UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

DÜNYANIN EN ZENGİN FUTBOLCUSU CRİSTİANO RONALDO'YU KONU ALAN YENİ BİR BELGESELE GÖRE RONALDO NASIL BİR HAYAT SÜRÜYOR?

DÜNYANIN EN ZENGİN FUTBOLCUSU CRİSTİANO RONALDO'YU KONU ALAN YENİ BİR BELGESELE GÖRE RONALDO NASIL BİR HAYAT SÜRÜYOR?

DÜNYANIN EN ZENGİN FUTBOLCUSU CRİSTİANO RONALDO'YU KONU ALAN YENİ BİR BELGESELE GÖRE RONALDO NASIL BİR HAYAT SÜRÜYOR?

Dünyanın en zengin futbolcusu Cristiano Ronaldo'yu konu alan yeni bir belgesele göre, futbolcu aslında yalnız bir hayat yaşıyor.

Bugün gösterime girecek olan filmin yönetmeni, daha önce ödül kazanan Formula 1 yarışçısı Ayrton Senna'nın yaşamını da belgeselleştiren James Gay-Rees.

Ronaldo herhalde dünyanın en ünlü insanlarından biri. İnsanlar onu tanıdığını sanıyor ama aslında en ufak bir bilgileri bile yok.James Gay-Rees

Gay-Rees, "Ronaldo'nun çok küçük bir arkadaş çevresi var ve kendisini sadece aile bireyleriyle çevreliyor. Bu düzeyde bir oyunculuk sergileyebilmek için yapmak zorunda olunan fedakarlık, birçoğumuzun anlayamayacağı düzeyde." dedi.

Belgesel film ekibi, Real Madrid ve Portekiz milli takımının oyuncusu Ronaldo'yu bir yıl süreyle izledi.

James Gay-Rees, kendisini en çok ünlü futbolcunun "yıldız olma" olgusuyla baş etme şeklinin şaşırttığını belirtti.

"Büyük bir fedakarlık ve bağlılık gerektiren bir iş bu." diyen Gay-Rees, şöyle sürdürüyor:

"Ronaldo'nun kafasında bir fikir var. Geride bir miras bırakmak istiyor. Gelmiş geçmiş en büyük oyunculardan biri olarak isim yapmak istiyor. Hayli acımasız, yalnız bir yaşam tarzı bu. Hepimiz öylesine para içinde yüzdüğünü filan düşünüyoruz ama Cristiano Ronaldo olabilmek için çok fazla fedakarlıkta bulunmak gerekli."

James Gay-Rees, Ronaldo'nun belgeseli birkaç kez izlediğini ve sadece "birkaç yorumda" bulunduğunu ve filmden gerçekten büyük memnunluk duyduğunu anlattı.

Belgeselin yönetmeni ünlü futbolcuya atfedilen "küstahlığının" yanlış yorumlandığını da söylemekte.

"Dünya çapında bir süperstar olmanın kolay olmadığını görmek, en şaşırtıcı noktalardan biri bence. Epey bir kabus aslında. Ronaldo'nun hayatı son derece disiplinli ve sistemli. Ronaldo herhalde dünyanın en ünlü insanlarından biri. İnanılmaz bir futbolcu. İnsanlar onu tanıdığını sanıyor ama aslında en ufak bir bilgileri bile yok." diyor Gay-Rees.

Amy Winehouse'un yaşamını konu alan Amy belgeselini çeviren ekipte de yer alan yönetmen James Gay-Rees, bu derece parlak ve ünlü bir futbolcuyla bir yılı birlikte geçirmenin ve bu insanı iyice tanımanın "çok büyük bir fırsat olduğunu" söylüyor.

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERRONALDO