UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

YILDIZ FUTBOLCU QUARESMA'YA PORTEKİZ FEDERASYONUNDAN LİSANS ŞOKU!

YILDIZ FUTBOLCU QUARESMA'YA PORTEKİZ FEDERASYONUNDAN LİSANS ŞOKU!

YILDIZ FUTBOLCU QUARESMA'YA PORTEKİZ FEDERASYONUNDAN LİSANS ŞOKU!

Porto kulübü dün federasyondan gelen haberle sarsıldı. Sezon başında Al Ahli kulübünden ayrılan ve eski kulübüne dönen Ricardo Quaresma'nın transferinde usülsüzlük olduğunu bildiren Portekiz Futbol Federasyonu, mavi-beyazlı kulübe fax çekerek, yıldız futbolcunun lisansının askıya alınacağını iletti.
Porto formasıyla şu ana dek oldukça başarılı bir performans ortaya koyan, 6 maçta 2 gol, 1 asiste imza atan 30 yaşındaki oyuncu bu gelişme ile şok oldu. Sorunun kaynağının ise lig yönetimi ile federasyon arasındaki bir anlaşmazlık olduğu ortaya çıktı. Buna göre Portekiz Ligi yönetiminin, uluslararası transferler için Portekiz Futbol Federasyonu'na göndermesi gerektiği ücreti hesaba yatırmadığı belirlendi.
Mavi-beyazlı kulüp sorunun kendisinden kaynaklanmadığını dile getirse de, federasyon oyuncunun lisansını askıya alabileceğini bildirdi. Taraflar sorunu çözmek için uğraşırlarken, sonuca ulaşılamaması durumunda eski Beşiktaşlı futbolcunun bu sezon forma giymesinin riske gireceği ifade edildi.

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERquaresma  porto  beşiktaş  portekiz  lisans