UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

SİVAS'TA BÜYÜK OLAY! GALATASARAY - SİVASSPOR MAÇI SONRASI ORTALIK FENA KARIŞTI!..

SİVAS'TA BÜYÜK OLAY! GALATASARAY - SİVASSPOR MAÇI SONRASI ORTALIK FENA KARIŞTI!..

SİVAS'TA BÜYÜK OLAY! GALATASARAY - SİVASSPOR MAÇI SONRASI ORTALIK FENA KARIŞTI!..

Ziraat Türkiye Kupası'nda Sivasspor-Galatasaray karşılaşması sonrası ortalık bir anda karıştı...

Türkiye Kupası'nda Galatasaray'ın 2-1 mağlup olduğu Sivas maçı sonrası fair-play adına üzücü olaylar yaşandı...

Karşılaşma sonu Galatasaray cephesi güvenlik görevlilerinin Yasin'e küfür ettiğini, Aydın ve Dzemaili'yi de içeri almadığını savunurken, Sivaslılar ise Sabri Sarıoğlu'nun saha içi körüğünde bir güvenlik personeline vurması üzerine ortalığın karıştığını iddia etti.

ODYAKMAZ İLE YALÇIN ÖZÜR DİLEDİ

Yaşanan arbedeyle kısa sürede ortalık karıştı.  Bu sırada polisler de hemen kalkanlarını kaldırıp tribünlerden gelen yabancı maddelere engel olmaya çalıştı.

Olayların ardından Galatasaray soyunma odasına gelen Sivasspor Başkanı Mecnun Odyakmaz ile teknik direktör Sergen Yalçın, Hamza Hamzaoğlu ve Abdurrahim Albayrak’tan “Olaylar ve yaşananlar için sizden özür dileriz. Gerginlik gereksiz. Yapabileceğimiz bir şey var mı” dedi.

Yaşanan olaylar sonrası ortam yumuşadı ve Galatasaray Teknik Direktörü Hamza Hamzaoğlu, “Birkaç kendini bilmez insanın hareketini Sivasspor ve halkına mal edemeyiz. Bunları engelleyemiyoruz. Problem yok. Teşekkür ederiz” diye konuştu.

ODYAKMAZ HAKEMLERE ÇIKIŞTI

Öte yandan Sivasspor Başkanı Mecnun Odyakmaz'da 90. dakikada büyük öfke ile maçın temsilcilerine çıkıştı.

Protokol Tribününde yerinden kalkan ve maçın temsilcileri Adnan Şeker, Rauf Onur Ek ve Rıdvan Çalıkuşu'nun yanına gelen Odyakmaz bağırarak "Ayıptır günahtır yazıktır. Bu hakem bir daha buraya, Sivas'a gelmesin Allahtan korkun. Bir daha buraya gelmesin bu hakem... Hakkımızı yiyorlar. Bu kadar ucuz karar olmaz" diyerek temsilcilere bağırdı.

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERgalatasaray  sivasspor  olaylar