UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

FLAŞ! SOSYETİK ET RESTORANI NUSR-ET STEAK HOUSE'UN SAHİBİ NUSRET GÖKÇE’YE BÜYÜK ŞOK!.. 4 YIL HAPİS İSTEMİYLE DAVA AÇILDI! İŞTE VATAN'IN HABERİ!

FLAŞ! SOSYETİK ET RESTORANI NUSR-ET STEAK HOUSE'UN SAHİBİ NUSRET GÖKÇE’YE BÜYÜK ŞOK!.. 4 YIL HAPİS İSTEMİYLE DAVA AÇILDI! İŞTE VATAN'IN HABERİ!

FLAŞ! SOSYETİK ET RESTORANI NUSR-ET STEAK HOUSE'UN SAHİBİ NUSRET GÖKÇE’YE BÜYÜK ŞOK!.. 4 YIL HAPİS İSTEMİYLE DAVA AÇILDI! İŞTE VATAN'IN HABERİ!

Etiler'de bulunan sosyetik et restoranı Nusr-et Steak House'un sahibi Nusret Gökçe hakkında, çalışanını tehdit edip müşterilerinin içinde küfür ettiği iddiasıyla 4 yıl hapis istemiyle dava açıldı.

 İstanbul Etiler'de faaliyet gösteren sosyetik et restoranı Nusr-et Steak House çalışanlarından Ali İhsan Kandil, müşterilerin içinde küfür edip ardından işten kovduğu iddia edilen Nusr-et'in sahibi Nusret Gökçe'yi dava etti.  Kandil ifadesinde,"Nusret Gökçe'ye ait Nusret Steak House'da müşteri yoğunluğu nedeniyle gelen bayan müşterileri, erkek müşterilerin yanına oturturmak zorunda kaldım. Onlar da beni Nusret Gökçe'ye şikayet etmiş. Şikayet üzerine yanıma gelen Gökçe bana,'Sen mi kadınları oraya oturttun p...k, karı mı pazarlıyorsun benim dükkanımda? Gebertirim lan seni. S... git buradan, seni kovuyorum diyerek bana hakaret etti" dedi.

 Gökçe eski çalışanının iddiasını yalanlarken şahit gösterdiği mekan müdürü Mustafa Demirer de patronu lehine ifade verdi ancak savcı iki tanık beyanının müştekiyi doğruladığını belirterek Gökçe hakkında TCK'nın 125 ve 106. maddeleri gereği tehdit ve eski çalışanının onur, şeref ve saygınlığını müşteriler içinde küfür ederek rencide ettiği ididasıyla iddianame hazırladı. İstanbul 70. Asliye Ceza Mahkemesi tarafından kabul edilen iddianameye göre Gökçe, tehdit suçu işlediği iddiasıyla 2, hakaretten de 2 yıl olmak üzere 4 yıl hapis cezasıyla yargılanacak.

Olayın yaşandığı masanın İtalyan usulü paylaşımlı masa olduğunu belirten müşteki avukatı Müge Özarmağan, müvekkilinin haksız yere küfüre ve tehdide maruz kaldığını belirterek şöyle konuştu:" Müvekkilim 10 yıldır Nusret beyin yanında sağ kolu gibi kıdemli şef olarak VIP müşterilerle ilgileniyordu. İki hanımı orada çalışan bir garson yer olmadığı için paylaşımlı masaya yönlendirmiş. Onlar da aileleriyle birlikte oturan iki işadamının oturduğu o masaya oturmayı kabul etmişler. Sonradan o masadan kalkmak isteyen hanımlar da durumu Nusret beye iletmişler. Müvekkilimin alakası bile olmadığı halde bu talihsiz olay yaşanmış."

1800'TL alırken milyon dolarlık  'et imparatorluğu' kurdu

Etiler'de et lokantası açan 29 yaşındaki Nusret Gökçe, birinci hizmet yılını düzenlediği davetle kutlamış davete, Deniz Akkaya, Kaya Çilingiroğlu, Sercan Yıldırım, Berkay, Murat Başoğlu, Kadir İnanır, Faik Çetiner'in de aralarında bulunduğu iş, sanat, spor camiasının ünlü isimleri katılmıştı. "Nusr-et"in müdavimleri arasında Bülent Ersoy, Acun Ilıcalı, Aziz Yıldırım ve Orhan Gencebay gibi ünlü isimler bulunurken milyon dolarlık 'et imparatorluğu'nun sahibi Nusret Gökçe'nin yükseliş hikayesi filmlere konu olacak cinsten. Bir maden işçisinin 5 çocuğundan biri olan Nusret Gökçe, bir kasapta 1.800 TL'ye çalışırken işten ayrılıp Arjantin'e eğitim almaya giti. Gökçe geldiğinde 400 kişinin çalıştığı birçok şubeye sahip et restoranı açtı. "Nusr-et"in yurtdışından jetleriyle yemek yemeye giden birçok müşterisi bulunurken Gökçe yurt dışında da şubeler açmaya başladı.

Çağdaş ULUS/Vatan

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERnusret gökçe  nusret