UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

GÖRGÜ TANIĞINDAN ÇİFT ÇANTALI İDDİASI! ANKARA'DAKİ SALDIRIYLA İLGİLİ MÜTHİŞ İDDİA!..

GÖRGÜ TANIĞINDAN ÇİFT ÇANTALI İDDİASI! ANKARA'DAKİ SALDIRIYLA İLGİLİ MÜTHİŞ İDDİA!..

GÖRGÜ TANIĞINDAN ÇİFT ÇANTALI İDDİASI! ANKARA'DAKİ SALDIRIYLA İLGİLİ MÜTHİŞ İDDİA!..

Ankara'daki bombalı saldırılarda yaralananlardan Abdulselam Altun'un babası Mehmet Ali Altun, oğlunun bombacıyı gördüğünü anlattığını belirterek; "Çocuğum bombacıyı görüyor, diyor ki "Ben 'bomba' dedim, bu adam panikledi, kaçtı. Ama elindekini çantayı bıraktı, sonra da bir şeye bastı, ortalık ateş oldu" diye anlattığını kaydetti.

Patlamanın ardından yaralı yakınlarının Ankara Numune Hastanesi'ndeki bekleyişi devam ediyor. Hastanede yaralı olarak yatan Abdulselam Altun'un babası, basın mensuplarına oğlunun hastaneye kaldırılmadan önce bombacıya ilişkin görgü tanıklığını aktardı. Mehmet Ali Altun, oğlunun bombacıyı gördüğünü dile getirerek; "Bombacının sırt çantası vardı, sakallıydı. Çocuğum bombacıyı görüyor. Oğlum dedi ki "Ben 'bomba' dedim, bu adam panikledi, kaçtı. Ama elindeki çantayı bıraktı, sonra da bir şeye bastı, ortalık ateş oldu." Çocuğumun bütün yüzü, saçları, elbiseleri yanmış. Çocuğumun ayakları kopmuş. Bombacı öldü mü ölmedi mi bilmiyorum. Çocuğum bombacıyı görmüş. Kendisi elindeki bombayı bırakmış, elinde pim varmış. Oğlum "bastığında üstüme ateş geldi' dedi" diye anlattı.

Oğlu Abdulselam'ın bombacının bir sırt çantası olduğunu elinde de bir çanta taşıdığını söyleyen Mehmet Ali Altun, oğlunun anlattıklarını şöyle paylaştı; "Oğlum Abdulselam "İlk önce gözümün önüne gelince şüphelendim. Sanki hissettim. 'Bombacı' dedim, panikledi. Paniklediği zaman öbür çantayı bıraktı, elindeki çantayı attı. Elinde bir şey varmış, ona bastığı an sadece bildiği ateş üstüme geldi' dedi." Oğlu Abdulselam'ın şokta olduğunu dile getiren Altun; "Bir taraftan kardeşinin ayakları gitmiş, kendisi yaralı. Arkadaşı gitmiş. Psikolojik yönü de var. Biz nasıl yapacağız bunu? Biz devletten bir şey bekliyoruz" dedi.

 Tekerlekli sepet ve çantalı 1 kişi vardı, IŞİD'li gibiydi

Ankara'da meydana gelen terör saldırısında 3 arkadaşını yitiren ve kendisi de yaralanan Abdülselam Altun ise taburcu olduktan sonra şöyle konuştu:

"Hastaneden yeni taburcu oldum. Dün yürüyordum, önümde siyahlı bir adam vardı. Büyük bir sırt çantası vardı, bir de tekerlekli bir çanta ile ilerliyordu. "Beyefendi durun! Çantanıza bakabilir miyim?" dedim. "Ben gara yetişeceğim" dedi. Gara gittiğini gördüm. Bir abi dedi ki: "Bırakın gitsin." O andan sonrasını hatırlamıyorum, o anda patlatmış bombayı.

Altun, "Simyah giyinmiş, IŞİD'li gibiydi" diye konuştu.

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERankara  patlama  terör  iddia  ışid