UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

ARAP KANALINA KONUK OLAN ÜNLÜ İSİMDEN ŞOK AÇIKLAMALAR! ''SENİ ÖLDÜRMEK LAZIM' DİYORLARDI!..''

ARAP KANALINA KONUK OLAN ÜNLÜ İSİMDEN ŞOK AÇIKLAMALAR! ''SENİ ÖLDÜRMEK LAZIM' DİYORLARDI!..''

ARAP KANALINA KONUK OLAN ÜNLÜ İSİMDEN ŞOK AÇIKLAMALAR! ''SENİ ÖLDÜRMEK LAZIM' DİYORLARDI!..''

Canan Ergüder, uydu aracılığı ile Birleşik Arap Emirlikleri'nden yayın yapan MBC4 kanalındaki 'Turki Extra' programının sorularını yanıtladı.

OYUNCU Canan Ergüder, canlandırdığı karakterlerin 'Kötü' olduğuna yönelik görüşlere her zaman karşı çıktığını söyledi. Ergüder, 'Güllerin Savaşı' dizisinde canlandırdığı 'Gülfem Sipahi'nin Türk veya Arap gibi Müslüman ülkelerde ataerkil toplumların içinde çok sık görülen bir karakter olduğunu anlatırken, 'Binbir Gece'yi oynarken sokakta kendisini gören bazı kişilerin izlediği dizinin etkisiyle yüzüne, "Seni öldürmek lazım" dediklerini söyledi.

Canan Ergüder, uydu aracılığı ile Birleşik Arap Emirlikleri'nden yayın yapan MBC4 kanalındaki 'Turki Extra' programının sorularını yanıtladı. Ergüder, Türkiye’den önce çok daha büyük bir pota olarak nitelendirdiği ABD’de oyunculuk yaptığını, reklam sektöründeki ablasının tanıdığı bir yönetmene verdiği fotoğraflarının bir ajansa ulaştırıldığını belirtirken, şunları anlattı:

"BOŞANDIM, HAYATIMI BURAYA TAŞIDIM"

"Ajans benimle irtibat kurdu. 8 yıl önce ‘Bıçak Sırtı’ dizisine pasladılar. Onun deneme çekimlerine gönderdiler. Önce ‘Bana olmayacak’ dediler. ABD’ye dönünce 'Yaşamımda yani değişen bir şey yok' dedim. Ama o yazın sonunda ‘seninle gitmeye karar verdik” dediler ve o saatten sonra hayatım değişti. Türkiye’ye taşındım. Ama temelli taşınmamıştım. Çünkü o sırada ABD’de evliydim. Bunu sadece 10 aylık muhteşem bir iş olarak gördüm. Fakat ondan sonra aynı yapımcıdan 'Binbir Gece' dizisi için teklif gelince kaldım. Hayatımı değiştirmek zorunda kaldım. Boşandım, hayatımı bütün buraya taşıdım. Bunları yapmayı planlamıyordum." Canan Ergüder, dizide canlandırdığı 'Gülfem’in hiçbir zaman kötü olduğunu kabul etmediğini anlatırken, "Gülfem'; hayatımızda Türk- Arap toplumları gibi Müslüman ülkelerde ataerkil toplumların içinde çok gördüğümüz bir karakter. Dolayısıyla bu nedenle bence insanlar ona yakınlık duyuyor" .

"SOKAKTA YÜZÜME ‘SENİ ÖLDÜRMEK LAZIM’ DİYORLARDI”

Canan Ergüder, Halit Ergeç ve Bergüzar Korel ile birlikte oynadığı dünyada halen birçok ülkede gösterilmeye devam edilen ‘Binbir Gece’ dizisinin kendisi için çok güzel bir tecrübe olarak nitelendirirken, şunları anlattı: "Tanınmışlığımı arttıran bir projeydi. ' Binbir Gece’yi yazanlarla bunu çok uzun süre konuştum. Canlandırdığım karakterde haksız yere kötü olmak istemiyordum. Kendi sebeplerinden dolayı haklı biçimde davranmasını istiyordum. Bu öç almak, kötü davranmak olabilir. Ama kendisi için haklı olmasını istiyordum. Kompleks olmasını seviyorum. Çünkü iyiyi oynamaktan kolay ne var? Katman katman yaptığınız zaman karakterlere bütün hatası, sevabıyla bütün çirkinliğiyle o zaman seyredilesi ilginç, seyircinin televizyon başında ‘Allah belanı versin’ dediği bir karakter ortaya çıkıyor. Sosyal medyadaki tepkileri çok zevkli bulurum. Türkiye’ye geldiğim ilk iki senede bayağı alınıyordum. Hatta ‘Binbir Gece’ dizisi sırasında beni görünce ‘Seni öldürmek lazım’ gibi laflar söylüyorlardı sokakta. Yüzüme bunu söylüyor, ‘Niye böylesin’ diyorlardı. Şimdi artık çok ciddiye almıyorum bunları. Sokakta karşıma çıkan insanlar oyunculuğumdan ne kadar çok etkilendiklerinden bahsediyorlar. O yüzden bana kötü bir şey gibi gelmiyor."

"YÖNETMEN, FİLMDEKİ KARAKTERİN YAŞINI BÜYÜTTÜ”

Canan Ergüder, Arap dünyasında da büyük hayran kitlesi olan Tuba Büyüküstün ile ‘Dar Elbise’ diye bir filmde küçük bir rolü oynadığını ifade ederken "Yine çok renkli bir karakterdi. Iraklı yönetmenimiz Hiner Saleem’in oynadığım karakter için düşündüğü yaş ortalaması 18-20’ti. Benimle tanıştıktan sonra karakteri benim yaşıma çekti. O yüzden çok güzel bir iltifattı" dedi.

Cadde

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERcanan ergüder  mbc4