UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

BUGÜN 'MAVİ AY DOLUNAY' GERÇEKLEŞECEK! PEKİ NEDİR BU MAVİ AY? ASTROLOJİNİN 'MESSİ'Sİ ŞENAY YANGEL SİZLER İÇİN AÇIKLADI!..

BUGÜN 'MAVİ AY DOLUNAY' GERÇEKLEŞECEK! PEKİ NEDİR BU MAVİ AY? ASTROLOJİNİN 'MESSİ'Sİ ŞENAY YANGEL SİZLER İÇİN AÇIKLADI!..

BUGÜN 'MAVİ AY DOLUNAY' GERÇEKLEŞECEK! PEKİ NEDİR BU MAVİ AY? ASTROLOJİNİN 'MESSİ'Sİ ŞENAY YANGEL SİZLER İÇİN AÇIKLADI!..

Bugün Kova burcunda Mavi Ay Dolunay gerçekleşecek.

Peki nedir bu mavi ay? Mavi Dolunay’ın manası Ay’ın mavi olarak yansımasından ziyade aynı ay içinde iki kez Dolunay’ın gerçekleşmesine verilen Ad ‘tır. Ayrıca volkanik patlamalar ve doğa olaylarının yansıması ile ay her zaman olduğundan daha mavimsi bir görünümle dünyamıza yansıyabilir’’ Ender bir Astronomik olay Mavi Ay, Gökyüzünün ışıltılı yansıması büyüleyici güzellikteki göksel olay ismi 'Mavi' olsa da, aslında Ay'ın rengi genellikle diğer dolunaylardan farklı değildir. Fakat dünya genelindeki orman yangını, volkanik patlama gibi faktörler sebebiyle gökyüzünde kül miktarında artış söz konusu olursa atmosferik koşullara bağlı olarak Ay'ın gerçekten mavimsi bir renk alması mümkün olabiliyor. Bu olay nadiren gerçekleştiği için, bazı dillerde "Mavi ayda bir" şeklinde bir deyim bile bulunuyor. Hindular, mavi dolunaya 'Adhik Maas', Museviler ise "Adar'ın ekstra ayı' isimlerini veriyor. Anne  Baba, Ev, Ülke, duygularımız ruhumuz bedenimiz ve amaçlarımızla ilişkili bir Mavi Ay. 31 Temmuz 2015 günü Hint astrolojisine göre Kova “Kumbha” burcunda Sankrit adı soluk alıp verme tekniği olan kumbhaka ile ilişkilidir. Kumbhanın sembolü suyu taşıyan bir sürahidir. Su hayat verir arındırır ve aslında evrensel bilinci temsil eder. Kumbha su taşıyıcıları aradıkları şeyi taşırlar. Evrensel bilincin suyunda kendileriyle birleşip kırılmaları için ilk önce bireysel egolarının sürahilerini kırmalıdırlar. Kumbhayı SATÜRN yönetir. Amaçları nihai aydınlanmadır. Mavi ay dolunayı bizler için arınma kundalini enerjisi ile aydınlanma ve farkındalık kazanma için biçilmiş kaftandır. Bir olabilmek yarım olanı tamamlamak evrensel ve insani değerlerin bilincine idrak edip kardeşlik ve sevgi bağını kurup güçlendirmemiz için fırsat zamanlarıdır. Şikayetçi olduğumuz konularda kendimizi eğitip geliştirebilir farklılıklarımızla birbirimizi tamamlayabilir bakmak ile görmek arasında ki o ince fakat çok önemli ayrıntıları fark ederek yaşamlarımızın sanatkar mimarları olabiliriz. Yeter ki egomuzdan kibirden uzaklaşıp Özümüzde ki güzelliği saflığı yaşamlarımıza yansıtabilmek için bir adım atalım. Gökler rehberimiz yolumuz ışık olsun.

KOÇ: 31 Temmuzda Kova burcunda Mavi Ay ‘’Dolunay gerçekleşecek. ‘’Mavi Dolunay’ın manası Ay’ın mavi olarak yansımasından ziyade aynı ay içinde iki kez Dolunay’ın gerçekleşmesine verilen Ad ‘tır. Ayrıca volkanik patlamalar ve doğa olaylarının yansıması ile ay her zaman olduğundan daha mavimsi bir görünümle dünyamıza yansıyabilir’’ Anne ve Baba, Ev, Ülke, duygusal beden ve amaçlarınızı sorgulayacağınız farkındalık kazanacağınız bir süreç. Ailevi ilişkilerinizi gözden geçirip kendinizle yüzleşecek seçimlerinizle ya ilişkilerinizi iyileştirecek ya da daha da kötü bir hale getireceksiniz. SEÇİM SİZİN! Özel yaşamınızda ise mutluluk rüzgarları sizin için esmeye başlıyor yeter ki geçmişte yaşadıklarınıza takılıp kalmadan sevmenin ve sevilmenin güzelliklerini doyasıya yaşamaya bakın. Bekar Koçlar sizler de bu hafta dostlarınızla bir araya gelebilir hafta sonunuzu çok daha keyifli ve özel bir hale getirebilirsiniz.

BOĞA :31 Temmuzda Kova burcunda Mavi Ay ‘’Dolunay gerçekleşecek. ‘’Mavi Dolunay’ın manası Ay’ın mavi olarak yansımasından ziyade aynı ay içinde iki kez Dolunay’ın gerçekleşmesine verilen Ad ‘tır. Ayrıca volkanik patlamalar ve doğa olaylarının yansıması ile ay her zaman olduğundan daha mavimsi bir görünümle dünyamıza yansıyabilir’’ Anne ve Baba, Ev, Ülke, duygusal zeka beden ve amaçlarınızı sorgulayacağınız farkındalık kazanabileceğiniz hatalarınızı fark ederek gelişip sapla samanı birbirinden ayırt edebileceğiniz zamanlar. Görmek istemediğiniz kabullenmekte zorlandığınız yüzleşmeler yapabilir duygusal olarak kısa süreli huzursuzluklar yaşayabilirsiniz. Sakin paniğe kapılmayın Öğretmen Satürn kısa bir sınava tabi tutuyor sizleri. İlişkilerinizi zedeleyecek bir durum söz konusu değil siz yeter ki geçtiğimiz 2.5 sene boyunca yaşadıklarınızı zihninizde harmanlayın ve kazandığınız olgunluğu bilgeliği yaşamınıza başarı ile yansıtma çabasına girin ve BAŞARIN.

İKİZLER: 31 Temmuzda Kova burcunda Mavi Ay ‘’Dolunay gerçekleşecek. ‘’Mavi Dolunay’ın manası Ay’ın mavi olarak yansımasından ziyade aynı ay içinde iki kez Dolunay’ın gerçekleşmesine verilen Ad ‘tır. Ayrıca volkanik patlamalar ve doğa olaylarının yansıması ile ay her zaman olduğundan daha mavimsi bir görünümle dünyamıza yansıyabilir’’ Aile ve evinizle ilgili konuları gündeminize getirecek değerini bilmediğiniz pek çok şeyi fark edecek ve ilişkilerinizi güçlendireceksiniz. Aşk hayatınızda da geçmişin acıları günün olgunluğu ile geleceğe köprü kuracaksınız.

YENGEÇ :31 Temmuzda Kova burcunda Mavi Ay ‘’Dolunay gerçekleşecek. ‘’Mavi Dolunay’ın manası Ay’ın mavi olarak yansımasından ziyade aynı ay içinde iki kez Dolunay’ın gerçekleşmesine verilen Ad ‘tır. Ayrıca volkanik patlamalar ve doğa olaylarının yansıması ile ay her zaman olduğundan daha mavimsi bir görünümle dünyamıza yansıyabilir’’ Anne ve Baba, Ev, Ülke, duygusallıkla ilgili konularda etkili olacak siz evli bir Yengeç iseniz aileye katılacak bir bebek haberi alabilir ya da çocuk sahibi olmak için uygun dönemin bu olduğunu belirleyebilirsiniz. Cesaret ve öz güven ay boyunca aşkta aradığınızı bulmanızı ve sadece siz olduğunuz için sevilip seveceğiniz beraberliklerle gönlünüzün coşmasını sağlayacak enerjiler arasında. Bekar ve ilişkisi olmayan Yengeç ler yeni tanıyacağınız kişilere temkinli yaklaşmalı anlık kararlarla maceracı davranışlar içinde olmamalısınız. Şayet kalıcı beraberlikler kurmak istiyorsanız  bunu yapmalı anlık kararlarla yanlış deneyimler yaşamamalısınız.

ASLAN: 31 Temmuzda karşıt burcunuz Kova burcunda Mavi Ay ‘’Dolunay gerçekleşecek. ‘’Mavi Dolunay’ın manası Ay’ın mavi olarak yansımasından ziyade aynı ay içinde iki kez Dolunay’ın gerçekleşmesine verilen Ad ‘tır. Ayrıca volkanik patlamalar ve doğa olaylarının yansıması ile ay her zaman olduğundan daha mavimsi bir görünümle dünyamıza yansıyabilir’’ Bu enerji ile eski eş ya da sevgilinizle yolunuz kesişebilir. Başkalarının sebep olduğu olaylar yüzünden yarım kalan aşkınız küllerinden yeniden doğabilir. Sizlere önerim geçmişle yaşamayı bir yana bırakıp şu an ve şimdiyi değerlendirip gönül kapınızı aşkla tıklatan sevgiliyi buyur etmeniz yönünde olacaktır. Şimdi aşkın peşinde ilerlemeli cesur kararlar alıp uygulamaktan korkmamalısınız.  Bu hayat sizin aşk aranarak bulunan bir duygu seli olmadığına göre var olana sahip çıkıp hayatınızı AŞK ile taçlandırmalısınız.

BAŞAK: 31 Temmuzda Kova burcunda Mavi Ay ‘’Dolunay gerçekleşecek. ‘’Mavi Dolunay’ın manası Ay’ın mavi olarak yansımasından ziyade aynı ay içinde iki kez Dolunay’ın gerçekleşmesine verilen Ad ‘tır. Ayrıca volkanik patlamalar ve doğa olaylarının yansıması ile ay her zaman olduğundan daha mavimsi bir görünümle dünyamıza yansıyabilir’’ Anne ve Baba, Ev, Ülke, duygusallıkla ilgili konularda etkili olacak. Size yansıması ise hem madden hem manen  yaşanacak olumlu gelişmeler Tam anlamı ile ortaya koyamadığınız ifade edemediğiniz yeteneklerinizi keşfedecek biri yada birilileri iş hayatınızda bambaşka sektörlerin içinde yer almanızı sağlayacak fırsatları beraberinde getirecek. Kısa süreli olarak değişim enerjisi sizleri korkutsa da akışa ayak uydurun ve yenilenip güçlendiğinizin farkına varıp olgunlukla hareket edin. Aşk hayatınızda ise siz evli bir Başaksanız eşinizin ilgisizliği sizi canınızdan bezdirdiyse bu ay her şeyle yüzleşmeli eşinizin de kendi hataların farkına varması için ona destek olmalısınız. Bekar Başaklar sizlerde 31 Temmuzdan itibaren kalıcı ilişkiler kurabileceğiniz gibi yıldırım aşkını da yine bu tarihle birlikte deneyimleyebilirsiniz.

TERAZİ: 31 Temmuzda Kova burcunda Mavi Ay ‘’Dolunay gerçekleşecek. ‘’Mavi Dolunay’ın manası Ay’ın mavi olarak yansımasından ziyade aynı ay içinde iki kez Dolunay’ın gerçekleşmesine verilen Ad ‘tır. Ayrıca volkanik patlamalar ve doğa olaylarının yansıması ile ay her zaman olduğundan daha mavimsi bir görünümle dünyamıza yansıyabilir’’ Anne ve Baba, Ev, Ülke, duygusallıkla ilgili konularda etkili olacak. Ailenizle sorunlarınız varsa bu dolunay ,ile birlikte çözüm üretmek için bir adım atabilir ve her şeyi silebilir samimi duygularınızla ilişkileri iyileştirebilirsiniz. Özel yaşamınızda ise birlikte olduğunuz insana güvenmeyi öğrenmediğiniz yaşadığınız sorunları 3ncü şahıslarla konuştuğunuz sürece aynı sorunları yaşamaktan kurtulamazsınız. Bekar Teraziler sizlerde kararsızlığı bir yana bırakın ve ilginizi sevginizi bekleyen o özel insana haksızlık yapmadan AŞK a kucak açın.

AKREP: 31 Temmuzda Kova burcunda Mavi Ay ‘’Dolunay gerçekleşecek. ‘’Mavi Dolunay’ın manası Ay’ın mavi olarak yansımasından ziyade aynı ay içinde iki kez Dolunay’ın gerçekleşmesine verilen Ad ‘tır. Ayrıca volkanik patlamalar ve doğa olaylarının yansıması ile ay her zaman olduğundan daha mavimsi bir görünümle dünyamıza yansıyabilir’’ Anne ve Baba, Ev, Ülke, duygusallıkla ilgili konularda etkili Size yansıması ile önemli gelişmeler ve fırsatlarla karşılaşabilirsiniz. İş birlikleri ve yeni önerilerle ilgili konuları iyi değerlendirmeli ve başkalarının etkisi altında kalmadan kendi aklınıza güvenerek kararlar vermelisiniz. Aşk hayatınızda ise kıskançlıklar anlayışsızlık ve ön yargılar ilişkisi devam eden Akreplerin problemler yaşamasına sebep olabilir. İlişkinizde ki sorunları kaldıracak gücü bulamayabilirsiniz. Üzülmeyin bu geçici bir durumdur. Seviyor ve seviliyorsanız öfkenin Aşk’ı sarsmasına izin vermemeli iletişime önem vererek karşılıklı olarak birbirinize anlayışlı davranmalı ilişkinizi daha heyecan verici keyifli hale getirmek için çabalamalısınız. Bekar Akrepler sizlerde kalıcı ilişkiler kurabilir hayalini kurduğunuz prens ya da prensesi karşınızda bulabilirsiniz. Maddi konularda ve kariyerinizde önemli insanlardan gelecek destekle var olan şartlarınızı hızlı iyileştirerek var olan şartlardan çok daha iyisine sahip olabileceksiniz.

YAY :31 Temmuzda Kova burcunda Mavi Ay ‘’Dolunay gerçekleşecek. ‘’Mavi Dolunay’ın manası Ay’ın mavi olarak yansımasından ziyade aynı ay içinde iki kez Dolunay’ın gerçekleşmesine verilen Ad ‘tır. Ayrıca volkanik patlamalar ve doğa olaylarının yansıması ile ay her zaman olduğundan daha mavimsi bir görünümle dünyamıza yansıyabilir’’ Anne ve Baba, Ev, Ülke, duygusallıkla ilgili konularda etkili olacak. . Bekar ve ilişkisi olmayan Yay’lar arkadaşlarınız aracılığı ile kalbinizin kapısını aralayacak o özel insanla tanışabilirsiniz. Beraberliği devam eden Yay’ lar ise ilişkilerine resmiyet kazandırma kararı alabilirler. Mavi Ay enerjisi ile, İşinizle ilgili geçmişte engellendiğiniz haksızlığa uğradığınız konularda büyük gelişme ve sürprizler yaşanabilir’ ki herkesin ektiğini  bu dünyada biçtiğine yaşattığını yaşadığına şahitlik edebilirsiniz. Hayat sürprizler le doludur ama iyi ama kötü sizde güzel kalbinizin iyi niyetinizin mükafatını maddi manevi kazanarak alacaksınız.

OĞLAK: 31 Temmuzda Kova burcunda Mavi Ay ‘’Dolunay gerçekleşecek. ‘’Mavi Dolunay’ın manası Ay’ın mavi olarak yansımasından ziyade aynı ay içinde iki kez Dolunay’ın gerçekleşmesine verilen Ad ‘tır. Ayrıca volkanik patlamalar ve doğa olaylarının yansıması ile ay her zaman olduğundan daha mavimsi bir görünümle dünyamıza yansıyabilir’’ Anne ve Baba, Ev, Ülke, duygusallıkla ilgili konularda etkili olacak.   Mavi aydan yansıyan bu güzel ve güçlü etkiyi sonuna kadar değerlendirin ve iç sesinizin size fısıldadığı her şeyi can kulağı ile dinleyerek hareket edin. İş hayatınızda önemli fırsatlarla karşılaşabilir kısa sure içinde hayallerinizi gerçeğe dönüştürecek imkanlarla karşı karşıya kalabilirsiniz. Gizlilik çerçevesinde bu güçlü süreci akıllıca yönetin. Evli Oğlak’lar eşinizden gelecek sürprizlerle evlilik hayatınız renklenebilir ve siz eşinize her geçen gün daha büyük bir aşkla bağlanabilir onun fedakarlığı ve ilişkinizde daima sabırlı ve özverili davranan taraf olması daha önce etkilemediği kadar etkiler sizleri. Uyanıyorsunuz her uyanış sarsıcı ve sancılıdır fakat uyandıktan sonra her şey berrak ve şahanedir. Bekar Oğlaklar sizlerde aşk hayatınızda da sürprizlere hazır olun. Yeni bir ilişkiye adım atabilirsiniz.

KOVA: 31 Temmuzda burcunuzda Mavi Ay ‘’Dolunay gerçekleşecek. ‘’Mavi Dolunay’ın manası Ay’ın mavi olarak yansımasından ziyade aynı ay içinde iki kez Dolunay’ın gerçekleşmesine verilen Ad ‘tır. Ayrıca volkanik patlamalar ve doğa olaylarının yansıması ile ay her zaman olduğundan daha mavimsi bir görünümle dünyamıza yansıyabilir’’ Anne ve Baba, Ev, Ülke, duygusallıkla ilgili konularda etkili olacak. Özellikle yetişkin çocukları olan Kovalar onların duygusal ve iş hayatlarında yapacakları yanlış seçimlerden dolayı yaşayacakları deneyimler sizler için bir hayli sıkıcı durumları beraberinde getirebilir. Her ne kadar zor olsa da zor günlerinde yanında olurken beni dinleseydin tarzında suçlamalarda bulunmamaya özen gösterip sadece destek verin.  Özel yaşamınızda ise bir ilişkiniz yok ve uzun zamandır yalnızsanız arkadaşlarınız çöp çat anlığa başlayabilirler ön yargılı davranmamalı arkadaşlarınızın neyi yapıp yapamayacağınızı bilerek hareket edip mutlu olmanız için çabaladıklarını görmelisiniz. Ancak bu sayede yenilikler gelir hayatınıza ve siz özlem duyduğunuz sevginin ruhunuz da esen rüzgarı ile yenilenirsiniz.  Evli Kova ’lar sizler için oldukça hassas ve seçimlerinizin fazlasıyla önem taşıdığı zamanlar sağ duyulu olduğunuz takdirde her sorun için bir çözüm üretebilme şansınız var.

BALIK: 31 Temmuzda Kova burcunda Mavi Ay ‘’Dolunay gerçekleşecek. ‘’Mavi Dolunay’ın manası Ay’ın mavi olarak yansımasından ziyade aynı ay içinde iki kez Dolunay’ın gerçekleşmesine verilen Ad ‘tır. Ayrıca volkanik patlamalar ve doğa olaylarının yansıması ile ay her zaman olduğundan daha mavimsi bir görünümle dünyamıza yansıyabilir’’ Anne ve Baba, Ev, Ülke, duygusallıkla ilgili konularda etkili olacak. Ailevi konularda haksız eleştirilerde bulunmamalı yakınlarınızı küçük düşürücü davranışlar içinde olmamalısınız. İşinizle ilgili uzun zamandır hayallerinizi süsleyen bir konu MAVİ Ay’ın yansıması ile gerçekleşebilir. Düşünmeden evet demeli ve hayallerinizi gerçeğe götüren yolda var gücünüzle çalışmalısınız.  Özel yaşamınızda ise evli Balıklar kararlar almadan önce son derece iyi düşünmeli kaybedeceğiniz ve kazanacaklarınızın manevi boyutunu düşünerek hareket etmelisiniz. Bekar ve ilişkisi olmayan Balıklar Aşkta yüzünüz gülecek yeni insanlar tanımanın ve sosyal olmanın şansı doğru insan olarak karşınıza çıkabilir. 

Dr.Astrolog Şenay Devi YANGEL

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERastrolog  şenay yangel