UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

FLAŞ! TÜRK SANAT MÜZİĞİNİN USTA YORUMCUSU ZARA’DAN ARŞİVLİK BİR ALBÜM!..

FLAŞ! TÜRK SANAT MÜZİĞİNİN USTA YORUMCUSU ZARA’DAN ARŞİVLİK BİR ALBÜM!..

FLAŞ! TÜRK SANAT MÜZİĞİNİN USTA YORUMCUSU ZARA’DAN ARŞİVLİK BİR ALBÜM!..

Türk Halk Müziği ve Türk Sanat Müziği yorumcusu Zara’dan müzikseverlere arşivlik bir albüm geldi. Kamuran Akkor, Müslüm Gürses, Ferdi Tayfur, Coşkun Sabah, Orhan Gencebay ve İbrahim Tatlıses’in yorumuyla müzikseverlerin sevdiği 11 eser bu kez Zara yorumuyla dinleyicilerine ulaştı.


Poll Production’ın yapımcılığında müzikmarketlerdeki yerini alan Zara’nın pop-arabesk türündeki yeni albümü ‘Derin Aşk’ adını taşıyor.

Albüm adıyla, çalışmanın ve repertuarın içeriği özetlenirken, Zara uzun süredir dinleyicilerinin merakla bekledikleri taleplerini de karşılamış oldu.

Zara yeni albümünde her zamanki muhteşem yorumuyla Orhan Gencebay, Ferdi Tayfur, Ahmet Selçuk İlkan, Burhan Bayar, Ali Tekintüre, Coşkun Sabah,  Mustafa Cengiz Onural ve  Yavuz Turgul’un imzalarının bulunduğu çok sevilen eserleri seslendirdi.


Selim Çaldıran’ın aranjelerini yaptığı eserleri kalplerde derin bir iz bırakacak şekilde ve yeniden daha da çok sevdirecek olan Zara,  uzun bir repertuar seçme aşamasından sonra stüdyoya girdi. Aylardır geçe-gündüz stüdyoda çalışmalarını sürdürerek tamamlayan Zara, yeni album fotoğraflarıyla da dikkatleri üzerine toplayacak…


Zara, ‘Derin Aşk’ı bir çift göz için bir ömür tüketen aşıklara ithaf ettiklerini belirtirken ‘Bu eserler 30-40 yıl öncesinde bestelenmesine rağmen hala her dinleyenin içine işliyor.  Biz bu albüme sadece 11 eser koyabildik. Eski eserlere her zaman sahip çıkmalı ve gereken değeri vermeliyiz’ dedi.

 

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERzara  türk sanat müziği  erin aşk