UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

FLAŞ! BEYAZIT ÖZTÜRK HAZIR! SEYİRCİLER HAZIR! O ZAMAN BÜYÜK SHOW BU GECE BAŞLASIN!...

FLAŞ! BEYAZIT ÖZTÜRK HAZIR! SEYİRCİLER HAZIR! O ZAMAN BÜYÜK SHOW BU GECE BAŞLASIN!...

FLAŞ! BEYAZIT ÖZTÜRK HAZIR! SEYİRCİLER HAZIR! O ZAMAN BÜYÜK SHOW BU GECE BAŞLASIN!...

Beyazıt Öztürk’ün sunduğu ve Kanal D klasiği haline gelen Beyaz Show yeniden ekrana dönüyor.  Yeni yayın döneminde yine canlı olarak ekrana gelecek olan programda, Kanal D izleyicilerini birbirinden ilginç sürprizler ve yepyeni skeçler, köşeler bekliyor.

 

Sezonun ilk bölümünün konukları ise; Ulan İstanbul’un Nevizadeleri Şebnem Bozoklu, Erkan Kolçak Köstendil ve Kaan Yıldırım ile şarkıcı Bengü olacak.

 

Bengü, en beğenilen şarkılarını seslendirecek. “Ulan İstanbul” dizisinin başrol oyuncularından Şebnem Bozoklu, Erkan Kolçak Köstendil ve Kaan Yıldırım da, hem diziyle ve kendileriyle ilgili merak edilenleri yanıtlayacak, hem de keyifli bir sohbet gerçekleştirecekler.

 

Yeni sezonda yine yepyeni skeçler, köşeler hazırlayan Beyaz, “Doğruları Söyleyen Adam” skeciyle her koşulda doğruları söyleyecek. “Doğruları Söyleyen Adam”, başına hep dert mi alacak, yoksa başkalarının başına dert mi olacak?

 

Evlilik konusu sürekli gündemde olan Beyaz, “Madem Benimle Evlenmeyecektin” skecinde, bu sefer kendisi evliliği sürekli gündemde tutan bir adamın maceralarını sunacak.

 

Beyaz Show stüdyosundaki üniversitelilerin hem yeteneklerini, hem zekalarını dosta düşmana kanıtladıkları “Klostrohobi” ve “Kağıt Dağıtma” köşeleri de tam gaz devam ederken, yeni sezonda ayrıca VİP öğrenci ayrıcalığını da tadacaklar! Beyaz, yeni sezonunda da şaşırtıcı canlı yayın aksiyonlarına kucak açacak, konuklarına yaptığı muhteşem sürprizlere ara vermeden devam edecek!


BEYAZ SHOW YENİ SEZON TANITIMI!..

 

BEYAZ SHOW YENİ SEZON 2. TANITIMI!.. 

 

BEYAZ SHOW YENİ SEZON 3. TANITIMI!.. 

 

BEYAZ SHOW YENİ SEZON 4. TANITIMI!.. 

 

BEYAZIT ÖZTÜRK 'NE DİYORSAK O' PROGRAMI CANLI TELEFON BAĞLANTISI

 

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERbeyaz show  beyazıt öztürk  tanıtım