UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

GÜZEL OYUNCU, "KARADAYI"NIN BAŞARILI İSMİ KENAN İMİRZALIOĞLU'NU YURT DIŞINDA ANLATTI!..

GÜZEL OYUNCU, "KARADAYI"NIN BAŞARILI İSMİ KENAN İMİRZALIOĞLU'NU YURT DIŞINDA ANLATTI!..

GÜZEL OYUNCU, "KARADAYI"NIN BAŞARILI İSMİ KENAN İMİRZALIOĞLU'NU YURT DIŞINDA ANLATTI!..

Oyuncu Sema Öztürk, atv'nin fenomen dizisi "Karadayı"da birlikte oynadığı Kenan İmirzalıoğlu hakkında samimi açıklamalarda bulundu.

Birleşik Arap Emirlikleri merkezli MBC4 kanalında yayınlanan 'Turki Ekstra' programı için soruları yanıtlayan Öztürk, her kadın gibi mücevher kullanmayı sevdiğini söyledi. "Karadayı" dizisine aslında çok geç; ikinci sezonun sonuna doğru başladığını anlatan Öztürk, şunları anlattı:

"Zor bir rolü; assolisti oynayacaktım. Deneme kaydı istediler. Şarkı söyledim orada. Sesim fena değil. Ama oynayacağım karakterin muhteşem bülbül gibi bir sese sahip olması lazımdı. Kayıt çok güzel geçti, şarkıcılarla bile yarıştım bir aslında. Rolü kaptım. Karadayı'ya girdiğime çok mutluyum. Dizi için rolde birbirimize saldırabiliyor, kavga edebiliyoruz. Gerçek hayatımızda çok güzel diyalogları olan, birlikte eğlenmeyi, mutluluğu, acıyı, sevgiyi paylaşan bir ekibiz."

“PROFESYONEL BİR OYUNCU" 

Kenan İmirzalıoğlu'nun seyirciler gibi dizi ekibi tarafından da çok sevildiğini belirten Sema Öztürk, yakışıklı oyuncu için "Çok keyifli çalışılan, profesyonel bir oyuncu" yorumunu yaptı. Öztürk, kendisinin canlandırdığı 'Süeda' karakteri için "Kendini sevmeyen adam için kendisini gerçekten çok paraladı, çok şeyden vazgeçti. Ben mesela asla böyle bir şey yapmam. Erkeğin kadına olan ilgisi şefkati iyi. Ama buradaki 'Süeda' erkeğin ilgisini almak için çok çaba sarfediyor. Tam tersine kaybediyor" diye konuştu.

Günaydın

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13