UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

PKK POLİS ARACINI TARADI! 1 KOMİSER ŞEHİT OLDU, 1 POLİS YARALI!..

PKK POLİS ARACINI TARADI! 1 KOMİSER ŞEHİT OLDU, 1 POLİS YARALI!..

PKK POLİS ARACINI TARADI! 1 KOMİSER ŞEHİT OLDU, 1 POLİS YARALI!..

Batman'da terör örgütü PKK mensuplarınca sivil polis aracına düzenlenen silahlı saldırıda bir komiser yardımcısı yaralandı. Güvenlik güçlerinin karşılık vermesi üzerine çıkan çatışmada bir terörist etkisiz hale getirildi, bir terörist yakalandı

Alınan bilgiye göre, Korik Caddesi'ndeki hemzemin geçitte uygulama  için bekleyen polis aracına teröristler tarafından uzun namlulu silahla ateş  açıldı. Saldırıda bir komiser yardımcısı yaralandı.

KOVALAMACADA YAKALANDI

Güvenlik güçlerinin karşılık vermesi üzerine çıkan çatışmada bir  terörist etkisiz hale getirildi. Komiser yardımcısı özel bir hastanede tedavi altına alındı.  Silahını atan teröristlerden bir kovalamaca sonucu yakalandı, kaçan diğer  saldırganın yakalanması için bölgede çalışma başlatıldı.

YARALANAN KOMİSER YARDIMCISI HAYATINI KAYBETTİ

Batman'da Terör örgütü PKK mensuplarınca sivil polis aracına düzenlenen silahlı saldırıda yaralanan komiser yardımcısı Burhan Gatfar, şehit oldu.

Korik Caddesi'ndeki hemzemin geçitte uygulama için bekleyen polis aracına teröristler tarafından uzun namlulu silahla ateş açılması sonucu yaralanan Batman Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şubesi'nde görevli Gaftar, tedavi altına alındığı özel hastanede tüm çabalara rağmen kurtarılmadı.

Elazığ nüfusuna kayıtlı 2 çocuk babası Burhan Gatfar'ın eşinin de komiser yardımcısı olduğu öğrenildi. Vali Azmi Çelik ve İl Emniyet Müdürü Necati Denizci de hastaneye geldi.

AA


Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERterör  pkk  saldırı  bomba  batman  komiser