UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

KIBRIS MERİT OTEL’DE EŞİ GÖRÜLMEMİŞ REZALET!.. LİNET’İ SAHNEDEN İNDİRDİLER, OTELDEN "KOVDULAR" YETMEDİĞİ GİBİ UÇAK BİLETİNİ DE İPTAL ETTİLER!

KIBRIS MERİT OTEL’DE EŞİ GÖRÜLMEMİŞ REZALET!.. LİNET’İ SAHNEDEN İNDİRDİLER, OTELDEN "KOVDULAR" YETMEDİĞİ GİBİ UÇAK BİLETİNİ DE İPTAL ETTİLER!

KIBRIS MERİT OTEL’DE EŞİ GÖRÜLMEMİŞ REZALET!.. LİNET’İ SAHNEDEN İNDİRDİLER, OTELDEN "KOVDULAR" YETMEDİĞİ GİBİ UÇAK BİLETİNİ DE İPTAL ETTİLER!

Kıbrıs Merit Otel’de yılbaşı gecesi eşi görülmemiş bir rezalet yaşandığı ortaya çıktı!..

Merit otel sahipleri ve otel müdürü Reha Arar ve yardımcılarının, yılbaşı girerken Soner Olgun’ladüet yapmadığı için ünlü sanatçı Linet’i apar toparsahneden indirdikleri, ardından otelden kovdukları ve bununla da yetinmeyip, İstanbul’a dönüş uçak biletini bile iptal ettirdikleri ileri sürüldü.

OLAYI TARAFLAR DOĞRULADI!..

Ardından olay, iki tarafın attığı Twitler’le de doğrulandı.

Peki, daha önce Kıbrıs’ta eşi görülmemiş bu olaynasıl meydana geldi?..

Otel sahibi Besim Tibuk’un özel hayatındaki çalkantılar-dedikodular nedeniyle son dönemlerde çok çok sinirli olduğu, sürekli migren ağrılarıçektiği ve hatta Kıbrıs’ta katıldığı TV programlarında bile küfürlü konuşmaları Ada’daherkesin dilindeydi.

Tibuk’la ilgili özel hayatıyla ilgili dedikodular(!)almış başını giderken, genel müdürü Reha Arar’sa,artık işletmeye-otellerine kadar yansıyacakolaylara neden oldu.

Ve kabak, yılbaşı gecesi sahneye çıkanzarafetiyle tanınan ünlü sanatçı Linet’in başına patladı.

Bu arada olayın 5 gündür ortaya çıkmaması, medyada yer almamasının nedeni ise otelde bugüne dek bir çok gazetecinin kumar oynaması, borçları olduğu ve bu nedenle bu haberlerin yazılamadığı şeklinde iddia edildi.

Ancak aslında Besim Tibuk’a da yakınlığıyla bilinenHabertürk yönetimi ise tam tersi haberi patlatangazete oldu. Ve gazetenin muhabiri Zafer Akbaş, bu eşi görülmemiş çirkin olayı ilk şöyle kaleme aldı:

Habertürk’ün haberinin devamını takibe aldığımızda ise her şey çorap söküğü gibi ortaya çıkmaya başladı.

Taraflar attıkları tweetler’le olayı doğruladılar.

İşte ünlü sanatçı Linet’in “kadın olarak yaşatılan”kelimeleriyle daha başka neler anlatmak istediğini şimdilik çözemediğimiz tweet’i:

(Arkadaşlarımız şu anda Linet’e ulaşmaya çalışıyorlar. Tüm detaylar kendisinden alınıp, burada yine haber olarak yer alacak)

Ve otel yöneticileri de attıkları Tweet’le haberidoğruladılar:

Şimdi merak edilen iki durum var.

Birincisi, bu kadar büyümüş bir olay bakalım medyanın hangi mecralarında yayınlanmayacak!!! (Bu kumar borcu olaylarının ne kadar doğru olup olmadığı, yani iddiaların doğru olup olmadığı ortaya çıkacak)

İkincisi, ünlü bir sanatçıya, Ada’dan ayrılmasını engelleyecek şekilde uçak biletini iptal ettirecek derecede tepki gösteren Merit Otelyetkilileri, acaba kumarda birisi iyi bir para kazanırsa ne yapacak?.. İnsan ister istemez bunu düşünüyor. Otelin çok ikna edici bir açıklamayapması şart… Ünlü bir sanatçıya yapılan bu hareket olağanüstü güven sarsıcı nitelikte…

Üçüncüsü, Kıbrıs’ta pek iyi bir üne sahip olmayan otel müdürü Reha Arar, patronunun sinirlerini nasıl dizginleyemeyip, böyle bir skandala imza atılmasına göz yumdu?..

HABER-KAYNAK: Habertürk

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERlinet  merit otel