UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

TEMMUZ AYINDA SPOR BASINININ EN ÇOK KONUŞULAN İSİMLERİ VE KONULARI BELLİ OLDU!..

TEMMUZ AYINDA SPOR BASINININ EN ÇOK KONUŞULAN İSİMLERİ VE KONULARI BELLİ OLDU!..

TEMMUZ AYINDA SPOR BASINININ EN ÇOK KONUŞULAN İSİMLERİ VE KONULARI BELLİ OLDU!..

Türkiye Spor Yazarları Derneği (TSYD) için spor gündemini analiz eden Medya Takip Merkezi’nin (MTM), Temmuz ayı raporu belli oldu.

Futbol sezonunda transfer dönemi hızla devam ederken, yıldız oyuncular arasında karşılaştırmalar başladı. Araştırmaya göre, en çok konuşulan spor kulübü Fenerbahçe olurken, hakkında en fazla haber yapılan kulüp yöneticisi ise Aziz Yıldırım oldu. Fenerbahçe’nin Hollandalı yıldızı Robin van Persie çıktığı ilk maçında taraftarlarla buluşurken, en popüler futbolcular arasında da ilk sırada yerini aldı. İşte, araştırmanın tüm detayları:

Fenerbahçe transferleriyle en çok konuşulan kulüp oldu

Süper Lig 2015-2016 sezonunda transfer dönemi devam ederken Medya Takip Merkezi, Temmuz ayında en fazla konuşulan kulüpleri ele aldı. Rapora göre, medyada en fazla konuşulan spor kulüpleri belli oldu. Yıldız transferleriyle adından söz ettiren Fenerbahçe, 98 bin 825 haberle en çok konuşulan spor kulüpleri arasında ilk sırada yer aldı. Cüneyt Tanman’ın istifası ile kriz senaryolarına konu edilen Galatasaray 68 bin 854 haberle listenin ikinci sırasında yer alırken, 56 bin 531 haberle Trabzonspor üçüncü olarak yerini tamamladı. Vodafone Arena inşaatında yaşanan kaza ve transferleriyle gündeme gelen Beşiktaş ile Bursaspor sırasıyla listede yer alan kulüpler arasındaydı. Takımlarımız Avrupa kupalarındaki rakipleri ve hazırlık maçlarıyla da gündemde yer aldı.

Başkan Aziz Yıldırım, yıldızlar kadrosuyla zirvede yerini aldı…

Spor gündeminin vazgeçilmez isimleri arasında olan Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım, Temmuz ayında da zirvede yerini aldı. Süper Lig 2015 – 2016 transfer sezonunda adeta yıldızlardan oluşan kadrosuyla çok konuşuldu.

Yıldırım, 9 bin 247 haberle zirveyi bırakmadı. Listenin ikinci sırasında Beşiktaş Spor Başkanı Fikret Orman, 6 bin 872 haberle Yıldırım’ı takip etti. Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, 6 bin 189 haberle üçüncü olurken, dördüncü sırasında ise 6 bin 133 haberle Trabzon Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu yer aldı. Listenin beşinci sırasında Bursaspor Kulübü Başkanı Recep Bölükbaşı, 3 bin 42 haberle listeyi beşinci sırada tamamladı.

Robin van Persie transfer döneminin ve listelerin en iddialı isimleri arasında…

TFF Türkiye Futbol Federasyonu Süper Lig 2015-2016 sezonunda yıldız yağmuru taraftarları heyecanlandırmaya devam etti. Transfer döneminde Fenerbahçe, yeni oyuncularıyla çok konuşuldu. Fenerbahçe’nin çok konuşulan transfer oyuncusu Robin van Persie, 27 bin 318 haberle zirvede yer aldı.

Yeni sezona haftalar kala taraftarlar arasında heyecanlı karşılaştırmalar başladı. Persie – Podolski karşılaştırması yapıldı.

Listenin ikinci popüler Türk oyuncusu Arda Turan, 26 bin 265 haberle yer aldı. Atletico Madrid'den Barcelona’ya transfer olan ünlü oyuncu, yaşadığı sakallanmalarla konuşulduğu kadar magazin haberleriyle de gündemde yer almaya devam etti.

Listenin üçüncü numarası Nani, 20 bin 221 haberle yer aldı. “Fenerbahçe benim için yepyeni fırsat” diyen Nani, yeni sezon transfer heyecanını Fenerbahçe Dergisi’nin Ağustos sayısına anlattı.

Galatasaray’ın ünlü yıldızlarından olan ve transferiyle ses getiren Lukas Podolski, 13 bin 18 haberle listenin dördüncü sırasındaydı. İsmi uzun süredir Inter’le anılan Galatasaray’ın Brezilyalı oyuncusu Felipe Melo, 10 bin 556 haberle listede beşinci sırayı tamamladı.

Jose Fernandao 10.109, Moussa Sow 7.498, Demba Ba 7.013, Wesley Sneijder 6.940 ve Samuel Eto'o ise 5.647 haberle listenin ilk on ismini tamamlayan yıldızlar arasındaydı.

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERfenerbahçe  tsyd  medya  mtm