UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

BURSA VALİ YARDIMCISI MEHMET ÖZCAN’IN OĞLUNA CAMİİ AVLUSUNDA YAPTIĞI SÜNNET DÜĞÜNÜ BÜYÜK TEPKİ TOPLADI!

BURSA VALİ YARDIMCISI MEHMET ÖZCAN’IN OĞLUNA CAMİİ AVLUSUNDA YAPTIĞI SÜNNET DÜĞÜNÜ BÜYÜK TEPKİ TOPLADI!

BURSA VALİ YARDIMCISI MEHMET ÖZCAN’IN OĞLUNA CAMİİ AVLUSUNDA YAPTIĞI SÜNNET DÜĞÜNÜ BÜYÜK TEPKİ TOPLADI!

Bursa Vali Yardımcısı Mehmet Özcan ve eşi Nüket Özcan, 6 yaşındaki oğulları Mehmet Özcan’ın sünnet düğününü öncesi Osmanlı Padişahı Murat Hüdavendigar’ın kabrinin bulunduğu aynı adı taşıyan camii avlusunda, mevlit düzenledi.

 

Şehzade kıyafeti giyen Mehmet Özcan, Karagöz- Hacivat'tan yeniçerilere, Mehter takımı ile kılıç-kalkan ekibi ve ateşbazların gösterilerine kadar geleneksek bir saray düğününü anımsatan mevlide, at üzerinde geldi.

 

Yanında yer yer modern korumaların da dikkat çektiği küçük Özcan'a yeniçeriler eşlik etti. Cami avlusundaki mevlit sosyal medyada ses getirdi.

 

Bursa Vali Yardımcısı Mehmet Özcan ile Nükhet Özcan’ın oğulları Mehmet Özcan’ın düğün öncesi mevlit merasimi Osmanlı düğünlerini aratmadı.

 

Çekirge semtindeki Osmanlı Padişahı Murat Hüdavendigar’ın kabrinin bulunduğu aynı adı taşıyan camii avlusunda mevlit nedeniyle camii şadırvanının önüne taht kuruldu.

 

Mehter takımı ve kılıç kalkan ekibinin yanı sıra ateşbazın da gösteri yaptığı törene sünnet çocuğu Mehmet Özcan beyaz bir at üzerinde geldi.

 

Annesinin Osmanlı işlemeli, babasının da yakasız gömlek giydiği tören, Mehmet Özcan şehzade kıyafeti giydi.

 

Bugün bir otelde düzenlenecek düğün öncesi yapılan bu mevlitte konuklara yine Osmanlı tarzı bakır kaplarda ikramlar yapıldı. Gösterilerin ardından kılınan öğle namazına müteakip mevlit okutularak, davetlilere pilav ikram edildi.

 

Bu arada, vakit namazı için ve turist olarak cami avlusuna gelenlerden bir kısmı törene tepki gösterirken, bir bölümü de cep telefonuyla töreni fotoğrafladı.

FOTO GALERİ! BURSA VALİ YARDIMCISI MEHMET ÖZCAN’IN OĞLUNA CAMİİ AVLUSUNDA YAPTIĞI SÜNNET DÜĞÜNÜNÜN RESİMLERİ İÇİN TIKLAYIN!

 

 

 

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERbursa valisi  osmanlı