UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

AMERİKALI KADIN 12 YAŞINDAKİ YEĞENİNE DAVA AÇTI! İŞTE DAVANIN İLGİNÇ DETAYLARI!..

AMERİKALI KADIN 12 YAŞINDAKİ YEĞENİNE DAVA AÇTI! İŞTE DAVANIN İLGİNÇ DETAYLARI!..

AMERİKALI KADIN 12 YAŞINDAKİ YEĞENİNE DAVA AÇTI! İŞTE DAVANIN İLGİNÇ DETAYLARI!..

İnsanı hayretler içinde bırakan bir haber bu kez de New York'tan geldi. 12 yaşındaki yeğenine dört sene önce yaşadığı bir olay yüzünden dava açan Jennifer Connell isimli kadının dava sebebi de, savunması da akıllara durgunluk verecek cinsten.

2011 yılında sekizinci yaşını kutlayan ‘davalı yeğen’, teyzesi Jenniffer Connell evlerine geldiğinde bisiklet sürüyordu. Teyzesini görünce heyecanlanıp, sarılmak için ona doğru koşmaya başlayan yeğeni sarılırken hızını kontrol edemediğinden Connel’ı yere düşürüp el bileğini kırmasına sebep oldu. Olayın üstünden dört sene geçtikten sonra Connel, şimdi 12 yaşında olan yeğenine bu yüzden dava açtı.

Geçtiğimiz sene annesini kaybetmiş olan yeğeninden sebep olduğu hasar sebebiyle 127 bin dolar talep eden Connel, mahkemede yeğenin çok sevdiğini ve onun her zaman sevgi dolu bir çocuk olduğunu da söyledi. 'Oraya gittiğimde bisikletini bırakıp bana doğru 'Jen Teyzei seni seviyorum!' diyerek koşmaya başladı' diyen Connell'ın avukatı, ‘Küçük bir çocuğu buraya getirmekten biz de hoşnut değiliz. Ancak daha dikkatli olması gerektiğini bilmeliydi. Çocuklar için de kurallar var, o ise oldukça ehemmiyetsiz davranıyordu’ sözleriyle savundu.

The Guardian’da yer alan habere göre, olayın yaşandığında, yani 4 sene önce, şikayetçi olmayan Connell’ın şimdi dava açmasının sebebi ise, New York’ta yaşadığı bölge olan Manhattan’ın kalabalıklığından ötürü, kazanın açtığı hasarın hayatını zorlaştırmaya başlaması oldu. Görülen davada, katıldığı bir partide tabağını tutamadığından yakındığı da iddia edilen teyzeyi dinleyen mahkeme jürisinin karar vermesi 25 dakika aldı ve Connnell’ın 12 yaşındaki yeğenine karşı açtığı davayı kaybetti.

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERAMERİKA  DAVA  YEĞEN