UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

GEÇTİĞİMİZ AYLARDA BOŞANAN GÜZEL OYUNCUNUN SIR GİBİ SAKLADIĞI BERABERLİĞİ BELGELENDİ!..

GEÇTİĞİMİZ AYLARDA BOŞANAN GÜZEL OYUNCUNUN SIR GİBİ SAKLADIĞI BERABERLİĞİ BELGELENDİ!..

GEÇTİĞİMİZ AYLARDA BOŞANAN GÜZEL OYUNCUNUN SIR GİBİ SAKLADIĞI BERABERLİĞİ BELGELENDİ!..

Ağustos'ta 9 aylık eşi Keremcem'den boşanan Seda Güven'in adı, ayrılığın ardından yakışıklı oyuncu Onur Tuna ile anıldı. İkilinin sır gibi sakladığı beraberliğinin kanıtı ise geçtiğimiz akşam aynı koltukta otururken çekilen fotoğrafları oldu.

Bugüne kadar birçok aşkı günyüzüne çıkaran sosyal medya, yine yapacağını yaptı! Ağustos'ta 9 aylık eşi Keremcem'den boşanan Seda Güven'in adı ayrılığın hemen ardından oyuncu Onur Tuna ile anıldı. Hatta dedikodulara göre Tuna ile o dönem aşk yaşadığı Berrak Tüzünataç'ın ayrılık sebebi de Güven'di.

İDDİAYA SESSİZ KALMIŞLARDI

Bu iddialar karşısında sessiz kalan Seda Güven ile Onur Tuna'nın beraberliğini geçtiğimiz gün instagram'da paylaştıkları kareler kanıtladı. Güzel oyuncu, beyaz bir sandalyede otururken çekilen fotoğrafını profilinde paylaşıp altına "Baktığım" notu düştü. Seda Güven'den kısa bir süre sonra da bu kez yakışıklı oyuncu, aynı sandalyede otururken çekilen pozunu yine instragram'da paylaştı. 'Filinta' dizisindeki rolüyle geniş bir hayran kitlesine sahip olan Tuna ile güzel oyuncunun bu fotoğrafları, hayranlarının da gözünden kaçmadı.

DENİZ'İ DE KANEPE YAKMIŞTI

Seda Güven ile Onur Tuna'nın hayranları, ikilinin fotoğraflarına "Aşkınızı artık saklamaktan vazgeçin, herkese ilan edin. Birbirinize çok yakışıyorsunuz" yorumları yağdırdı. Bu arada Özcan Deniz'in, kendisinden 21 yaş küçük Buse Narcı ile aşkı da ikilinin ayrı ayrı fakat aynı kanepede verdikleri pozu instagram'da yayınlamalarıyla ortaya çıkmıştı.

Takvim

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERseda güven  onur tuna  keremcem