UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

MUTLU İÇİN TÜM İMKANLAR SEFERBER EDİLDİ! MUTLU KAYA'NIN DURUMUNDA GELİŞME!..

MUTLU İÇİN TÜM İMKANLAR SEFERBER EDİLDİ! MUTLU KAYA'NIN DURUMUNDA GELİŞME!..

MUTLU İÇİN TÜM İMKANLAR SEFERBER EDİLDİ! MUTLU KAYA'NIN DURUMUNDA GELİŞME!..

Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun talimatıyla götürüldüğü GATA'da fizik tedavisine başlanan Mutlu Kaya, bayramın ilk günü ilk adımını attı.

Diyarbakır'ın Ergani ilçesinde, eski erkek arkadaşı 26 yaşındaki Veysi Ercan'ın silahlı saldırısı sonucu ağır yaralanan ve Başbakan'ın talimatıyla 7 Temmuz'da Sağlık Bakanlığı'na ait hava ambulansıyla götürüldüğü GATA'da tedavisi süren Mutlu Kaya'dan sevindirici haber geldi. Burada yapılan genel kontrolde, genç kızın gerek ses tellerinde gerekse yürümesini engelleyecek bir sorun söz konusu olmadığı belirlendi. Ardından da fizik tedaviye başlandı.

SES TELLERİ MÜJDESİ

Sabah'a konuşan baba Mehmet Kaya, kızının durumunun iyi olduğunu, gün geçtikçe de daha iyiye gittiğini belirterek şunları anlattı: "Geldiğimizde önce genel bir taramadan geçirildi. Felç olmasına neden olacak veya ses tellerinde konuşmasını engelleyecek bir durumun olmadığı belirlendi.

Bunu kendisine de söyledik. Çok sevindi. Odasında sürekli sevdiği şarkıları dinliyor. Bazen kendisi de eşlik etmeye çalışıyor. Ses telleri için son teknolojik cihazlar kullanıldı. Yapılacak tedaviyle eskisi gibi konuşacağı söylendi. Fizik tedaviye de başlandı ve kızım bayramın ilk günü ilk adımını attı."

Kızı, Mutlu Kaya'nın GATA'ya geldiği için moralinin de yüksek olduğunu anlatan baba Mehmet Kaya, "Doktorlar Mutlu'nun çok güçlü olduğunu ve bu nedenle tedaviye hemen cevap verdiğini söyledi. Tedavisi burada devam edecek. Mutlu için, tüm imkânlar seferber edildi. Doktorlar da eski sağlığına kavuşacağını söylediler. Başbakanımıza da GATA'ya gelmemiz için verdiği destek nedeniyle çok teşekkür ediyorum" dedi.

Sabah

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERMUTLU KAYA