UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

FLAŞ! “LEYLA İLE MECNUN” GERİ DÖNÜYOR!

FLAŞ! “LEYLA İLE MECNUN” GERİ DÖNÜYOR!

FLAŞ! “LEYLA İLE MECNUN” GERİ DÖNÜYOR!

Yapımcılar gişenin kokusunu aldı. ‘İşler Güçler’ ekibinin yer aldığı ‘Düğün Dernek’, 6.5 milyon kişi tarafından seyredilince ‘Leyla ile Mecnun’ atağa geçti. Ekrana veda eden dizinin filmi çekilecek.

DÜĞÜN DERNEK GİŞEDE REKOR KIRINCA...

Ekrandan çok sosyal medyada popüler olan ve beyazperdeye uyarlandığında milyonlara ulaşan yapımlara bir yenisi daha ekleniyor. TRT’de 104 bölüm yayınlandıktan sonra ‘Ben de Özledim' adıyla STAR TV’ye geçen ‘Leyla ile Mecnun’ film oluyor. ‘İşler Güçler’in oyuncuları Ahmet Kural ve Murat Cemcir'in başrolünde oynadığı Düğün Dernek’in 6.5 milyon kişi tarafından seyredilmesi, Eflatun Film'in sahibi Onur Ünlü’yü harekete geçirdi. Ali Atay, Ahmet Mümtaz Taylan, Serkan Keskin, Cengiz Bozkurt gibi isimleri buluşturacak olan filmin çekimlerine yazın başlanacak.

TRT'den Star TV'ye ilginç mesaj!

LEYLA KİM OLACAK?

Mecnun'un ‘Leyla’sı (Ezgi Asaroğlu) öldükten sonra üçüncü sezonda diziye ‘Leyla Yedinci’ olarak giren Melis Birkan’ın filmde de oynayacağı konuşuluyor. Birkan, son olarak SHOW TV’de izleyiciyle buluşan ‘Saklı Kalan’ adlı dizide rol almıştı. Sadece iki bölüm yayınlanan dizi reytinge kurban gitmişti.

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERleyla ile mecnun