UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

MISS TURKEY GÜZELLİK YARIŞMASINDA YAŞANAN SKANDAL İLE İLGİLİ İLK AÇIKLAMA GELDİ!..

MISS TURKEY GÜZELLİK YARIŞMASINDA YAŞANAN SKANDAL İLE İLGİLİ İLK AÇIKLAMA GELDİ!..

MISS TURKEY GÜZELLİK YARIŞMASINDA YAŞANAN SKANDAL İLE İLGİLİ İLK AÇIKLAMA GELDİ!..

“Masum bir hataydı” Elidor Miss Turkey 2015 Türkiye Güzelleri Ödüllerini aldı.

Star’ın düzenlediği Elidor Miss Turkey 2015 Güzellik Yarışması’nda Ecem Çırpan Türkiye’nin yeni güzellik kraliçesi oldu. Aslı Melisa Uzun ikinci, Hazal Subaşı üçüncü, Berfu Yıldız ise jüri tarafından dördüncü güzel olarak ilan edildi.

 Elidor Miss Turkey güzelleri yoğun bir kamp döneminin ardından finalden başarıyla çıkmanın mutluluğu yaşıyor. Türkiye Güzeli ile birlikte ikinci, üçüncü ve dördüncü güzel önceki gün basın toplantısında gazeticilerle ile buluştu. Güzeller toplantıda kendilerini tanıttı, yaşadıkları heyecanı gazetecilerle paylaştı, soruları yanıtladı ve kazandıkları birbirinden değerli hediyeleri teslim aldı.

Miss Turkey Organizasyonu Başkanı Can Sandıkçıoğlu da Miss Turkey güzellerinin bundan sonraki görevlerini ve yaşayacakları süreci anlattı. Sandıkçıoğlu, miss Turkey gecesindeki karışıklığı çok üzülerek dile getirerek şunları söyledi: “ Ben naklen yayın sırasında ben bir hata yaptım. İlk dört güzelin ismini yazarken kayıt da halk oylamasının sonuçları biraz geç geldi ekrana. Hemen orada yazdım sunucu Kemal beye vermem gerekiyordu. Numarayı doğru yazdım ama ismi yanlış yazdım. Naklen yayında yapılmış çok masum bir hatadır. Böyle bir şey olduğu için çok üzgünüm. Kızlardan ve en çok da Şevval’den özür diliyorum. Tamamen benim hatam. Çok isterdim ki gerçekleştirdiğimiz şovu çok keyifle yaşamak isterdik ama böyle bir hata oldu. Kamu oyundan özür dilerim” diye konuştu. 

Beşinci güzel Şevval Ayvaz isminin yanlış açıklamasından dolayı bugün basın toplantısına katıldı. Dün gece canlı yayında Dördüncü güzel olarak ismi açıklanmıştı. Gece yaşanan olayla ilgili ise, “Ben aslında gururluyum böyle bir organizasyonun içinde olduğum için. Can Bey’e çok teşekkür ederim. Denildiği gibi masum bir hataydı. İlk önce eğitimi tamamlamak istiyorum İç mimar öğrencisiyim. Sonra oyunculuk konusunda eğitim olmak istiyorum” diye konuştu. 

Can Sandıkçıoğlu, binlerce güzel kız arasından sıyrılarak birinci gelen güzel Ecem Çırpan’nın ülkemizi Miss World (Dünya Güzellik), ikinci güzel Aslı Melisa Uzun Miss Universe (Kainat Güzellik Yarışması), üçüncü güzel Hazal Subaşı ise Miss Earth’de dördüncü seçilen Berfu Yıldız ise ülkemizi Miss International yarışmasında temsil edecek.

Türkiye Güzeli’ne Wolksvagen Polo

Basın toplantısında hazır bulunan sponsor temsilcileri güzellere hediyelerini takdim etti.

Türkiye Güzeli Ecem Çırpan, Wosvagen Polo marka otomobilin sahibi oldu. Ayrıca kraliçelerin tacını da hazırlayan Boybeyi takı hediye edildi. Ayvalık’ta tatil hediye edildi. 

İkinci güzel Aslı Melisa Uzun’a alışverişin uğurlu adresi n11.com tam 6.000 TL değerinde hediye çeki takdim etti. Boybeyi ikinci güzele takı hediye edildi. Ayvalık’ta tatil hediye edildi. 

Üçüncü güzel Hazal Subaşı’na n11.com 4.000 TL değerinde hediye çeki takdim etti. Boybeyi takı hediye edildi. Ayvalık’ta tatil hediye edildi. 

Dördüncü güzel Berfu Yıldız’a n11.com 2,500 TL değerinde hediye çeki verdi. Boybeyinden takı hediye edildi. Birde kızlara Ayvalık’ta tatil hediye edildi.

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERmiss tukey  gizem çırpan  skandal