UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

RATING ANALİZİ!.. SEDA SAYAN MİLYONLUK ESRA EROL’U İKİYE KATLADI! EŞKIYA ARTIK RESMEN DÜNYAYA HÜKÜMDAR! MÜGE ANLI NASIL VE NEDEN UÇTU?

RATING ANALİZİ!.. SEDA SAYAN MİLYONLUK ESRA EROL’U İKİYE KATLADI! EŞKIYA ARTIK RESMEN DÜNYAYA HÜKÜMDAR! MÜGE ANLI NASIL VE NEDEN UÇTU?

RATING ANALİZİ!.. SEDA SAYAN MİLYONLUK ESRA EROL’U İKİYE KATLADI! EŞKIYA ARTIK RESMEN DÜNYAYA HÜKÜMDAR! MÜGE ANLI NASIL VE NEDEN UÇTU?

Dün eşkıya dünyaya resmen hükümdar oldu.

Dizi totalde 7, AB’de ise 8.67 rating alarak açık ara farkla zirveye yerleşti. Belli ki Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisi bu sezonu açık ara farkla zirvede götürecek.

Sonunda insanların izlemekten zevk alabileceği bir aksiyon dizisi seyirciyle buluştu. Dizide şiddet gösterilmiyor fakat aynı tatta aksiyon var. Dizinin gerçeklik duygusu çok yüksek… Her daim ekranda gördüğümüz oyunculuğun dışına çıkılmış süper bir oyuncu topluluğu izliyoruz.

Senaryo inanılmaz… Eskiden herkes başrolün peşinden giderdi fakat bu dizide hikayenin de getirdiği bir avantajla seyirci yan karakterlerle bile kendisini özdeştirebiliyor. Ama bir gerçek var ki, Oktay Kaynarca her zaman bir fenomen… Kendisini ve tüm dizi ekibini kutluyoruz.

Bu derece kaliteli bir iş sadece Edirne ve Iğdır arasında kalmasının imkanı yok. Yapısı itibariyle yabancı ülkelerden çok talep göreceğini düşünüyorum.

AB’de ikinci sırada ise Barselona – Bayer Leverkusen maçı yer almış… Şampiyonlar ligi maçlarının bu sezon dizileri zorlayacağı şimdiden belli…

Totalde ise ikinci sırada Kaderimin Yazıldığı Gün dizisi var. Bir gerçek var ki artık Kaderimin Yazıldığı Gün’ün kaderi belli… Totalde ya ikinci ya üçüncü sıra AB’de ise zirveden tamamen kopmuş bir dizi.

Özcan Deniz iyi bir kariyere sahip… Fakat bu diziyle birlikte bir düşüş söz konusu…

Geçen sezondan beri kan kaybeden Kaderimin Yazıldığı Gün totalde 5 rating almış olsa da AB’de aldığı 3.55 ratingle kötü gidişatın sinyalini verdi.

Özcan Deniz’in TV kariyerinde bir düşüş olduğu gerçek demiştik.  2007 Kader dizisiyle başlayan düşüşün önüne bir türlü geçilemedi. Kader’i, Aşk Yakar, Samanyolu, Bir Zamanlar Osmanlı ve son olarak Kaderimin Yazıldığı Gün gibi başarıdan uzak işler takip etti.

Arada bir Karagül vardı ama orada konuk oyuncu gibiydi… Her ne kadar TV’de başarısızlıklara imza atmış olsa da sinemada daha başarılı Özcan Deniz

Belki oraya daha fazla ağırlık verip TV’den biraz uzak kalmalı.

Ayrıca dizinin senaryosunda sıkıntılar olduğu bir gerçek. Oyuncuların bile bu senaryo örgüsü içinde oynamaktan sıkıldıklarını düşünüyorum.

 

EVLİLİK PROGRAMLARINDA EN İYİ BELLİ İKİNCİ SORU İŞARETİ

Evlilik programları artık sezona nasıl devam edeceklerini gösterdi gibi… Eğer bu ortalamalar devam ederse Seda Sayan ve Uğur Aslan rating olarak açık ara önde görünüyor.

Evleneceksen Gel dün totalde 17, AB’de 15 share almış. Son derece iyi sonuçlar…

Bu sezon transferin en büyük gözdesi evlilik programlarıydı.

Yıldız ise Evleneceksen Gel oldu… Milyonluk hayal kırıklığı transfer Esra Erol neredeyse Seda Sayan’ın yarısı kadar sonuçlar alabiliyor.

 

MÜGE ANLI OKULLAR AÇILDIKTAN SONRA UÇUŞA GEÇTİ!

Sezonun başında “Müge Anlı artık eskisi gibi sonuçlar alamıyor” diyenler vardı. Ben de bu konuyu sezonun daha başlangıcında yazıma taşımıştım. Hatta şu cümleleri yazmıştım;

Kimileri bu hafta yayına başlayan Müge Anlı’nın eski performansında olmadığını söylüyor.

Ancak yanılıyorlar…

Geçmişe dönüp baktıklarında görecekler ki Müge Anlı okulların kapalı olduğudönemlerde her zaman düşüş yaşamıştır.

Müge Anlı dün totalde 14, AB’de 16 share aldı. Sonuçlar aslında muazzam fakatgeçen sene 20 share’lerin altına inmiyordu.

Okullar açıldıktan sonra tekrar 20 share ortalamasını rahatlıkla yakalayacaktır diye düşünüyorum.”

Nitekim okulların açılmasıyla birlikte Müge Anlı yine düşündüğümüz ortalamalara yükseldi.

Program dün totalde 23, AB’de ise 20 share aldı.

Belli ki Müge Anlı yine başarılarıyla bu sezona damgasını vuracak!

 

ANILCAN TANRIYAR

anilcantanriyar1@gmail.com

Twitter: @AnilcanTanriyar

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERanılcan tanrıyar  analiz