UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

BU HABERE HAYRANLARI ÇOK SEVİNECEK! İKİ YILDIZ İSİM FİLM ÇEKİMİ İÇİN TÜRKİYE'YE GELİYOR!..

BU HABERE HAYRANLARI ÇOK SEVİNECEK! İKİ YILDIZ İSİM FİLM ÇEKİMİ İÇİN TÜRKİYE'YE GELİYOR!..

BU HABERE HAYRANLARI ÇOK SEVİNECEK! İKİ YILDIZ İSİM FİLM ÇEKİMİ İÇİN TÜRKİYE'YE GELİYOR!..

Osmanlı'nın İrlanda'ya yaptığı yardımı anlatan 'Kıtlık' filmi için Brad Pitt ve Keira Knightley seçildi. İki yıldız, Ağustos ayında çekimler için Türkiye'de olacak!

Hollywood, ülkemizin görkemli tarihini ve Türkiye'nin eşsiz güzelliğini keşfetti... Geçen yıl çekimlerinin büyük kısmı ülkemizde yapılan Russell Crowe'un filmi 'Son Umut'tan sonra yeni bir Hollywood filminin ülkemizde çekilmesi ve tarihimizi anlatması için hazırlıklar başladı. Çanakkale Savaşı'nı konu alan Son Umut'un başarısından yola çıkan İngiliz yapımcılar, 2016 yılında Türkiye'de, Türkçe adıyla Kıtlık filmini çekmeye karar verdi. İngiliz yönetmen Paul G. Andrews'ın yönetmenlik koltuğuna oturacağı film, 1847 yılında Osmanlı İmparatoru Sultan Abdülmecit'in büyük bir kıtlık yaşayan İrlanda'ya yardım etmesini ve bu sırada yaşanan bir aşk hikayesini konu alıyor. Hazırlıkları yeni yeni başlayan film için dünyaca ünlü yönetmen Andrews, önümüzdeki ay Türkiye'ye gelerek film için çekim yerlerine karar verecek.

LİAM NEESON SÜRPRİZİ

Yönetmen ve yapımcılar, filmin başrolleri için ise Brad Pitt ve dünyaca ünlü bir diğer yıldız Keira Knightley ile anlaşmak üzere. Çekimlerine Ağustos ayında start verilmesi planlanan film için aynı tarihlerde Brad Pitt ve Keira Knightley'nin ülkemize gelmesi bekleniyor... Filmin bir diğer yıldızı ise "Müslüman olmayı düşünüyorum" açıklamasıyla dünya gündemine yerleşen İrlandalı ünlü aktör Liam

Ufuk Özcan / Takvim

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERBrad Pitt  Keira Knightley  Kıtlık