UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

TRT'NİN YENİ DİZİSİ "KIZILELMA"NIN OYUNCULARI DÜN AKŞAM İLK KEZ BİR ARAYA GELDİ!

TRT'NİN YENİ DİZİSİ "KIZILELMA"NIN OYUNCULARI DÜN AKŞAM İLK KEZ BİR ARAYA GELDİ!

TRT'NİN YENİ DİZİSİ "KIZILELMA"NIN OYUNCULARI DÜN AKŞAM İLK KEZ BİR ARAYA GELDİ!

Geçtiğimiz akşam sekizinci bölümü yayınlanan dizinin oyuncuları yoğun çalışma temposundan fırsat bulup ilk kez birlikte bir araya geldi ve diziyi izledi. Dizinin yapımcısı ve yönetmeni Osman Sınav öncülüğünde gerçekleşen buluşmaya başrol oyuncuları Furkan Palalı ve Pelin Akil’in yanı sıra, Zeynep Eronat ve Erdal Cindoruk da katıldı. Dizi öncesi basın mensuplarının sorularını yanıtlayan usta yönetmen Sınav “Bu dizi Türkiye’de MİT adına yapılan ilk dizi oldu. Tempomuz çok güzel, aksiyonu bol ve keyifli” dedi. ‘Genç oyuncular ile anlaşabiliyor musunuz?’ sorusuna ise “Tabiki anlaşıyoruz, onların her biri benim sevgilim. Ben hepsine sevgilim gibi davranıyorum, çok yetenekli oyuncular” dedi. En son Kenan İmirzalıoğlu ile Uzun Hikaye filminde çalışan Osman Sınav gelecek sinema projelerinin askıda olduğunu belirterek “En son Uzun Hikaye’yi yaptık ve yapımı çok uzun sürdü. Artık bir 10 yıl sonra da bir film yaparım” dedi. İmirzalıoğlu’nu da çok sevdiğini belirten yönetmen “O benim dostum, kardeşim, oğlum gibidir. O çalıştığım en profesyonel oyuncu” dedi.

CEVŞENİM HUZUR VERİYOR

Dizinin başrol oyuncuları Furkan Palalı ve Pelin Akil’de basın mensuplarının sorularını içtenlik ile yanıtladı. Palalı “Osman Sınav gibi büyük bir usta ile çalışmak bizim için büyük ayrılacalık, ondan çok şey öğreniyorum” dedi. Dizide Mit ajanını canlandıran yakışıklı oyuncu “Çok temposu yüksek bir karakter, aksiyonu, heyacanı bol. Rolümü daha iyi adapte olabilmek için sürekli aksiyon filmleri izliyorum, Mit ile ilgili kitaplar okuyorum” dedi. Boynundaki kolyesi ile dikkat çeken Palalı “Benim uğurum bu kolye, cevşenim ise bana huzur veriyor” dedi.

ROL İÇİN 100 KİLO BİLE ALIRIM

Dizinin bir diğer oyuncusu Pelin Akil’de “Böyle bir dizide böyle bir kadro ile çalışmak çok keyifli. En büyük ayrıcalığımız Osman Sınav ile çalışıyor olmamız diye düşünüyorum” dedi. Rolüne uzun süre hazırlandığını belirten genç oyuncu “Doğduğumdan buyana saçlarımı hiç boyatmamıştım ama diziye girince ilk olarak saçlarımı boyattım” dedi. Aynaya baktığında kendisi olduğuna inanamadığını söyleyen Akil “Annem ilk gördüğünde çok şaşırdı” dedi. ‘Rol için her şeyi yapar mısınız?’ sorusuna ise “Evet yaparım, gerekirse 100 kilo bile alırım” dedi. Dizide aksiyon sahnelerinde boy gösteren oyuncu “Hayatımda elime hiç silah almamıştım. Silah tutma, bıçak tutma gibi bir çok aksiyon dolu eğitimler alıyorum, boş vakitlerimde de sürekli fitness yapıyorum” dedi. Kızılelma ekibi dizinin başlaması ile yemek eşliğinde yaptıkları işi seyretti.

 

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERtrt1  kızılelma  pelin akil  furkan palalı