UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

SERDAR ORTAÇ’TAN, HAYATININ İTİRAFI GELDİ: “HAYATIMIN KADINI İLE EVLENİYORUM!”

SERDAR ORTAÇ’TAN, HAYATININ İTİRAFI GELDİ: “HAYATIMIN KADINI İLE EVLENİYORUM!”

SERDAR ORTAÇ’TAN, HAYATININ İTİRAFI GELDİ: “HAYATIMIN KADINI İLE EVLENİYORUM!”

Ünlü şarkıcı Serdar Ortaç'ın nişanlısı Chloe Loughnan, büyük aşkını anlattı: Hayallerimin erkeğiyle evleniyorum. Serdar, evlenme teklif ettiğinde mutluluktan ağladım

Serdar Ortaç ile Haziran ayında nikah masasına oturmaya hazırlanan İrlandalı model Chloe Loughnan, Aysha dergisine özel pozlar verdi. Loughnan, efsanevi yıldız Audrey Hepburn'ün doğum gününe özel olarak gerçekleştirilen çekimlerde, farklı kıyafetlerle objektifin karşısına geçti. İrlandalı model, Mayıs ayında gerçekleşecek düğünüyle ilgili heyecanını da dile getirdi.

'SEVİNÇTEN AĞLADIM'

Evlilik öncesi çok stresli ama bir o kadar da güzel günler yaşadığını belirten Loughnan, düğün heyecanını son günlerde daha fazla hissettiğini belirtti. İrlandalı model, Serdar Ortaç kendisine evlenme teklif ettiğinde mutluluktan saatlerce ağladığını söyledi: "Hayallerimin erkeğiyle evleneceğim için çok mutluyum. Serdar bana evlenme teklif ettiğinde o kadar duygulandım ki, uzun süre kendime gelemedim ve ağladım."

İLHAM KAYNAĞI AUDREY

Audrey Hepburn hayranı olduğunu dile getiren ve çekimlerde Hepburn'ün görüntüsüne büründüğü için çok mutlu olduğunu söyleyen Loughnan, şöyle konuştu: "Audrey Hepburn, sadece bir stil ikonu değildi; ben asıl onun hayata bakışına aşığım. Audrey Hepburn'ün çok sevdiğim bir sözü vardır: 'Güzel gözler için başkalarındaki iyiliğe bakın. Güzel dudaklar için, sadece iyi sözler sarf edin. Dik durmak için, yalnız olmadığınızın bilinciyle yürüyün.' Böylesi büyüleyici bir kadından esinlenilmiş bir moda çekiminde bulunmak benim için ilham vericiydi."

FOTO GALERİ! İKONCAN İLE CHOLE AYNI PODYUMDA!

Sabah-Günaydın

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERserdar ortaç  chloe