UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

ÖZEL HAYATIYLA SON GÜNLERDE SIKÇA GÜNDEM OLAN AHMET HAKAN CEPHESİNDE ŞAŞIRTAN BİR DETAY ORTAYA ÇIKTI!..

ÖZEL HAYATIYLA SON GÜNLERDE SIKÇA GÜNDEM OLAN AHMET HAKAN CEPHESİNDE ŞAŞIRTAN BİR DETAY ORTAYA ÇIKTI!..

ÖZEL HAYATIYLA SON GÜNLERDE SIKÇA GÜNDEM OLAN AHMET HAKAN CEPHESİNDE ŞAŞIRTAN BİR DETAY ORTAYA ÇIKTI!..

Çapkın kişiliğiyle tanınan Ahmet Hakan'ın flört ettiği kadınlara "Ben tam bir poligamım. (Çok eşli) dediği ortaya çıktı.

AHMET'İN STAJYER AŞKI

Güneş Gazetesi'nin haberine göre Ahmet Hakan'ın özel hayatındaki trafik şaşırtmaya devam ediyor. Karadayı dizisinin Nilay'ı Perihan Ünlücan'la yaşadığı beraberlikle gündeme gelen Ahmet Hakan'ın kısa süre öncesine kadar program yaptığı CNNTÜRK'te stajyerlik yapan Damla isimli genç kızla görüştüğü öğrenildi.

47 yaşındaki gazetecinin, kanalda editör olarak görev yapan stajyer Damla'yı Teşvikiye'deki evinde de ağırladığı öğrenildi. Stajyer Damla, Ahmet Hakan'la yaptığı selfie'leri sosyal medyadan paylaştı.

JİNEKOLOG BANU YEDEKTE

Çapkın kişiliğiyle tanınan gazetecinin ayrıca son dönemde jinekolog olan Banu isimli doktorla da yakınlaştığı konuşuluyor. Teşvikiye'nin ünlü kafelerinde gün içerisinde uzun saatler oturan Ahmet Hakan'ın çok sayıda arkadaş edindiği biliniyor. Sosyal medyayı da aktif kullanan ve 18 bin kişiyi takip eden ünlü gazetecinin görüştüğü kadınlara "Ben tam bir poligamım" itirafında bulunduğu öne sürüldü.

PERİHAN İSYANDA!

Ahmet Hakan'ın geçen ay Roma'da başbaşa tatil yaptığı Karadayı'nın oyuncusu Perihan Ünlücan'ın son dönemde paylaştığı sitem dolu sözlerin nedeni de böylece anlaşılmış oldu. Ünlücan, geçen günlerde "Sürekli olarak yanlış adama yanlış zamanda ve yanlış yerde aşık olmak gibi bir yeteneğim var” paylaşımında bulunmuştu. Esmer oyuncunun 2 aydır görüştüğü Ahmet Hakan'da aradığı sadakati bulamadığı için ayrılık aşamasında olduğu öğrenildi.

LİSTE ÇOK KALABALIK

Pek çok meslek dalından sevgilisi olan Ahmet Hakan'ın özellikle esmer popüler oyunculara düşkün olduğu biliniyor. Ünlü gazeteci şimdiye kadar Zuhal Olcay, Başak Sayan, Pelin Batu, Devin Özgür Çınar ve Nehir Erdoğan'la beraberlik yaşamıştı. Bir dönem Özgü Namal'ın da peşinden koştuğu ifade edilen Ahmer Hakan'ın Nehir Erdoğan'a evlenme teklif ettiği ancak"Hayır" yanıtını aldığı da gündeme gelmişti. 

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERAhmet Hakan  Perihan Ünlücan