UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

UÇANKUŞ’UN FENOMENLEŞEN İNENLER VE ÇIKANLAR LİSTESİNDE BU HAFTA KİMLER İNDİ, KİMLER ÇIKTI? İŞTE BOMBA İSİMLER VE OLAY YORUMLAR!..

UÇANKUŞ’UN FENOMENLEŞEN İNENLER VE ÇIKANLAR LİSTESİNDE BU HAFTA KİMLER İNDİ, KİMLER ÇIKTI? İŞTE BOMBA İSİMLER VE OLAY YORUMLAR!..

UÇANKUŞ’UN FENOMENLEŞEN İNENLER VE ÇIKANLAR LİSTESİNDE BU HAFTA KİMLER İNDİ, KİMLER ÇIKTI? İŞTE BOMBA İSİMLER VE OLAY YORUMLAR!..

Uçankuş’un fenomenleşen İnen çıkanları ve dibe vuranlar listesi belli oldu. Hemen haftanın inenlerine bir göz atıyoruz.

5 NUMARA ROBER HATEMO

90’lı yılların renkli şarkıcılarından Rober Hatemo, hem yaşı hem de amatör ekibi nedeniyle artık havlu atmış durumda. Çıkardığı “Pabucumun starı” albümü ise bunun en büyük belgesi oldu. Ne çalındı, ne de dinlendi. Zaten üstünden de aylar geçti, ne ses var ne de seda. Veteran şarkıcılardan olan Rober Hatemo inenler listemizde 5 numarada.

4 NUMARA TUBA BÜYÜKÜSTÜN

Özellikle Ortadoğu ülkelerinde popüler olan Tuba Büyüküstün’ün önlenemez düşüşü hız kesmeden devam ediyor. Rol aldığı Kara Para Aşk dizisi tutmayan, reklam yüzü olduğu markalar tarafından vazgeçilen güzel oyuncu, haftanın inenleri listesinde 4 numarada.

3 NUMARA YAŞAR İPEK

Arabeskin yıllardır hep yerinde sayan ismi Yaşar İpek, sektörden ve müzik piyasasından bir hayli koptu. Yeni albümü “Sus” da  zaten tutmadı. Amerika’da çektiği kliple de çok mücade verdi ama olmadı mı olmuyor. İstanbul gece hayatında da hiç tercih edilmeyen Yaşar İpek, inenler listemizin 3 numarasında.

2 NUMARA AŞKIN NUR YENGİ

 

90’lı yılların önemli şarkıcılarından olan Aşkın Nur Yengi’nin son yıllardaki çırpınışı devam ediyor. Ama kendisinin bilmesi gereken bir şey var ki artık esamesi bile okunmuyor. Yanlış projeler, yanlış çalışma arkadaşları kendisinin sonunu hazırladı. Yaşı da bir hayli ilerleyen Aşkın Nur Yengi, inenler listemizde 2 numarada.

1 NUMARA EDİS

"Hadi Gel Yine Benim Ol" şarkısıyla piyasaya hızlı bir giriş yapmıştı Ediz. Anca tek şarkıda kalınca yerinde saydı ve çabuk tüketti kendini. Sadece tek bir şarkısı olmasına rağmen birkaç bin Euro için Avrupa’da placback işlere bile imza atan Ediz, kaliteye oynayacağına çabuk kazanma derdine düştü.  “olmamış mı” ismindeki yeni bir şarkıyla toparlamaya çalışan Ediz, inenler listesinde 1 numarada.

DİBE VURANLAR:


5- ZİYNET SALİ

Ziynet Sali, adeta bir yok olma hikayesi yazıyor!.. Son olarak bir otelde anormal bir skandalla adını duyduğumuz Ziynet Sali’nin şarkıcılığı tükenmenin eşiğinde, ama kendisi farkında değil!.. Ucuz menajerlerin eline düşen Ziynet Sali, dibe vuranlar listesinin 5 numarasında…

4-DEVRAN İSKENDER

Tam bir çakma… Tam bir Serkan Kaya çakması… Ama “Bu kadar da kötü bir kopya olur mu” dedirten cinsten… Son kayıtları, müzik işleri yine facia… Herhalde en ucuz stüdyolarda, en ucuz ekiplerle çalışmanın bir sonucu… Taklit ettiği Serkan Koca, tam bir fenomen olurken, Serkan Kaya’nın onlarca taklidinden biri olan çakması Devran İskender, anca “Varoşların prensi olabilir” bir görüntü çiziyor ve taklitçilikle bitiyor. 

3-EMİR

Emir artık bırakıp çekilmeli, genç yaşta emekli olmalı… 50 tane de klip çekse olmuyor. Devran İskender nasıl tam bir Serkan Kaya’nın çok kötü kopyasıysa, Emir de, Tarkan’ın tam bir çakması, hem de feci bir çakması… Yanlış yönlendirmelerle yıllardır yerinde sayan Emir, artık dibe doğru iyice diklendi!

2-TANJU BABACAN

Tanju Babacan, artık tamamen modası geçmiş bir modacı görüntüsünde… Kırmızı sakalları bile ilgili çekmezken, yaptığı hiçbir iş ses getirmiyor. Örneğin Bülent Ersoy da sadece diğer modacılar kendisine kapıyı kapattığında, zaten deli gibi iş peşinde koşan Tanju Babacan’ın kapısını çalıyor. Kısacası devir değişiyor, Tanju Babacan’ın da babacanlığı tarihe karışıyor.

1-LİNET

Ne yaptı, ne ettiyse olmadı. Son albümü de çakıldı. Gitti, tutmuş İncir şarkısını bile aldı, hemen peşinden söyledi ama olmadı. Sesi vardı, şimdi ise sadece bağıran bir sesi var!.. Bu yüzden lezzet kalmayınca, doğru düzgün de sahnesi kalmıyor Linet’in… Ve geçimsizliği yüzünden gittiği otel ekstralarında v.s yerlerde kavga-gürültü eksik olmuyor. Kalitesini her geçen gün yerin dibine vurduran Linet, dibe vuranlarda bir numara…


ÇIKANLAR

5 NUMARA YILMAZ MORGÜL

Türk sanat müziğinin çok önemli seslerinden Yılmaz Morgül, 2015 yılının en çok konuşulan isimlerinin başında geliyor. “Yalnızlık Makamı” şarkısıyla listeleri sallayan usta şarkıcı, “Çile Bülbülüm” şarkısıyla yine farkını ortaya koydu. Geçen yılların aksine kendisini bulan ve küllerinden doğan Morgül, çıkanlar listemizde 5 numarada.

4 NUMARA GÖKÇE BAHADIR

Güzel oyuncu Gökçe Bahadır, rol aldığı projelerde hep ses getiren bir karakteri canlandırdı. Ekranlarda olmadığı dönemlerde de sürekli tiyatro ya da müzikhallerde görev almayı tercih eden Bahadır, bu yapısıyla da alkışı hak ediyor. Yeni bir projeye başlayacak olan Gökçe Bahadır haftanın çıkanları listesinde 4 numarada.

  3 NUMARA DEMET AKALIN

Demet Akalın’ın yıllardır süren istikrarı devam ediyor. Her yaptığı şarkı zirvede yer alırken, albümleri yok satıyor. Haftada birkaç kez sahne alan nadir sanatçılardan olan Demet Akalın çıkanlar listemizde 3 numarada.

2 NUMARA AJDA PEKKAN

Müzik dünyasının Süperstar’ı Ajda Pekkan, “Yakarım Canını” şarkısıyla yine yaktı geçti. Geçtiğimiz hafta radyolarda en çok istek alan şarkı olan “Yakarım Canını” hızlı versiyonuyla  eğlendirirken, slow versiyonuyla da duygusal anlar yaşatıyor. Yaz aylarına bir kez daha damgasını vuran Ajda Pekkan çıkanlar listemizde 2 numarada.

1 NUMARA CEM YILMAZ

Her yaptığı olay olan Cem Yılmaz, yine herkesi kahkahaya boğacak Ali baba ve 7 Cüceler filminin sonuna geldi. Tabi bu süre zarfı içinde hem sosyal medyada hem de gece hayatında sıkça boy gösterdi. Son olarak en çok vergi verenler listesinde 58’inci sırada yer alan usta komedyen, çıkanlar listemizde 1 numarada.

 

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERİNEN  ÇIKAN