UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

STAR TV'NİN SEVİLEN DİZİSİ "MEDCEZİR"DE SIKI YÖNETİM İLAN EDİLDİ! TÜM EKİBİN TELEFONLARI TOPLANDI!

STAR TV'NİN SEVİLEN DİZİSİ "MEDCEZİR"DE SIKI YÖNETİM İLAN EDİLDİ! TÜM EKİBİN TELEFONLARI TOPLANDI!

STAR TV'NİN SEVİLEN DİZİSİ "MEDCEZİR"DE SIKI YÖNETİM İLAN EDİLDİ! TÜM EKİBİN TELEFONLARI TOPLANDI!


Star TV ekranlarının severek izlenen dizisi hakkında flaş iddia…Başrollerini Çağatay Ulusoy, Serenay Sarıkaya, Barış Falay ve Mine Tugay gibi isimlerin paylaştığı dizi Medcezir’de ayrılık mı yaşanacak?Son alınan bilgilere göre..Dizide rol alan (Ender) Mine Tugay’ın diziden ayrılacağı iddia edildi.Mine Tugay’ın dizide rol alıp almayacağı önümüzdeki günlerde belli olacak.

‘Medcezir’, ‘Kara Para Aşk’ ve ‘Kurt Seyit ve Şura’ dizileri hakkında sürekli haber çıkması Ay Yapım’ı harekete geçirdi.Setten fotoğrafların ve haberlerin gazetelere yansıması üzerine Kerem Çatay’ı sinirlendirdi.Kerem Çatay geçen hafta ekibiyle birlikte ani bir baskınla tüm set ekibinin ve çalışanlarının cep telefonlarını toplattı. Çatay ve ekibi tek tek tüm telefonları inceledi. Çalışanların telefonundaki rehberi ve fotoğraf bölümüne bakılarak kimlerle iletişime geçildiğine bakıldı.

Tüm incelemelere bakıldıktan sonra Kerem Çatay, aldıkları telefonları çalışanlarına geri teslim etti.

Telefonları teslim ettikten sonra Kerem Çatay, “Artık hiçbir haberin dışarı sızmamasını istiyorum. Sürekli fotoğraf ve haberler çıkıyor. Bu da bizi etkiliyor. Dikkat edin” diyerek çalışanları uyardı. Bundan sonra ekibin sete girdiği anda telefonları elinden alınacağı da iddia edildi.İlk uyarıyı ‘Medcezir’ dizisinde başrol oynayan ilişkileriyle gündemden düşmeyen Serenay Sarıkaya ve Çağatay Ulusoy’ aldı.Çatay, ‘Medcezir’ dizisi ekibiyle toplantı yaparak hiçbir haberin dışarı sızılmamasını istedi. Çatay, daha sonra dizide Yaman’ı oynayan Çağatay Ulusoy ve Mira’yı canlandıran Serenay Sarıkaya’yı ilişkileri yüzünden sürekli haber çıktığı için dikkat etmelerini söyledi.

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERmedcezir  kerem çatay  star  çağatay ulusoy