UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

FLAŞ!.. EĞLENCELİ KİMLİĞİ İLE BİLİNEN NİLGÜN BELGÜN, HAYATA DAİR ÇARPICI AÇIKLAMALARINI HANDAN KUMAŞ'LA PAYLAŞTI!..

FLAŞ!.. EĞLENCELİ KİMLİĞİ İLE BİLİNEN NİLGÜN BELGÜN, HAYATA DAİR ÇARPICI AÇIKLAMALARINI HANDAN KUMAŞ'LA PAYLAŞTI!..

FLAŞ!.. EĞLENCELİ KİMLİĞİ İLE BİLİNEN NİLGÜN BELGÜN, HAYATA DAİR ÇARPICI AÇIKLAMALARINI HANDAN KUMAŞ'LA PAYLAŞTI!..

Aşk kadını Nilgün Belgün, Şen şakrak, enerjik, güler yüzlü, hayata pozitif bakan bu güzel kadınla ortak arkadaşımızın mekanı İkoniumetiler de bir araya geldik. O kadar samimi ki, hayatına dair sorduğum soruları içtenlikle cevapladı hiç çekinmeden. Özel hayatından işine kadar şimdiye kadar sorulmayan soruları biraz da sıra dışı yapmış olduğum bu röportajı sizler için sevgili Nilgün Belgün'e sordum. İşte cevapları..

Bu kadar pozitif olman sende enerji düşüklüğüne neden oluyor mu?

Hayatı hiç bu kadar detaylı düşünmüyorum içimden geldiği gibi yaşıyorum. Enerjimi düşürecek hiç kimseyle birlikte olmuyorum. Canımın sıkılacağı hiç bir ortamda bulunmuyorum. Öyle ortamlardan da hemen çıkıp gidiyorum. Enerjimi aşağıya çeken kişi ve olaylardan uzak duruyorum. Gerçekten güzel bir enerjim var ve o enerjiyi de kimseyle paylaşmıyorum televizyonda yapmış olduğum programımdan oyunuma kadar hep tek olarak çalışıyorum. Açıkçası bir başkasının enerjimi düşürmesine izin vermiyorum. Bu hayatımdaki herkes için geçerli. Bazı şeyler isteyerek zorla yapılmaz. Bu kadar enerjik ve pozitif olmak Allah'ın bana lütfettiği bir kişilik.Yoruluyor muyum tabi ki yoruluyorum evime gittiğimde kendimle baş başa kaldığım zamanlarda da dinleniyorum..

Peki en mutlu olduğun  yer neresi?

En mutlu olduğum yer evim. Evimde bir köşem var koltuğumda oturduğumda, kendimle baş başa kaldığımda, huzuru orada buluyorum. Kitabımı orada okuyorum ,sosyal medyayı oradan takip ediyorum. Her şeyi orada yapıyorum. Çünkü kendimle baş başa kalmak bana çok iyi geliyor. Çok fazla kalabalığın içinde yaşadığım için yalnızlığı severim.

Egosu olmayan nadir insanlardan birisin. Bu kadar göz önünde olmana rağmen egonu nasıl terbiye ettin?

Mutlaka egom vardır ama kendine aşık narsist bir kadın değilim. Tabi ki kendimi severim ama hep ben ben diyen bir kadın olmadım. Onun içinde egom pek ortalarda değil. Ben de sadece başarılı olmalıyım egosu vardır. Mutlaka ben, yaptığım işte başarılı olmalıyım. İkili ilişkilerde veya sosyal hayatımda aşırı egosu olan bir kadın hiç bir zaman olmadım.

 

Bu kadar hoş bir kadın olmanın zorlukları var mı?

Hayır aslında kolaylıkları var diyebilirim. Hoş bir kadın olduğunuzda herkesin daha fazla ilgisini çekiyorsunuz. Mesela hayatımda ben hiç bir zaman bir aşkım olsa diye düşünmedim. hep oldu. Hep önüme geldi. Şu anda da benimle ilgilenen  bir çok insan var ve ben seçersem seçiyorum. Hep seçilen değil seçen taraf oldum. İşte insanın eli yüzü düzgün olunca bu tür avantajlara sahip oluyor... Ben çok güzel bir kadın değilim belki ama karşı tarafa verdiğim enerji, sıcaklık ve güler yüzlü oluşum beni daha da güzelleştiriyor. Hayatımda hiç bir zaman asık suratlı bir insan olmadım ve asık suratlı insanların bulunduğu ortamlardan da hep kaçtım.

Hayat felsefen desem...

Beni mutsuz eden hiç kimseyle birlikte olmamak. Beni her kim mutsuz ederse, buna çocuklarımda dahil, hemen uzak kalmayı tercih ederim. Bana hiç kimse sorun ve mutsuzluk getirmemeli. Zaten herkesin mutlu olması için çaba harcıyorum onun için de karşımdaki insanların da benim gibi düşünmesini isterim.Yani hayatımda  mutsuz olmaya tahammülüm yok. Ben hayatımda her şeyimi mutluluk üzerine planladım..

Peki dostlukların uzun soluklu mudur?

Evet benim dostluklarım gerçekten uzun solukludur. Birlikte çalıştığım ekibimle uzun yıllara dayanan bir çalışma içerisindeyim. Dostlarımla, arkadaşlarımla hep uzun süreli birlikteliklerim olmuştur. Aslında ben kiminle mutluysam, kolay kolay hayatımdan çıkarmam ve sadık kalırım..

Hayatta kuralların var mıdır?

Kurallar ve prensipler olmazsa olmaz. Çocuklarıma, iş hayatımdaki insanlara, ikili ilişkilerimde, kısaca herkese karşı prensipleri olan bir kadınım. Ben çok laubali ilişkileri asla sevmem. Herkes yerini bilmeli. Saygı sınırları içerisindeki ilişkiler her zaman uzun soluklu olur. Mesela yüksek ses sevmem, hakaret sevmem, kötü cümleler sevmem, küfür sevmem, kavgalı ortam sevmem. Zaten kavga olacağı zaman da o ortamdan hemen uzaklaşırım..

Peki aşk da kural tanır mısın?

Aşkta kendimi bırakırım. Aşk aklın firar etmesidir. Aşkta akıl olmaz. Akıl sevgide olabilir, ilişkide olabilir ama Aşkta olmaz. Aşk farklı bir şey deli bir duygu. Aşkta mantık işlemez. Ama yine de aşkın içinde de belirli  kurallar vardır. Ben balık burcuyum ve yükselenim de akrep. Bazı konulara dikkat ederim yanıma yakışmayacak veya uyuşturucu kullanan bir kişiyle de birlikte olmam. Şimdiye kadar benim hayatıma giren bütün erkekler de düzgün ve beyefendi insanlardı..

Balık burcu bir anda elden kayıverir peki sen de öyle misindir?

Nasıl bir erkek seni cezbeder?

Kibar ,saygılı, espritüel, eğlenceli, kendi ile barışık, yakışıklı , güzel, iyi kalpli ,vicdan sahibi, hoşgörülü, kompleksiz, işinde başarılı, daha Avrupai. Batılı erkeklerden hoşlanırım. Benim için başarı çok önemli. İşini iyi yapmalı ve çalışan adam olmalı. Bu her kim ise, isterse trilyoner olsun işi yoksa hiç ilgimi çekmez. Aşk hayatımın her yerinde. Aşk yaşamayı severim ama aşk kadınıyım diye de her saniye aşk yaşamak gibi bir kaygım yok. Aşk yaşamadığım zamanlarda da çok güzel yaşar ve hayatın  keyfini çıkarırım..

Senin için hayatının merkezi desem!

İş...

Çok aşık olsan iş ikinci planda yer alabilir mi?

Hayır. Beni, erkeğim, olduğu gibi kabul etmeli. İlişkilerde birbirini yıpratmadan, birbirini yaralamadan iki tarafta birbirini kabul etmeli. Hayatta hiç kimse, kimse için bu kadar fedakarlık yapmamalı. Çünkü hayatta siz varsanız her şey var. Siz yoksanız hiç bir şey yok. Ben varsam aşk var ben yoksam aşk, zaten yok...

Hep kendinden küçüklerle aşk yaşıyorsun peki  kendinden büyük biri ile aşk yaşar mısın?

Eşlerimden bir tanesi benden büyüktü ama diğerleri hep benden küçüktü...Demek ki benim öyle bir enerjim var ki karşıma hep benden küçükler çıkıyor. Sanırım bende, benden küçüklerle daha iyi anlaşıyorum. Aslında evde bilmece çözen bir erkek yerine. Eğlenceli bir erkek beni daha çok mutlu ediyor. Ne mutlu bana ki gençler beni beğeniyor.

 

Erkekler seni gördüklerinde niye bu kadar heyecanlanıyorlar?

Özellikle bir şey yapmıyorum ama sanırım karşı tarafa güzel bir elektrik veriyorum..

Bu kadar sevilmeni neye bağlıyorsun?

Sahici ve samimiyim onun için de çok seviliyorum sanırım. Hiç bir yapaylığa hayatımda yer vermiyorum..

Şu anda bir birlikteliğin var mı?

Hayır yok.

Aşkı ne bitirir?

Aşkı güvensizlik bitirir. Benim için aldatılmak o aşkı bitirir. Aldatılmayı da aldatmayı da hiç sevmem. Bir ilişki de sadakat çok önemlidir. Aşkın heyecanın bitmesi ve ilgisizlik o ilişkinin sonu demektir. Erkekler güvensizler. Özellikle de kendinden güçlü kadınlara kendilerini ispat etmek için bir takım numaralar yapabilirler. Onlar için güçlü bir kadınla birlikte olmak çok zor. Güçlü bir kadınla birlikte olması için erkeğin de güçlü olması gerekir.

Peki kalbinin götürdüğü yer hep doğru adres miydi?

Evet. Benim kalbimin götürdüğü yer hep doğru adres oldu. Yani ilişkilerimde asla pişman olmadım. İyi ki yaşamışım. Helal olsun hepsine. İyi ki bana o güzel aşkları duyguları yaşatmışlar. Hiç pişman olmadım. Kalbim hem ilişkilerimde, hem de iş hayatımda hep doğru adrese götürdü beni. Gerçekten doğru insanlara doğru emek vermişim, doğru dostluklar edinmişim. En büyük zenginliğim de bu zaten...

Bu kadar şen şakrak görüntünün ardında muhakkak üzüntüler, terk edilişler, aldatılmışlıklar var. Bunlarla nasıl baş ediyorsun?  Nasıl bu kadar dik bir profil çizebiliyorsun?

Ayrılık asla hoş bir şey değil. Son aşkımdan ayıldığımda da tabi ki çok üzüldüm. Ama kesin bir karar vererek, bu neticeye vardık. Ben ayrılıklarım da hiç bir zaman yerlerde sürünmem. Bir kaç gün kendi kendime kalır. Hiç kimseyle konuşmam, beni yanlışa götürebilirler en iyi yaşadığım ilişkiyi ben bilirim. o ilişkiyi doğrusu ile yanlışı ile ben yaşadım. onun içinde kendi kendime kalır ve yaralarımı sararım. bu konuda çok güçlüyüm. Doğru kararı ben veririm ve sonuçlarına da ben katlanırım. Tabi ki acı çekerim. Üzülürüm sonuçta bir ayrılıktır. Ama yerlere yapışmam. Şunu da söylemeliyim ki genelde ben deler geçerim. Ben fazla yara almam karşı taraf daha çok alır. Çünkü onlar bir hata yaparlar ve sonucunda da onlar daha çok yara alırlar. Ben hata yapmam onun içinde dimdik ilerlerim..

 

Çok eğlenceli, hoş, güzel, pozitif, samimi bir kadınsın ilişkilerin neden bir ömür boyu devam etmiyor?

Benim gibi bir kadınla bir ömür boyu devam edilmez. Benim hep gidesim vardır Benim hep karşı kaldırıma geçesim vardır. Çok kolay giderim ben. Ben hiç kalıcı değilim. Çünkü ben sonuçta yalnızlığımla mutluyum. Yani ben uzun süre kalamam kimseyle...

Yani bu demek oluyor ki evliliği düşünmüyorsun..

Hayır asla. Ama aşkı her soluğum da  hissetmeliyim..

Bir kadının en önemli mücevheri nedir?

Karakteri, duruşu kişiliğidir. Mesela ben erkeklere çok seksi geliyormuşum halbuki hiç seksi bir kadın değilim ama benim duruşumda öz güvenimde onu görüyorlar. Bir kadının duruşu kişiliği çok önemli...

By Handan Kumaş

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERhandan kumas  nilgün belgün