UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

MEDCEZİR'İN GÜZELİ HARE SÜREL 3 FİLM ÇEKTİ, YOĞUN TEMPOYA BANA MISIN DEMEDİ!

MEDCEZİR'İN GÜZELİ HARE SÜREL 3 FİLM ÇEKTİ, YOĞUN TEMPOYA BANA MISIN DEMEDİ!

MEDCEZİR'İN GÜZELİ HARE SÜREL 3 FİLM ÇEKTİ, YOĞUN TEMPOYA BANA MISIN DEMEDİ!

Aynı sene içinde hem Cem Yılmaz’la (Pek Yakında) hem Erdal Beşikçioğlu’yla (Fakat Müzeyyen Bu Derin Bir Tutku) hem de Mert Fırat’la (Bir Varmış Bir Yokmuş) film çekip, üstüne televizyonda Çağatay Ulusoy’la (Medcezir) karşılıklı oynamak her kadın  oyuncuya nasip olmaz.


Hare Sürel, Hürriyet gazetesine konuştu.


Aynı sezonda üç iddialı sinema filmi ve bir reytingi yüksek dizi... Ne oldu da beyazperdede sizin yılınız oldu?

Zamanı şimdiymiş demek. Aslında okul yıllarımdan beri tiyatro yapıyorum ve hep çalışıyorum. Ama belki bu kadar göz önünde işler yapmıyordum.


Twitter’da, Facebook’ta fiziğinize methiyeler düzülüyor... 


Aynanın karşısında geçirdiğiniz zaman değişti mi? 

Yok canım. Bütün fikirler benim için önemli ama işin o kısmıyla çok ilgilenmiyorum.


Kariyerinizde güzelliğin etkisi ne?

İlk özelliği güzellik olan bir kadın değilim. Zaten işim bu. Eğer güzel bir yönüm varsa o sebep değil sadece yardımcı bir unsur olmuştur. Zaten sebep olsa bu, mesleğe ve işime haksızlık olur.


Medcezir’de canlandırdığınız Leyla karakteri statü atlamak için zengin âşık arayışında. Statü sembolü olarak aşk yaşanır mı?

Yaşanmasa iyi olur tabii. Leyla içinden geldiği gibi hareket eden bir kız ama sırf statü atlamak için aşk yaşadığını düşünmüyorum. Herkes daha iyi koşullarda yaşamak ister. Bunu elde etmek için bazı fedakârlıklarda bulunmayı seçebilir insan.



‘Pek Yakında’da yönetmen yardımcısı Tuna’yı canlandırıyorsunuz. Film,sektöre karşı eleştirilerde bulunuyor. Mesela bir oyuncunun magazinde çıkan haberlerle bütün kariyeri sıfırlanabiliyor. Magazin sizler için bu kadar etkili mi? 

Bu mizah. Gerçeklerin büyütülmüş bir hali. Magazinin oyuncu üzerindeki etkisi bir seçimmeselesi. Onun içinde nasıl yer aldığınla ilgili. Kariyerine etki etmesini istersen o koşulları elde edip yürüyebilirsin ama benim bunlarla ilgim yok.


Cem Yılmaz’ın setteki haliyle ilgili bilinmeyen ne söylersiniz? 
Benim dikkatimi çeken işine çok değer verdiği ve özenli çalışması oldu. Özellikle sinemayla ilgili de yerini çok kıymetli buluyorum. Oyuncu olarak da ilham verici.


Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERhare sürel  medcezir  pek yakında  cem yılmaz