UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

GÜZEL OYUNCU ÇAĞLA DEMİR SEVENLERİYLE GÜZELLİK SIRLARINI PAYLAŞTI!..

GÜZEL OYUNCU ÇAĞLA DEMİR SEVENLERİYLE GÜZELLİK SIRLARINI PAYLAŞTI!..

GÜZEL OYUNCU ÇAĞLA DEMİR SEVENLERİYLE GÜZELLİK SIRLARINI PAYLAŞTI!..

 

Ekranların en yeni ve genç oyuncularından Çağla Demir, all.com.tr’ye verdiği röportajında güzellik sırlarını paylaştı. 'Güzelliği sadece fiziki görünüme ait bir tanımlama olarak görmüyorum,' diyen Demir, günlük hayatındaki bakım sırlarından stiline kadar birçok soruya içten yanıtlar verdi.

1. Bugüne kadar ki hikayenizi nasıl özetleyebilirsiniz? Nerede doğduğunuz, nerede okudunuz, bugün olduğunuz noktaya nasıl geldiniz?

1992 Samsun doğumluyum. 4 çocuklu bir ailenin en küçük kızıyım. Her kız çocuğu gibi biraz nazlı ve ailenin en küçüğü olduğum için biraz şımarık, bazen ufak tefek yaramazlıklar yapan ve tüm sevimliliğini kullanarak babasının arkasına saklanan çok mutlu bir çocukluk yaşadım. Annem ve 3 ablam var. Babamızı maalesef erken yaşta kaybettik. Her insanın kendine göre mükemmel bir ailesi vardır. Benimle gülüp benimle üzüldüklerini bildiğim çok renkli ve kocaman bir ailem var...

Küçük yaşlardan itibaren bu sektörün, renkli, eğlenceli ve coşkulu tarafı ilgimi çekerdi. Bu renkli dünyaya adım atışım model olarak başladı, ardından reklam ve katalog çekimleri takip etti. Zaman içinde kendimi geliştirmeye karar verdim ve oyunculuk benim için cazip hale geldi. Tümay Özokur ile tanışmam da benim dönüm noktam oldu. Ankara Başkent İletişim’de oyunculuk eğitimi almıştım. Şimdilerde ise Tümay Özokur Atölye’de oyunculuk eğitimim devam ediyor. Bundan sonra kariyerime bu yolda devam edeceğim.

2. Oyuncu olmaya nasıl karar verdiniz?

İlk, orta ve lise hayatımı Samsun’da tamamladım. Çocukluğumdan beri televizyona karşı hep bir merak vardı içimde. Dizi ve sinema filmlerini izlediğimde hep kendime yakın bir karakter bulmaya çalışırdım, kitap okurken bile hep kendimi hikayenin bir yerinde bulmak isterdim. Daha sonra mesleğimin oyunculuk olduğunu hayal ettim ve hayalinin bile beni mutlu ettiğini fark ettim. Sonra oyunculuk eğitimi almaya karar verdim ve  ardından Tümay Özokur’la çalışmaya başladım ve daha sonra ilk işim olan Medcezir’le oyunculuğa ilk adımı atmış oldum.

3. Yeni sezonda gündeminize aldığınız projeler var mı?

Tümay Özokur ve ekibi ile kariyer planlamam üzerine oldukça yoğun bir çalışma içindeyiz. Bu çalışmalarımız kapsamında uygun olacağını düşündüğümüz teklifleri ve projeleri değerlendirmeye çalışıyoruz. Şu anda belli bir projeden bahsetmek için erken… Ama yeni sezonda da ilk işimdeki gibi yine kaliteli ve başarılı bir projede yer alma şansım olacak diye düşünüyorum.

4. Size göre güzelliğin tanımı nedir?

Güzelliği sadece fiziki görünüme ait bir tanımlama olarak görmüyorum. Benim için fiziki görünüm ile bir bütün olan yürek güzelliği gerçek güzelliktir. Güzel bir yüreğin gözlere yansıyan ışığı ve sıcaklığı en büyük güzellik…

 

5. Güzel ve iyi hissetmek için neler yapıyorsunuz?

5. Bir kadının güzel olması gözüyle kaşıyla değil, yüreğiyle bir bütün duruşu ve gülüşüyle olur. Mesela Audrey Hepburn’e çocukluğumdan beri hayranımdır, onun zarafeti, duruşu, bakışı, gülüşü aslında her şeyden önce kadına ve güzelliğe olan bakış açısıyla benim güzelliğe olan bakış açımın temelini oluşturmuştur. İyi niyetli olmanın ve pozitif düşünmenin her şeye yansıdığı gibi en çok da güzelliğe etki ettiğini düşünüyorum. Güzel olmak benim için mutlu olmaktan ve hayatı sevdiklerimle paylaşabilmekten geçiyor. İnsanları mutlu edebilmek, hayatta var olmamın bir amacı olduğunu bilmek bana kendimi gerçekten iyi hissettiriyor.

6.Cilt bakımına özen gösterir misiniz? Bize biraz bakım rutininizden bahseder misiniz?

6. Çok makyaj yapmamaya ve cildimi temiz tutmaya özellikle dikkat ediyorum. Kozmetikle çok aram yoktur. Günlük yaşamımda pek makyaj yapmayı tercih etmiyorum. Benim için asıl önemli olan cildimin sağlığı ve doğal görünümüdür.

7. Özel bakım sırlarınız var mı?

7. En özel bakım sırrım, cildimin doğal sağlığını korumak adına düzenli temizliğine dikkat etmek ve mecbur olmadıkça makyaj yapmamak. Sodayla yüzümü yıkamayı seviyorum.

 

8. Cilt bakımı yaptırıyor musunuz? Ne sıklıkla?

8. Çok düzenli olarak profesyonel cilt bakımı yaptırdığımı söyleyemem. Ama ara sıra özellikle buhar maskesi yaptırmayı seviyorum ve tercih ediyorum. Cildimin derin nefes aldığını hissediyorum.

 9. Makyaj stilinizi nasıl tanımlarsınız?

9. Benin için doğallık çok önemli. Günlük hayatımda sadece bir rimel ve hafif bir allık ile makyajımı tamamlarım.

10. Makyaj çantanızın olmazsa olmaz ürünleri neler?

10. Nemlendirici olarak Clinique kremim, Chanel allığım ve yine Clinique rimelim olmazsa olmazlarımdır.                                     

11. Aniden dışarı çıkmanız gerekti ve hazırlanmak için birkaç dakikanız var. Makyajınızı hangi ürünlerle yaparsınız?

11. Sadece bir rimel ve hafif bir allık ile birkaç dakikada hazır olurum.

12. Saç bakımınız için neler yapıyorsunuz? Özel bakım, maske tarifleriniz var mı?

Duştan çıktıktan sonra saçlarım için sadece badem yağı kullanıyorum. Kakaolu duş jellerini severim. Saçım için de belirli periyodlarla mutlaka argan yağı bakımı yaptırırım.

13. Parfümde tercihiniz hangi kokulardan yana? Ne tarz kokulardan hoşlanırsınız?

Baharat ve çiçek kokularından hoşlanırım. Burberry Body ve Lancome Hypnose parfümde tercihimdir. 

14. Gündüz ya da gece kokularınız var mı? Bunu neye göre tercih ediyorsunuz?

Gece ve gündüz olarak kokularımı ayırmıyorum fakat kışın baharat yazın daha çiçeksi kokular kullanıyorum.

15. En sevdiğiniz ve vazgeçemediğiniz kozmetik ürünü hangisi?

Nemlendirici bakım kremlerim.


Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERçağla demir  medcezir  güzellik  sır