UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

MAHSUN KIRMIZIGÜL YENİ PROJESİ İÇİN BAŞROL OLACAK GÜZELİ ALMANYA'NDAN BULDU!

MAHSUN KIRMIZIGÜL YENİ PROJESİ İÇİN BAŞROL OLACAK GÜZELİ ALMANYA'NDAN BULDU!

MAHSUN KIRMIZIGÜL YENİ PROJESİ İÇİN BAŞROL OLACAK GÜZELİ ALMANYA'NDAN BULDU!

Yö­net­men­li­ği­ni yap­tı­ğı si­ne­ma fil­mi ve te­le­viz­yon di­zi­le­riy­le ses ge­ti­ren Mah­sun Kır­mı­zı­gül, ye­ni pro­je­si için kol­la­rı sı­va­dı. Kır­mı­zı­gül, ko­me­di tar­zın­da­ki ye­ni pro­je­si ‘Mar­din İşi’­nin yıl­dı­zı­nı Al­man­ya­’da bul­du. Al­man­ya­’da bir­çok ajans­la gö­rü­şen Kır­mı­zı­gül, ‘Mar­din İşi’­nin baş­ro­lü için 130 genç kız ara­sın­dan, geç­ti­ği­miz yıl dü­zen­le­nen ‘Miss Tur­ku­az’ ya­rış­ma­sın­da üçün­cü olan 24 ya­şın­da­ki Dam­la As­la­nal­p’­i seç­ti.

OYUN­CU­SU­NA ÇOK GÜ­VE­Nİ­YOR

As­la­nalp'e çok gü­ve­nen Kır­mı­zı­gül, Tür­ki­ye'nin ye­ni Hür­rem'ini bul­du­ğu­na ina­nı­yor. Oyun­cu­su­nu, Al­man­ya'dan ge­le­rek Hür­rem ro­lüy­le bü­yük be­ğe­ni ka­za­nan Mer­yem Uzer­li'ye ben­ze­ten sa­nat­çı, çev­re­sin­de­ki­le­re “Bu kız­da Mer­yem Uzer­li ha­va­sı var. Tür­ki­ye­’nin ye­ni Hür­re­m’­i ola­ca­k” di­yor.

BiR DİZİ YA­SAK

Kırmızıgül, ilk kez kamera karşısına geçecek olan As­la­nalp'e oyun­cu­luk ders­le­ri al­dır­ma­ya baş­la­dı. Yeni gözdesine ko­nuş­ma ya­sa­ğı da ge­ti­ren sanatçı, genç yıl­dı­zın sos­yal med­ya he­sap­la­rı­nı da ka­pat­tır­dı. Aslanalp’e dizide İlker Aksum ve Murat Eker eşlik edecek.


 

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13