UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

FLAŞ!.. “O SES” BİR GÜRLEDİ, KARADAYI BİLE GERİ KAÇTI!.. ŞOK!.. “HEY CANLI” PAT DİYE YAYINDAN KALKTI!.. NERDEN NEREYE!.. SEDA SAYAN 99’NCU OLDU!..

FLAŞ!.. “O SES” BİR GÜRLEDİ, KARADAYI BİLE GERİ KAÇTI!.. ŞOK!.. “HEY CANLI” PAT DİYE YAYINDAN KALKTI!.. NERDEN NEREYE!.. SEDA SAYAN 99’NCU OLDU!..

FLAŞ!.. “O SES” BİR GÜRLEDİ, KARADAYI BİLE GERİ KAÇTI!.. ŞOK!.. “HEY CANLI” PAT DİYE YAYINDAN KALKTI!.. NERDEN NEREYE!.. SEDA SAYAN 99’NCU OLDU!..

Dün önemli bir gündü…

Ve önemli sonuçlar alındı.

İlk dikkat çeken… Acun Ilıcalı’nın “O Ses Türkiye”si, AB’de Karadayı’yı bile geçerek ilk sırayı aldı. Bu gerçekten büyük başarı…

İkinci dikkat çeken Star’ın yeni dizisi Paramparça

Dizi fırtınasının koptuğu ve çoğunun boğulduğu ortamda çok iyi bir başlangıç yaptı.

Erkan Petekkaya-Nurgül Yeşilçay’ın dizisi Paramparça totalde 13 share’le, AB’de 14 share’le yine üçüncü sırayı aldı.

Bu gerçekten de ilk bölüm için çok önemli bir başarı…

Hem Star genel müdürü Ömer Özgüner’i, hem Endemol yapımcılarını, hem de Erkan Petekkaya ve Nurgul Yeşilçay’ı kutluyoruz. Böyle bir diziye ihtiyaç vardı. Çekimler süper, konu iyi ve hızlı işlenmiş… Demek ki emek verilince oluyor. Bu dizi için 6 aydır çalışılıyordu ve hak ettikleri sonuca ulaştılar.

HABERLERDE CÜNEYT ÖZDEMİR DRAMI SÜRÜYOR!..

Haberlerde Kanal D’nin o eski havası göz göre göre gitti, bitti. Hem de seçimler yaklaşırken, önemli bir durum bu…

Cüneyt Özdemir’in sunduğu Kanal D Ana haber dün totalde, Fox, Show ve Star ana haberlere, hatta Esra Erol’a bile geçilmiş ve 19’ncu sırada…

AB’de ise yine Show, Star ve Fox’a geçilerek, 15’inci sırada…

Daha önce çok yazdık.

Haberlerden önceki program çok önemli diye…

İşte dün Arka Sokaklar AB’de yine 5 share’le feci bir sonuç almış ve böyle devretmiş haberlere ratingleri!..

İşte böyle olunca, 5 share’den gelen Cüneyt Özdemir ne yapsın?..

Yazık oluyor… Kariyeri çiziliyor!..

Arka Sokaklar’ın yapımcısı da eşi olduğu için “Bizim haberlerin önünden Arka Sokaklar” dizisini kaldırın da diyemiyor. Çok ama çok zor durumda…

ŞOK!.. VE “HEY CANLI” YAYINDAN KALDIRILDI!..

Ve dün akşam 5 ve 6 share alan Show TV’nin magazin programı Hey Canlı’nın artık yayından kaldırıldığı açıklandı.

Aslında Uçankuş TV gibi her gün 24 saat magazin yapan bir magazin kanalından sonra, sadece hafta sonları yapılan bu yayınlar çok bayat kalıyordu.

Düşünün… Pazartesi akşamı yaşanan bir olay, ertesi sabah Uçankuş TV’nin sabah programında tüm görüntüleriyle yayınlanıp, baştan sona Sacit Aslan ve Begüm Sürek Coşarer tarafından yorumlanıyor. Ayrıca Uçankuş TV’de tüm gün ara haberler bülteniyle defalarca ekrana geliyor. Sonrasında aynı gün Oğulcan Tanrıyar-Erol Köse ve Derya Tuna’nın akşam canlı yaptıkları programda masaya yatırılıyor ve siz bu aynı konuyu taa bir hafta sonra “Şu oldu, bu oldu” diye programda yayınlıyorsunuz. Yani çok ama çok bayat oluyor.

Sporda da böyle olmuştu. Sporda da Lig TV, NTV Spor gibi tematik spor kanalları yayına başladıktan sonra büyük kanallar tek tek spor programlarını bırakmıştı. Çünkü onlar da çok bayat kalmıştı. Dikkat edin, Kanal D, ATV, Star ve Show TV’de bir tane spor programı yok.

Bu yüzden, Show TV’nin yayından kaldırılan Hey Canlı gibi programları da, yılbaşından sonra, tahmin ediyoruz Türkiye’nin ilk ve tek magazin kanalı Uçankuş TV kanalının içinde göreceğiz, izleyeceğiz. Belki de günlük olarak ekrana gelecek artık bu programlar

Ancak bu durumun dışında bir büyük şanssızlığı daha vardı Hey Canlı’nın… Aslında şanssızlık değil de belki bile bile lades!..

Defalarca yazdık. Motor tipli kadınlardan uzak kalın, bunları artık seyirci izlemek istemiyor diye… Ama ısrar ettiler uzun bir süre… Ve ratingleri de 5-6 share’lerde kaldı. Ve bu istenmeyen, toplumun görmek istemediği tipler ayrıca bize “lanetli tipler” gibi geliyor. Çünkü nereye bulaşsalar bir kötülük, bir iş bozukluğu, hatta abartacağım ama kanser gibi hastalıklar taşıyorlar!.. Bazı gözlemlerim var ki, daha sonra yazacağım, bazı şeylerin hiç de tesadüf olmadığına siz de inanacaksınız.

SEDA SAYAN İLK 100’DE 99’NCU!.. VAY CANINA!..

“Seda Sayan’ı bu hale düşürenler utansın” diyorum o kadar…

Geçtiğimiz hafta ilk 100’e girememişti.

Dün haftanın ilk günü totalde ilk 100’de 99’ncu olmuş ve sadece 4 share almış.

Seda Sayan, şimdi ilk 100’e girdiğine mi sevinecek?..

Seda Sayan’ı bu hale düşürenler utansın diyorum, başka bir şey demiyorum.

Anılcan Tanrıyar

anilcantanriyar1@gmail.com

Twitter: @AnilcanTanriyar

  

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERanılcan tanrıyar  rating  analiz