UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

TAZMİNAT VE NAFAKASIZ BOŞANAN FERYAL GÜLMAN'IN KEYFİNE DİYECEK YOK!..

TAZMİNAT VE NAFAKASIZ BOŞANAN FERYAL GÜLMAN'IN KEYFİNE DİYECEK YOK!..

TAZMİNAT VE NAFAKASIZ BOŞANAN FERYAL GÜLMAN'IN KEYFİNE DİYECEK YOK!..

Kemal Gülman'dan istediği 200 milyonluk tazminat ve aylık 200 bin liralık nafakayı alamadan boşanan Feryal Gülman Bodrum'da gününü gün ediyor. Hala Gülman soyadını kullanan Feryal Hanım, önceki gün gittiği beach'te locada keyif yaptı.

İşadamı eşi Kemal Gülman'la boşanma davası Türkiye'nin gündemine oturan sosyetik Feryal Gülman, tatil için Bodrum'a gitti. 21 yıllık eşi Kemal Gülman'dan (83) boşanmak için 200 milyon liralık tazminat ve aylık 200 bin lira nafaka talep eden Feryal Gülman, dava sonucunda hüsrana uğramıştı.

TEK KURUŞ ALAMAMIŞTI

Davaları geçtiğimiz haftalarda sonuçlanan ve eski eşinden tek bir kuruş alamayan Feryal Hanım, huzuru bulmak için soluğu Bodrum'da aldı. Önceki gün Yalıkavakta'ki Palmalife Beach'e giden sosyetik güzel, kendisine bir loca tuttu. Gün boyu locada oturan Gülman, denize girmedi. Bir ara locasından çıkan Gülman, aynı beach'te bulunan arkadaşlarıyla sohbete gitti.

LÜKS YAŞAMA DEVAM

Uzun süre restoran kısmında oturan Gülman, daha sonra locasına geri döndü. Boşandığı eşinden istediği parayı alamayan Feryal Hanım'ın eski şaşalı yaşamına da devam ettiği gözlerden kaçmadı. Bu arada 51 yaşında olmasına rağmen düzgün fiziğiyle dikkat çeken Feryal Hanım'ın sosyal medya hesaplarında hala Gülman soyadını kullanması da dikkatlerden kaçmadı.

Takvim

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERFERYAL GÜLMAN