2'si ise yedekler arasında yer aldı. Melo, Riera, Bruma ve Sneijder'i ilk 11'de görevlendiren Mancini, Dany ile Amrabat'ı ise yedek soyundurdu. Öte yandan, takımdan ayrılacak isimler arasında gösterilen futbolculardan Riera ilk 11'de sahaya çıkarken, Dany, Amrabat ve Yekta'nın ise yedekler arasında bulunması dikkati çekti.

 İBRAHİM COŞKUN KADRODA

Galatasaray'ın Antalya'da Ajax ile oynadığı hazırlık maçında attığı golle yıldızı parlayan genç ismi İbrahim Coşkun, Tokatspor maçının kadrosunda da yer aldı. Sarı-kırmızılı kulübün bugün 2,5 yıllık profesyonel sözleşme imzaladığı İbrahim Coşkun, Tokatspor karşısında yedek soyundu.

 TRİBÜNLER BOŞ KALDI

Sarı-kırmızılı taraftarlar, takımlarının Ziraat Türkiye Kupası'nda Tokatspor ile yaptığı maça ilgi göstermedi. Türk Telekom Arena tribünlerinin önemli bölümü boş kalırken, Tokatspor taraftarları ise kendilerine ayrılan tribünü büyük ölçüde doldurdu.

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERgalatasaray  türkiye kupası  tokatspor