UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

BÖYLESİ GÖRÜLMEDİ!.. TELEVİZYONLARDA BİR TÜRLÜ İŞ BULAMAYAN ESİN ÖVET, BAŞVURDUĞU BİR MENAJERLİK ŞİRKETİ ARACILIĞIYLA İŞ ARIYOR!..

BÖYLESİ GÖRÜLMEDİ!.. TELEVİZYONLARDA BİR TÜRLÜ İŞ BULAMAYAN ESİN ÖVET, BAŞVURDUĞU BİR MENAJERLİK ŞİRKETİ ARACILIĞIYLA İŞ ARIYOR!..

BÖYLESİ GÖRÜLMEDİ!.. TELEVİZYONLARDA BİR TÜRLÜ İŞ BULAMAYAN ESİN ÖVET, BAŞVURDUĞU BİR MENAJERLİK ŞİRKETİ ARACILIĞIYLA İŞ ARIYOR!..

Böylesi görülmedi!..

Bir türlü ekranda iş bulamayan gazeteci iş ilanı verdi.

İsim ise bir dönemin konuşulan, bilinen bir isim, Esin Övet

Geçen yıl Beyaz TV’de yanlı ve tek taraflı yaptığı yayınlar nedeniyle Söylemezsem Olmaz programından kovulan Esin Övet, uzun süredir televizyonlarda iş arıyordu.

En son, 2. Sayfa’nın sunucuları Kanal D’ye geçecek dedikoduları çıktığında sürekli Kanaltürk yöneticileriyle görüşmüş, ancak Müge Dağıstanlı ve Gülşen Yüksel, görevine devam edince, yine ortada kalmıştı.

Diğer kanallarla yaptığı görüşmeler de, daha önce Beyaz TV’de yaptığı programlar ve  yaptıkları göz önüne alınınca, sonuçsuz kalmıştı!..

Ve sonunda Su tanıtım ve organizasyon firmasıyla görüşen ve anlaşan Esin Övet şimdi iş ilanıyla, bu kez çeşitli etkinliklerde hiç olmazsa sunuculuk yapabilmek için kendi adına ilan verdirdi.

Program yaptığı sıralar tek taraflı yayınlarıyla çok ah alan Esin Övet sonunda işsiz kalmış ve günahını aldığı insanlara kendini affettirmeye çalışacağına hiçbir şey umurunda olmamış ve kendini gece ve eğlence hayatının içine atmıştı.

O dönem bir çok konuyu birlikte planladığı ve şimdi yine kendisi gibi son derece kötü durumda olan menajer Haluk Şentürk’ten de işsiz kaldığı bu dönemde hiçbir fayda göremeyen Esin Övet sonunda Su İletişim’e başvurdu.

İşin garibi, Esin Övet’in çeşitli vaatlerle ekrana çıkartıp, ağlattığı, istediklerini anlattırdığı kişilerin de şu sıralar Esin Övet’ten hiçbir farkları yok ve hep birlikte çok zor günler geçiriyorlar. Bir başka dikkat çeken nokta ise, halen Habertürk gazetesinde yazı yazmaya devam eden Esin Övet’e, kendi grubunun televizyonları olan Show TV ve Habertürk’ten hiç talip olunmaması ve iş verilmemesi!.. Hatta, konuk olarak bile son derece nadir olarak çağrılması!..

Allah hiçbir meslektaşımızı bu duruma düşürmesin!..

Ve…

Bu vesileyle…

Tüm meslektaşlarımıza dostane uyarı:

“Bilerek ya da bilmeyerek, kimsenin iftiralarına alet olmayın… Bundan kurtulmanın en basit ve en pratik yolu; tek taraflı değil, iki taraflı davranmaktadır. O dedi yazdım, yayınladım gibi bir sorumsuzluğa asla düşmeyin… Size biri bir hikaye anlatıyorsa, yazmadan, yayınlamadan önce(burası çok önemli) mutlaka karşı tarafa bir sorun, dinleyin… Sonra mantık süzgecinizden geçirip öyle yazın… Her şey bir yana, ya sizi yanıltmaya çalışan kafayı yemiş biriyse!.. İşte o zaman da sizin hayatınızı yer!!! Birlikte anlaştığınız ya da bilmeden alet olduğunuz iftiraların altında hayat boyu ezilip durursunuz!.. Örneğin, bir erkeğe i…. diyip de sonra senin de cevap hakkın var diye sorma devri 10 yıl önce kapandı. Öyle bir iddia varsa, bunu yayınlamadan soracaksın ve ortada böyle bir durum olduğuna kanaat getirdiysen, o zaman iki taraflı olarak yayınlayacaksın. Ama bul kurbanları konuştur, sonra palavralara cevap verecek ikinci kurbanın peşinde koşmanın devri kapanalı çoook oldu. Bu çok basit bir gazetecilik… Üstelik, yapılan saçmalıklara karşı mecbur bırakıp cevap isteyip, “Ben cevaplarımı alamıyorum gibi…” zorlamalar, havanda su dövmeler, illa adamı “Ben i… değilim” gibi açıklama yapmaya zorlama şekli tarihte kaldı!.. Bunu yapanlar, artık ekranları, sadece izleyici olarak takip etmek zorunda kalıyor!.. Yani GAME OVER!.. Tüm meslektaşlarımıza hatırlatmayı bir borç biliriz”



Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13