UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

FLAŞ! KISKANÇLIK KURBARI KADIN YILLARDIR TAKTIĞI O MASKEYİ MİLYONLARIN ÖNÜNDE ÇIKARTI VE...

FLAŞ! KISKANÇLIK KURBARI KADIN YILLARDIR TAKTIĞI O MASKEYİ MİLYONLARIN ÖNÜNDE ÇIKARTI VE...

FLAŞ! KISKANÇLIK KURBARI KADIN YILLARDIR TAKTIĞI O MASKEYİ MİLYONLARIN ÖNÜNDE ÇIKARTI VE...

Avustralya pek çok kişiye ilham verecek bir hayat hikayesine ev sahipliği yaptı. Hayatına güzel ve çekici bir kadın olarak devam eden Dana Vulin’in yaşantısı katıldığı bir partiden sonra tamamen değişti. 2013 yılında yaşanan olay sırasında Vulin henüz 28 yaşındaydı. Kıskanç bir eş olan Natalie Dimitrovska’nın saldırısına maruz kalan Vulin’in vücudu neredeyse tamamen yandı. Bugün 30 yaşında olan Dana Vulin, yandıktan 2 yıl sonra kelimenin tam anlamıyla küllerinden doğdu ve yeni görüntüsüyle herkesi şaşırttı. İşte Vulin’in hayatını değiştren olayın hikayesi ve yeni hali… (Kaynak: Littlethings / Çeviren: Fırat Gürsoy)

Katıldığı yıl başı partisi sonrası Dana’nın bütün hayatı değişti. Oldukça güzel bir vücuda sahip Dana, yıl başı partisinde bir adamla sohbet etti. Gayet normal olan bu durum, adamın kıskanç eşi yüzünden bambaşka bir noktaya taşındı.

Dana’yı sık sık telefonla tehdit eden Natalie Dimitrovska adlı kadın, en çokta “küçük tatlı suratını mahvedeceğim” söylemini kullanıyordu. Bir gün uyuşturucu etkisi altındayken Dana’nın kapısına geldi ve güzel kadının üzerine ispirto döküp, ateşe verdi. Dana, verdiği röportajlarda Natalie’nin gülerek olay yerinden ayrıldığını belirtti.

Üçüncü derece yanıklar Dana’nın vücudunun %64’ünü kaplamıştı. Sayısız yenileme operasyonu geçiren Dana, 2 seneyi aşkın bir süre boyunca yüzünde maskeyle yaşamak zorunda kaldı.

Maskeyle geçen yılları için “Yüzümdeki maske bana hiç biri ya da hiçbir şeymişim gibi hissettiriyor. Yüzsüz gibiyim” deyip ekliyor Dana; “Sanırım en güzel tanım bu olacak.”

Dana, yargıya taşınan olayın mahkemesine de maskeyle katılmak zorunda kaldı.

Mahkeme sonucunda Natalie, 17 yıl hapis cezasına çarptırıldı.

Şanssızlıkların yakasını bırakmadığı Dana, doktordan bir de kötü haber almıştı: Rahim kanseri olmuştu. Yılmamıştı. Hemen ameliyat masasına yatan Dana, kanserli hücrelerden kurtuldu ve hayata devam etti.

İyileşme süreci devam ettiği sırada bir haber programından Dana’ya teklif geldi. Program yapımcıları Dana’ya maskesini kendi programlarında, tüm Dünya’nın önünde çıkarması teklifinde bulundu. Dana da kabul etti ve milyonlarca insan Dana’nın yeni görüntüsüne tanıklık etti.

Hikayesi, onunla aynı kaderi paylaşanlara ilham ve umut veren Dana, “ölmek kolay olurdu” diyor ve ekliyor. “Ama ben hiçbir zaman kolay yolu tercih etmem. Bazı insanlar vücudum konusunda ne düşündüğümü soruyor. Ben bu lanetle gurur duyuyorum”.

Yaşadıklarının çok zor olduğunu belirtiyor Dana. “Güçlü biriyim ve yaşadığımdan öğrendiğim bir şey var; ne yaşarsam yaşayayım asla değişmeyeceğim.”

Merak edenler için, kıskançlıkla Dana’ya saldıran Natalie Dimitrovska böyle görünüyordu.

Kıskançlık kurbanı kadın küllerinden doğdu.

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERDana Vulin  kıskançlık  maske