UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

ALTIN PORTAKAL ÖDÜLLÜ OYUNCU DAMLA SÖNMEZ'DEN ''BUNALIM'' İTİRAFI!

ALTIN PORTAKAL ÖDÜLLÜ OYUNCU DAMLA SÖNMEZ'DEN ''BUNALIM'' İTİRAFI!

ALTIN PORTAKAL ÖDÜLLÜ OYUNCU DAMLA SÖNMEZ'DEN ''BUNALIM'' İTİRAFI!

Altın Portakal ödüllü oyuncu Damla Sönmez çarpıcı açıklamalar yaptı. Genç oyuncu aldığı ödül sonrasında bunalıma girdiğini itiraf etti.

Son dö­ne­min yıl­dı­zı  par­la­yan oyun­cu­la­rın­dan  Dam­la Sön­mez 2009 yı­lın­da rol al­dı­ğı ‘Bor­no­va Bor­no­va­’ ad­lı si­ne­ma fil­min­de­ki per­for­man­sıy­la ‘En İyi Ka­dın Oyun­cu­’ da­lın­da Al­tın Por­ta­kal ödü­lü al­dı. Ar­dın­dan Sad­ri Alı­şık Ti­yat­ro ve Si­ne­ma ödü­lü­ne la­yık gö­rü­len ve Mah­pey­ker ad­lı film­le de ödül­le­ri top­la­yan Sön­mez, bu dö­ne­min ken­di­si­ni çok et­ki­le­di­ği­ni ve bu­na­lı­ma gir­di­ği­ni açık­la­dı. Genç oyun­cu şöy­le ko­nuş­tu: “Her­ke­sin ha­ya­li olan Al­tın Por­ta­kal’ı almıştım. Ar­dın­dan da önem­li ödül­ler gelince, oyun­cu­luğum adı­na çı­ta bi­r an­da be­nim kal­dı­ra­ma­ya­ca­ğım ka­dar  yük­sel­miş­ti.
ŞÜKREDİP UNUTMAK LAZIM
Bu ödül­le­ri ko­ru­mayı ve da­ha iyi­si­ni na­sıl ya­pa­ca­ğı­mı dü­şü­nür ol­muş­tum. Bu da be­ni bu­na­lı­ma sok­tu. Bir sü­re son­ra ödül­le­rin bas­kı­sı al­tın­da kal­sam mes­le­ği­mi ic­ra ede­me­ye­ce­ği­mi an­la­dım. Şim­di her­ke­se tav­si­yem şu­dur ki; ödül al­dı­ğı­nız­da te­şek­kür edip, şük­ret­tik­ten son­ra her­ şe­yi unu­tup yo­lu­nu­za de­vam et­me­li­si­niz.”
Türk Amerikan yapımı bir filmde oynadı
Dam­la Sön­mez son ola­rak Col­lom­bi­a Üni­ver­si­tesi­’n­de yük­sek li­san­sı­nı  ye­ni bi­tir­miş iki genç ka­dın yö­net­me­nin çek­ti­ği  Türk-Ame­ri­kan or­tak ya­pı­mı bir si­ne­ma fil­min­de rol al­dı. Sön­mez film hak­kın­da, “Ai­le­siy­le Ame­ri­ka­’ya yer­leş­miş, yıl­lar son­ra Tür­ki­ye­’ye dö­ne­rek Ay­va­lı­k’­ta ye­ni bir ya­şam kur­ma­ya ça­lı­şan genç bir ka­dı­nı can­lan­dır­dım” di­ye ko­nuş­tu.

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERdamla sönmez