UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

‘KORHAN FUTACI VE KARA ORKESTRA’ İLE İLK DEFA SAHNE ALAN USTA İSİM SEZEN AKSU SAHNEDE BACAĞINI AÇTI VE BAKIN NELER DEDİ?

‘KORHAN FUTACI VE KARA ORKESTRA’ İLE İLK DEFA SAHNE ALAN USTA İSİM SEZEN AKSU SAHNEDE BACAĞINI AÇTI VE BAKIN NELER DEDİ?

‘KORHAN FUTACI VE KARA ORKESTRA’ İLE İLK DEFA SAHNE ALAN USTA İSİM SEZEN AKSU SAHNEDE BACAĞINI AÇTI VE BAKIN NELER DEDİ?

Pop müziğimizin dev ismi Sezen Aksu, temeli beş sene evvel atılan ve farklı müzik deneyimlerini tek bir fikir altında toplayan “Korhan Futacı ve Kara Orkestra” ile ilk defa Zorlu’da sahne aldı.

Tamburada, Dandadadan, Konstrukt, Taranta Babu gibi farklı müzik topluluklarını kuran saksafoncu, şarkıcı Korhan Futacı  yedi kişilik Kara Orkestra ile unutulmaz bir gece yaşattı. Klasikleşen Sezen Aksu eserlerinin, Korhan Futacı ve Kara Orkestra’nın özgün yorumları ile farklı bir atmosfer yaratan Aksu ve Kara Orkestra Zorlu Psm’yi hınca hınç doldurdu.

ACIYI VEREN SABRI DA VERİR

Sezen Aksu’nun stand-up tadında yaptığı konseri dinlemeye gelenler eğlenerek müzik şöleni yaşadı. Şarkı aralarında seyirci ile konuşan ve şovmenlere taş çıkartan Aksu oğlu Mithat Can’ın kendisi için söylediklerini de aktardı.

Bir ara giydiği elbisenin azizliğine uğrayan Sezen Aksu açılan bacağını dah ada açarak bacak işte neyine bakıyorsunuz dedi. Konuşmasına devam eden Aksu “ Allah’tan Mitat Can burada değil. Ben ona sordum nasıl dayanıyorsun bana, normal bir anne değilim. Oda bana acıyı veren Allah sabırı da verir yanıtını verdi”. Bu kuşağın başarılarına ve zekasına hayran kaldığını ifade eden Aksu artık her şeyi biliyorlar ve öz güven çok fazla açıklamasını yaptı.


BANA BUNAK DEDİ


Sahne Şovuna devam eden Aksu kardeşi ile yaşadığı anılarını da dinleyici magazin muhabirleri ile paylaştı.

“Ben kardeşim ile konuşurken bana hislerini abartmıyor musun dedi ben de ona sanatçı hisleri ile yaşar beğenmiyorsan komsun Pakize ile konuş yanıtını verdim. Hele bir keresinde bir akrabamız vefar etti, ona mezar bulmakta çok zorlandık kardeşimde bu zorluğu görünce 87 yaşındaki babama mezar yeri aldırmış ben bunu duyunca kan beynime çıktı.

Ama benim kardeşim böyle direk konuşur ve ben onu böyle seviyorum. En bombası da bana bunak dediğinde oldu. Bir belgesel izlemiş ve çok ekilenmiş. Bana hayatını kaleme al dedi ben de babam yazdıklarımı okursa daha fazla yaşayamaz yanıtını verdim. Kardeşimin yanıtı ise  hazır aklın başında iken yaz oldu tabi beni şimdiden bunak yapmasına çıldırdım “ sözlerini söyledi.

KONSERİN SÜRPRİZİ SERTAB OLDU

Müthiş konserin sürprizi ise Sertab Erener oldu. Konser bitiminde alkışlar hiç susmayınca bis yapan Aksu’nun sürprizi ise Sertab Erener oldu. Eski öğrencisi ile birlikte sahneye çıkan Aksu’ya alkışlar dakikalarca susmadı.

Sözcü

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERseen aksu  konser  sertab erener