UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

FLAŞ! FENERBAHÇE SPOR KULÜBÜNÜ YIKAN HABER! BAKANLIKTAN OLUMSUZ YANIT!..

FLAŞ! FENERBAHÇE SPOR KULÜBÜNÜ YIKAN HABER! BAKANLIKTAN OLUMSUZ YANIT!..

FLAŞ! FENERBAHÇE SPOR KULÜBÜNÜ YIKAN HABER! BAKANLIKTAN OLUMSUZ YANIT!..

Fenerbahçe Kulübü, Kenan Evren Lisesi'nin arazisi ile ilgili olarak Milli Eğitim Bakanı Nabi Avcı ile yaptığı görüşmeden olumsuz yanıt aldı. Araziyi teslim alabilmek için bugüne dek 60 milyon lira harcayıp 3 okul, 1 spor salonu yaptıran sarı lacivertli yönetimde büyük öfke var. Başkan Aziz Yıldırım cuma günü konuyla ilgili basın toplantısı yapacak.

Fenerbahçe Yönetim Kurulu, yıllardır uğraştığı Kenan Evren Lisesi'nin arazisi ile ilgili olarak bugün Milli Eğitim Bakanı Nabi Avcı ile bir görüşme yaptı.

Milli Eğitim Bakanı Nabi Avcı, Şükrü Saracoğlu Stadı'nın yanındaki Kenan Evren Lisesi'nin arazisini Fenerbahçe'ye teslim edemeyeceklerini bildirdi.

Başkan Aziz Yıldırım, genel sekreter Mahmut Uslu, asbaşkanlar Mithat Yenigün, Nihat Özbağı ve Şekip Mosturoğlu, yaklaşık 1 yıldır randevu alamadıkları Bakan Avcı'yı bugün Ankara'da ziyaret etti.

BAKAN AVCI: OKULU VEREMEYİZ

Sarı lacivertliler yaklaşık yarım saat süren görüşmede, arazinin tahsisine karşılık devletin kendilerinden talep ettiği 3 okul ve 1 spor salonunu yaptıklarını ve Maliye Bakanlığı'ndan da gerekli izinleri aldıklarını belirtip, okulun kendilerine teslim edilmesini istediler. Ancak Milli Eğitim Bakanı Nabi Avcı kararlarının olumsuz olduğunu belirtti ve okulun teslim edilmeyeceğini belirtti.

3 OKUL VE 1 SALON İÇİN 60 MİLYON LİRA HARCANMIŞTI

Bu cevap üzerine sarı lacivertli yönetimde büyük bir tepki oluştu. Yaptırılan 3 okul ve 1 spor salonu için yaklaşık 60 milyon TL harcayan yöneticiler, gergin bir şekilde bakanlıktan ayrıldı.

Bakanlığa yaptıkları ziyaret hakkında açıklama yapan Mahmut Uslu'nun suratının asık olduğu görüldü.

Görüşme sonrası kısa bir açıklama yapan genel sekreter Mahmut Uslu, "Geldik toplantıya, bu konularla ilgili sonra görüşeceğiz. Çok geniş bir açıklama yapacağız" dedi.

Uslu'nun sözünü ettiği geniş çaplı açıklamanın cuma günü yapılacağı öğrenildi. Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım cuma günü basın toplantısı düzenleyerek, Kenan Evren Lisesi arazisi ile ilgili yaşanan süreci belgeleriyle anlatacak.

Milli Eğitim Bakanlığı'nın resmi sitesinde Fenerbahçe yöneticilerinin yaptığı ziyaret hakkında herhangi bir bilginin olmaması dikkat çekti.

Fenerbahçe Kulübü, Şükrü Saracoğlu Stadı'nın yanındaki Kenan Evren Lisesi'nin arazisini almak için yıllardır uğraşıyor. Sarı lacivertliler buraya dev bir alışveriş merkezi yapmayı planlıyor.

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERfenerbahçe  bakanlık