UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

BAYRAM GELDİ, HER YER RENKLENDİ! PEKİ ÜNLÜ İSİMLER BAYRAM COŞKUSUNU HANGİ MESAJLARLA KUTLADI?

BAYRAM GELDİ, HER YER RENKLENDİ! PEKİ ÜNLÜ İSİMLER BAYRAM COŞKUSUNU HANGİ MESAJLARLA KUTLADI?

BAYRAM GELDİ, HER YER RENKLENDİ! PEKİ ÜNLÜ İSİMLER BAYRAM COŞKUSUNU HANGİ MESAJLARLA KUTLADI?

Bayramın ilk günü instagram ünlülerin paylaşımlarıyla renklendi. Yıldız isimler bayramı nerede, kiminle, nasıl geçirdiğiniin fotoğrafını paylaşıp, bayram mesajı verdi.

Nostaljik kutlama

En nostaljik paylaşım Bergüzar Korel'den geldi. Evinde çocuklara vermek için mendile sarılmış şekerler hazırlayan güzel oyuncu 'Bizde mendiller şekerler hazır. İyi bayramlar' mesajı verdi.

Ali Demir'le birlikte

Oğlu Ali Demir ile birlikte poz veren Pelin Karahan, "İyi bayramlar, büyüklerimizin ellerinden küçüklerimizin gözlerinden öperiz dedi.

Kocasının elini öptü

Eşi Rıza Esendemir'in elini öperken çekilmiş bir kareyi sevenleriyle paylaşan İrem Derici, 'El öptük o kadar, atarsın artık bir sakal kociş' yazdı.

Onun bayramı Volkan

Fatih Terim'in kızı Buse Terim eşi Volkan Bahçekapılı ile kahvaltı masasında çekilmiş bu fotoğrafı paylaşarak, "Benim bayram'ım Volkan' yazdı.

Sen kaybediyorsun 

Henüz 4 gün önce boşanan Yeşim Salkım ile Hakan Eratik bayramı birlikte geçirdi. Kızları Meryem Ada ile birlikte bayram yemeğine çıkan ikiliden Hakan Eratik çektiği selfie'yi hayranlarıyla paylaştı. Altına da "Mutlu bayramlar dilerim herkese"  notunu düştü. Sevenleri "Sen kaybediyorsun Hakan, Yeşim Salkım harika, çok hoş, onun gibisini bulamazsın" tarzında yorumlar yaptı.

Serkan'sız ilk bayram

Eşi Serkan Uçar'la boşanma süreci devam eden Ece Erken oğlu Eymen ile birlikte dün sabah çektiği fotoğrafı sosyal medyaya koydu. 'Eymen'le size mutlu bayramlar diliyoruz' diye de not düştü.  

Güneş

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERbayram  mesaj